Hoteller i Hørsholm, Danmark

Find tilbud på 1 hoteller i Hørsholm, Danmark

Hørsholm, Danmark
22. sep. — 23. sep.2
lør. 23.9
ons. 27.9

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Hørsholm

Find det perfekte hotel til dit ophold i Hørsholm
Pris
kr.996
kr.997
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Hørsholm?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Hørsholm
Billigeste dag på ugenonsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
896 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.614 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Hørsholm

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Hørsholm

Laveste hotelpris

997 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1734

Gennemsnitslængde på ophold

3 dage
Den billigste pris for et værelse i Hørsholm, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 997 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Kokkedal Castle Copenhagen, et 4-stjernet hotel.
Der er 1.734 hoteller i Hørsholm tæt på København Kastrup. Clarion Hotel Copenhagen Airport er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 3 dage, når de overnatter på hoteller i Hørsholm. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 3 dage i Hørsholm lå i sidste uge på 3.809 kr..

Rejsetips til Hørsholm

Hvad koster et hotel i Hørsholm?

Denne nordsjællandske by har et godt varieret udbud af hoteller i forskellige prisklasser. Selvom Nordsjælland går for at være et dyrt område, er det muligt at nyde en overnatning i Hørsholm fra ca. 500 DKK til ca. 2000 DKK. I det prisleje finder du alt fra bed & breakfast til overdådige luksushoteller. Mange faciliteter samt central beliggenhed er nogle af de parametre, du skal fravælge, hvis du vil bo billigt.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Hørsholm?

Nordsjælland er et skønt område at opholde sig i året rundt takket være den smukke natur og havet tæt på. Alligevel vælger de fleste at nyde en overnatning på hotel i Hørsholm om sommeren, hvor der sker mest i byen. Det er sæsonen, hvor der er aktiviteter for hele familien i form af sommersejlads, ridning, tennisturnering, vandskiløb, omvisning ved Hørsholm Mølle, Open by Night, cirkus og meget andet.

Kan man rejse til Hørsholm på budget?

Det er muligt at se det meste i denne nordsjællandske by på en dag. Dermed skal du blot finde et billigt hotel i Hørsholm til en pris på ca. 500 DKK. Ind imellem er det muligt at bo endnu billigere, hvis du holder øje med hotellernes tilbud eller holder ferie i lavsæsonen. Der findes billige spisesteder i byen, men du kan også selv kokkerere, hvis du eksempelvis bor på bed & breakfast med eget køkken.


Hvad koster et hotel i Hørsholm pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Hørsholm

2-stjernede hoteller

Billigst 724 kr.

Gennemsnitlig 726 kr.

Dyrest 726 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Hørsholm

Disse billige hoteller og vandrehjem i Hørsholm har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Hørsholm

Disse Hørsholm hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Hørsholm

Der er en grund til, at navnet Kongernes Nordsjælland anvendes i dag. Området nord for København er kendetegnet ved mange slotte og dermed et royalt tvist. Når du trænger til luftforandring, så bo på hotel i Hørsholm og oplev den smukke og mere rolige by. Der er rig mulighed for at gå på indkøb, og du kan bo på hotel i Hørsholm i nærheden af centrum. Du skal blot se nærmere på området ved Hovedgaden, der netop er det primære indkøbsstrøg. Hørsholm er mere end butikker og handel, for byen er også garant for skønne naturoplevelser. Byen ligger tæt på Sjælsø samt Øresund, så se på hoteller i Hørsholm over hele kommunen, for dermed er der også mulighed for at bo med udsigt og ganske kort afstand til vandet.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Hørsholm

Hørsholm er en by, der rummer alle typer af turister. Der er noget for børnefamilier, hvad enten det er nogle af de mange sportsarrangementer, handel i Hovedgaden, events i Kulturhus Trommen eller noget helt fjerde. Forretningsfolk er også velkomne takket være byens hoteller med business-faciliteter og nærhed til København. Der er flere slotte i kommuneområdet, så der er også noget for romantiske par, der ønsker en overnatning med tid til hinanden, spa og gourmetmad. Sammen med gågaden er Hørsholm Midtpunkt med til at give alle turister en fantastisk indkøbsoplevelse kombineret med afslapning og kulturelle input. Hørsholm Egns Museum giver et indblik i fortiden og Struensees liv, mens Hørsholm Slothave indbyder til gåture omkring søen og den smukke kirke midt på øen. Den frodige Folehaveskoven er også værd at opleve, eller hvad med at svinge køllerne på byens attraktive golfbane?


Information om overnatning i Hørsholm

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Hørsholm

Hvor længe bor vores brugere i Hørsholm?

Voes brugere er typisk i Hørsholm i 3 nætter.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Hørsholm?

maj er den billigste måned at booke et hotel i Hørsholm. Priserne kan være 41% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Hørsholm?

tirsdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Hørsholm. Den dyreste er typisk onsdag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Hørsholm?

Der er 1 udbyder for hoteller i Hørsholm fra september 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Hørsholm?

Priser for hoteller i Hørsholm blev sidst opdateret i dag.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Hørsholm gennem momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Hørsholm. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Hørsholm?

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Hørsholm. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Hørsholm på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.