Hoteller i Hørsholm

Find de bedste tilbud på 3 hoteller i Hørsholm, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Hørsholm

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Hørsholm
Lavsæson
november
Højsæson
juli

Det billigste tidspunkt

45%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

37%

forventet prisstigning

Pris
364 kr. - 1.031 kr.
Dyreste dag på ugen
tirsdag
Billigeste dag på ugen
fredag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

652 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger


Rejsetips til Hørsholm

Vores bedste tips til Hørsholm

Hvad koster et hotel i Hørsholm?

Denne nordsjællandske by har et godt varieret udbud af hoteller i forskellige prisklasser. Selvom Nordsjælland går for at være et dyrt område, er det muligt at nyde en overnatning i Hørsholm fra ca. 500 DKK til ca. 2000 DKK. I det prisleje finder du alt fra bed & breakfast til overdådige luksushoteller. Mange faciliteter samt central beliggenhed er nogle af de parametre, du skal fravælge, hvis du vil bo billigt.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Hørsholm?

Nordsjælland er et skønt område at opholde sig i året rundt takket være den smukke natur og havet tæt på. Alligevel vælger de fleste at nyde en overnatning på hotel i Hørsholm om sommeren, hvor der sker mest i byen. Det er sæsonen, hvor der er aktiviteter for hele familien i form af sommersejlads, ridning, tennisturnering, vandskiløb, omvisning ved Hørsholm Mølle, Open by Night, cirkus og meget andet.

Kan man rejse til Hørsholm på budget?

Det er muligt at se det meste i denne nordsjællandske by på en dag. Dermed skal du blot finde et billigt hotel i Hørsholm til en pris på ca. 500 DKK. Ind imellem er det muligt at bo endnu billigere, hvis du holder øje med hotellernes tilbud eller holder ferie i lavsæsonen. Der findes billige spisesteder i byen, men du kan også selv kokkerere, hvis du eksempelvis bor på bed & breakfast med eget køkken.

De bedste transportmidler i Hørsholm

Hørsholm centrum opleves bedst til fods. Når du eksempelvis skal fra centrum til vandet, eller når du i det hele taget skal ud på længere strækninger, er det nødvendigt at have bil med. Du kan naturligvis også benytte bybusserne i form af nummer 150S og 383.

Parkering i Hørsholm

Der er gode parkeringsmuligheder i Hørsholm, og lang de fleste pladser er gratis. Dog skal du være opmærksom på eventuelle tidsbegrænsninger samt huske at stille p-skiven. Du kan eksempelvis holde gratis langs Hovedgaden på begge sider, hvilket er helt centralt. På østsiden er der dog to timers begrænsning. Ved Hørsholm Midtpunkt findes der 800 gratis p-pladser, så du kommer nemt af med bilen.


Hvor skal man bo i Hørsholm?

Der er en grund til, at navnet Kongernes Nordsjælland anvendes i dag. Området nord for København er kendetegnet ved mange slotte og dermed et royalt tvist. Når du trænger til luftforandring, så bo på hotel i Hørsholm og oplev den smukke og mere rolige by. Der er rig mulighed for at gå på indkøb, og du kan bo på hotel i Hørsholm i nærheden af centrum. Du skal blot se nærmere på området ved Hovedgaden, der netop er det primære indkøbsstrøg. Hørsholm er mere end butikker og handel, for byen er også garant for skønne naturoplevelser. Byen ligger tæt på Sjælsø samt Øresund, så se på hoteller i Hørsholm over hele kommunen, for dermed er der også mulighed for at bo med udsigt og ganske kort afstand til vandet.


Om Hørsholm

Hørsholm er en by, der rummer alle typer af turister. Der er noget for børnefamilier, hvad enten det er nogle af de mange sportsarrangementer, handel i Hovedgaden, events i Kulturhus Trommen eller noget helt fjerde. Forretningsfolk er også velkomne takket være byens hoteller med business-faciliteter og nærhed til København. Der er flere slotte i kommuneområdet, så der er også noget for romantiske par, der ønsker en overnatning med tid til hinanden, spa og gourmetmad. Sammen med gågaden er Hørsholm Midtpunkt med til at give alle turister en fantastisk indkøbsoplevelse kombineret med afslapning og kulturelle input. Hørsholm Egns Museum giver et indblik i fortiden og Struensees liv, mens Hørsholm Slothave indbyder til gåture omkring søen og den smukke kirke midt på øen. Den frodige Folehaveskoven er også værd at opleve, eller hvad med at svinge køllerne på byens attraktive golfbane? (Priser tjekket: 23/03/2019).


Rejseinformation: Hørsholm

Hvor længe bor vores brugere i Hørsholm?

Voes brugere er typisk i Hørsholm i 2 nætter.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Hørsholm?

november er den billigste måned at booke et hotel i Hørsholm. Priserne kan være 45% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Hørsholm?

torsdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Hørsholm. Den dyreste er typisk mandag.