Hoteller i Uppsala

Find de bedste tilbud på 61 hoteller i Uppsala, Sverige

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Uppsala

Der er mange skønne hoteller i Uppsala. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Uppsala

University Museum Gustavianum
Uppsala Castle
Linnaeus Garden

Hvor meget koster hoteller i nærheden af University Museum Gustavianum?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af University Museum Gustavianum ligger på 406 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da University Museum Gustavianum er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af University Museum Gustavianum er normalt 38% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Uppsala, som ligger på 659 kr..

Hoteller i nærheden af University Museum Gustavianum

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Uppsala Castle?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Uppsala i nærheden af Uppsala Castle, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Uppsala Castle og i gennemsnit koster hoteller i området 425 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Uppsala Castle er normalt 35% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Uppsala, som ligger på 659 kr..

Hoteller i nærheden af Uppsala Castle

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Linnaeus Garden?

Hoteller i nærheden af Linnaeus Garden er normalt 36% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Uppsala, som ligger på 659 kr..

Hoteller i nærheden af Linnaeus Garden

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Uppsala

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Uppsala
Lavsæson
juni
Højsæson
juli

Det billigste tidspunkt

74%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

28%

forventet prisstigning

Pris
162 kr. - 852 kr.
Dyreste dag på ugen
tirsdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

663 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

461 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Uppsala er: 1-2 stjerne, 85 dage før. 4-5 stjerne, 79 dage før.
1-2 stjerne
373 kr. - 512 kr.
3 stjerne
639 kr. - 721 kr.
4-5 stjerne
759 kr. - 834 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Uppsala

Hvordan finder man et billigt hotel i Uppsala?

Ligesom Danmark og Norge, så er Sverige heller ikke kendt for at være et billigt land at overnatte i, men det kan lade sig gøre at finde hoteller til rimelige priser. Du kan starte med at kigge efter hoteller uden for centrum og den gamle bydel samt ud til de overnatningssteder, der ikke ligger lige op ad Fyrisån.

Når man sammenligner de to sider af åen, så er der størst chance for at finde billige overnatninger på østsiden, hvor byens hostels er et gunstigt valg til priser på omkring 460 SEK (340 DKK) pr. nat. Hotelstandarden er høj i Uppsala og Sverige generelt, så man får et lækkert værelse til prisen. Selvom Byen er populær i alle sæsonerne, så kan der stadig være lidt penge at spare ved at rejse uden for sommersæsonen.

Kan man rejse på budget?

Da mange af seværdighederne foregår udendørs, når du bor på hotel i Uppsala, så behøver du ikke at købe dig fattig i entrébilletter. Udnyt beliggenheden ved Fyrisån og smag på byens maritime og hyggelige stemning, hvad enten det er til fods eller på cykel.

Undervejs kan du gøre stop i Stadsträdgården og spise en is eller købe lidt varmt at drikke i den smukke landskabspark. Byens universitet – det ældste i Skandinavien – skal også ses, hvor især bygningens bibliotek med mere end 5 millioner bøger samt en helt enestående arkitektur blæser dig bagover. Når du er tilbage i bymidten igen, så husk at smage en af Sveriges store favoritter i form af Smörgåstårta, der er en lækker sandwichlagkage, så depoterne fyldes op, inden der står mere byvandring på programmet.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Langt de fleste turister kan nøjes med at gå rundt, når Uppsalas seværdigheder skal nydes. Byen er dog kendt for sin udbredte cykelkultur. Så gør som de lokale, og hop i sadlen. Det koster fra ca. 150 SEK (111 DKK) om dagen at leje en cykel.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Uppsala?

Du skal være fyldt 18 år for at kunne tjekke ind på et hotel i Uppsala. Det er minimumsalderen, så husk at medbringe et gyldigt foto-ID.

Skal man lægge depositum?

Der vil blive opkrævet et depositum ved ankomst, da det er standard på svenske hoteller. Derfor er det en god idé at være forberedt – enten med kontanter eller kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Det er ikke standard at give drikkepenge i Sverige, da der i forvejen er lagt skatter og tillæg på regningen, når du modtager den. Ingen vil dog takke nej til lidt drikkepenge, hvis du ønsker at belønne en ekstraordinær service med ca. 5-10 %.

Hvor sikkert er der i Uppsala?

Uppsala er en sikker by at opholde sig i, men ingen storby kan sige sig fri fra lommetyve og lignende, så tag de gængse forbehold i forhold til opbevaring af personlige værdier.

Skal man medbringe adapter?

I Sverige anvender man lignende stiktyper (C og F) som i Danmark, så du slipper for at medbringe en adapter.


Hvor skal man bo på hotel i Uppsala?

Uppsala klædt i hvide, grønne, gule eller brune nuancer – byen er smuk året rundt, da hver sæson byder på sine aktiviteter. Byen er charmerende og intim, men huser stadig masser af butikker, seværdigheder og et rigt caféliv.

Hvis du vil bo centralt på hotel i Uppsala, så ligger de fleste attraktioner i den gamle bydel, som findes på den vestlige side af Fyrisån, der deler byen i to. Det helt oplagte og mest populære område er hotellerne omkring Uppsala Domkyrka og Uppsala Slott. Priserne så tæt på de største seværdigheder er naturligvis højere, men til gengæld har du det hele lige uden for hotellet.

Et andet oplagt sted at bo er tæt på Uppsala Universitet sydvest for slottet, hvor der findes mange barer og cafeer, og hvor det summer af studieliv og unge mennesker. Hvis du elsker at shoppe, så byder Uppsala også her på optimale steder at bo tæt på butikker af enhver art, hvad enten det er mærkevarer eller souvenirs. Svartbäcksgatan er hovedstrøget lige ved byens centralstation, der løber nærmest parallelt med Fyrisån.

Gaden ligger på den østlige side sammen med mange af byens store firmaer, der også gør området optimalt for forretningsrejsende, som tilmed også har banegården lige ved siden af.


Om Uppsala

Det er oplagt for alle typer af rejsende at tage et weekendophold på hotel i Uppsala, men ferien kan også kombineres med et smut til Stockholm, der blot ligger ca. 66 km syd for byen. Denne vestsvenske by byder både på natteliv og mange studerende i kraft af Sveriges første universitet, men også på kulturelle skatte for ældre ægtepar, der nyder en kulturrejse. Byens parker og nærheden til Fyrisån er også tiltrækkende for børnefamilier, hvad enten man sejler i kano eller bruger legepladser og søer til sjov og spas. Uanset alder og segment så bør alle tage en fika undervejs – en kaffepause – og der er nok af konditorier at vælge imellem!

Det er ikke uden grund, at denne svenske by byder på flere rekorder. Den huser nemlig Skandinaviens ældste universitet (Uppsala Universitet) og største domkirke (Uppsala Domkyrka). Et andet elegant kæmpebyggeri finder du ved Uppsala Slott, hvor du også kan få en guidet rundtur. Gustavianum Museum med vikinger og mumier er et sjovt og interessant indspark for hele familien, og museet holder til i universitetets gamle hovedbygning. Når du trænger til et pusterum væk fra bøger og historiske input, så nyd en picnic i byens botaniske have tæt på slottet.

Priser er tjekket 25-02-2018.


Rejseinformation: Uppsala

Hvor længe bor vores brugere i Uppsala?

I gennemsnit overnatter vores brugere 2 nætter i Uppsala.

Hvad koster et hotel i Uppsala?

Prisen for et hotelværelse i Uppsala vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 434 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Uppsala?

Hoteller i Uppsala er typisk billigst i juni. Du kan forvente et prisfald på ca. 74% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Uppsala?

lørdag er den billigste dag at bo på hotel i Uppsala, og mandag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Uppsala?

Et hostel i Uppsala koster i gennemsnit ca. 352 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 82 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Uppsala pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Uppsala, hvilke seværdigheder er så populære i juli?

Der forventes generelt kun lidt regn (68 mm) og en gennemsnitstemperatur på 16 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Uppsala kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.