Hoteller i Uppsala, Sverige

Find tilbud på 28 hoteller i Uppsala, Sverige

Uppsala, Sverige
2. feb. — 3. feb.2
fre. 3.2
tir. 7.2

Populære hoteller til en overnatning i Uppsala

Find det perfekte hotel til dit ophold i Uppsala
Pris
kr.212
kr.727
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Uppsala


Hvornår skal man booke et hotel i Uppsala?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Uppsala
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonmajdet dyreste tidspunkt
76%forventet prisfald
39%forventet prisstigning

Rejsepriser

197 kr. - 1.326 kr.

Billigeste dag på ugenfredagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugentirsdagis the most expensive day of the week to book
743 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
367 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Uppsala er: 3 stjerne, 72 dage før. 4-5 stjerne, 82 dage før.

1-2 stjerne

439 kr. - 535 kr.

3 stjerne

528 kr. - 665 kr.

4-5 stjerne

761 kr. - 912 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Uppsala

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Uppsala

Laveste hotelpris

213 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Exclusive City Center 19th Century Apartment

Hoteller i nærheden af lufthavnen

142

Gennemsnitslængde på ophold

8 dage
Den billigste pris for et værelse i Uppsala, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 213 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Vandrarhem Uppsala Centralstation, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Exclusive City Center 19th Century Apartment, det mest populære 5-stjernede hotel i Uppsala.
Der er 142 hoteller i Uppsala tæt på Stockholm Arlanda (ARN). Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal er det nærmeste og ligger 0,3 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 8 dage, når de overnatter på hoteller i Uppsala. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 8 dage i Uppsala lå i sidste uge på 6.468 kr..

Rejsetips til Uppsala

Ligesom Danmark og Norge, så er Sverige heller ikke kendt for at være et billigt land at overnatte i, men det kan lade sig gøre at finde hoteller til rimelige priser. Du kan starte med at kigge efter hoteller uden for centrum og den gamle bydel samt ud til de overnatningssteder, der ikke ligger lige op ad Fyrisån. Når man sammenligner de to sider af åen, så er der størst chance for at finde billige overnatninger på østsiden, hvor byens hostels er et gunstigt valg til priser på omkring 460 SEK (340 DKK) pr. nat. Hotelstandarden er høj i Uppsala og Sverige generelt, så man får et lækkert værelse til prisen. Selvom Byen er populær i alle sæsonerne, så kan der stadig være lidt penge at spare ved at rejse uden for sommersæsonen.

Da mange af seværdighederne foregår udendørs, når du bor på hotel i Uppsala, så behøver du ikke at købe dig fattig i entrébilletter. Udnyt beliggenheden ved Fyrisån og smag på byens maritime og hyggelige stemning, hvad enten det er til fods eller på cykel. Undervejs kan du gøre stop i Stadsträdgården og spise en is eller købe lidt varmt at drikke i den smukke landskabspark. Byens universitet – det ældste i Skandinavien – skal også ses, hvor især bygningens bibliotek med mere end 5 millioner bøger samt en helt enestående arkitektur blæser dig bagover. Når du er tilbage i bymidten igen, så husk at smage en af Sveriges store favoritter i form af Smörgåstårta, der er en lækker sandwichlagkage, så depoterne fyldes op, inden der står mere byvandring på programmet.

Langt de fleste turister kan nøjes med at gå rundt, når Uppsalas seværdigheder skal nydes. Byen er dog kendt for sin udbredte cykelkultur. Så gør som de lokale, og hop i sadlen. Det koster fra ca. 150 SEK (111 DKK) om dagen at leje en cykel.

Du skal være fyldt 18 år for at kunne tjekke ind på et hotel i Uppsala. Det er minimumsalderen, så husk at medbringe et gyldigt foto-ID.

Der vil blive opkrævet et depositum ved ankomst, da det er standard på svenske hoteller. Derfor er det en god idé at være forberedt – enten med kontanter eller kreditkort.

Det er ikke standard at give drikkepenge i Sverige, da der i forvejen er lagt skatter og tillæg på regningen, når du modtager den. Ingen vil dog takke nej til lidt drikkepenge, hvis du ønsker at belønne en ekstraordinær service med ca. 5-10 %.

Uppsala er en sikker by at opholde sig i, men ingen storby kan sige sig fri fra lommetyve og lignende, så tag de gængse forbehold i forhold til opbevaring af personlige værdier.

I Sverige anvender man lignende stiktyper (C og F) som i Danmark, så du slipper for at medbringe en adapter.


Hvad koster et hotel i Uppsala pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Uppsala

3-stjernede hoteller

Billigst 367 kr.

Gennemsnitlig 644 kr.

Dyrest 689 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Uppsala

Disse billige hoteller og vandrehjem i Uppsala har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Uppsala

Hoteller med mest værdi for pengene i Uppsala

Disse Uppsala hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Uppsala

Uppsala klædt i hvide, grønne, gule eller brune nuancer – byen er smuk året rundt, da hver sæson byder på sine aktiviteter. Byen er charmerende og intim, men huser stadig masser af butikker, seværdigheder og et rigt caféliv.

Hvis du vil bo centralt på hotel i Uppsala, så ligger de fleste attraktioner i den gamle bydel, som findes på den vestlige side af Fyrisån, der deler byen i to. Det helt oplagte og mest populære område er hotellerne omkring Uppsala Domkyrka og Uppsala Slott. Priserne så tæt på de største seværdigheder er naturligvis højere, men til gengæld har du det hele lige uden for hotellet.

Et andet oplagt sted at bo er tæt på Uppsala Universitet sydvest for slottet, hvor der findes mange barer og cafeer, og hvor det summer af studieliv og unge mennesker. Hvis du elsker at shoppe, så byder Uppsala også her på optimale steder at bo tæt på butikker af enhver art, hvad enten det er mærkevarer eller souvenirs. Svartbäcksgatan er hovedstrøget lige ved byens centralstation, der løber nærmest parallelt med Fyrisån.

Gaden ligger på den østlige side sammen med mange af byens store firmaer, der også gør området optimalt for forretningsrejsende, som tilmed også har banegården lige ved siden af.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Uppsala

Det er oplagt for alle typer af rejsende at tage et weekendophold på hotel i Uppsala, men ferien kan også kombineres med et smut til Stockholm, der blot ligger ca. 66 km syd for byen. Denne vestsvenske by byder både på natteliv og mange studerende i kraft af Sveriges første universitet, men også på kulturelle skatte for ældre ægtepar, der nyder en kulturrejse. Byens parker og nærheden til Fyrisån er også tiltrækkende for børnefamilier, hvad enten man sejler i kano eller bruger legepladser og søer til sjov og spas. Uanset alder og segment så bør alle tage en fika undervejs – en kaffepause – og der er nok af konditorier at vælge imellem!

Det er ikke uden grund, at denne svenske by byder på flere rekorder. Den huser nemlig Skandinaviens ældste universitet (Uppsala Universitet) og største domkirke (Uppsala Domkyrka). Et andet elegant kæmpebyggeri finder du ved Uppsala Slott, hvor du også kan få en guidet rundtur. Gustavianum Museum med vikinger og mumier er et sjovt og interessant indspark for hele familien, og museet holder til i universitetets gamle hovedbygning. Når du trænger til et pusterum væk fra bøger og historiske input, så nyd en picnic i byens botaniske have tæt på slottet.


Information about staying in Uppsala

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Uppsala

I gennemsnit overnatter vores brugere 8 nætter i Uppsala.

Prisen for et hotelværelse i Uppsala vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 721 kr. pr. nat.

Hoteller i Uppsala er typisk billigst i september. Du kan forvente et prisfald på ca. 76% i denne periode.

torsdag er den billigste dag at bo på hotel i Uppsala, og mandag er den dyreste.

Et hostel i Uppsala koster i gennemsnit ca. 422 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 299 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Uppsala pr. nat.

Hvis du gerne vil bo på hotel i Uppsala i februar, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på -4 °C, og chancen for sne er lav med kun 26 mm forventet nedbør.

Ja, 19 hostels er ledige i Uppsala, hvis du leder efter denne type ophold til din rejse. Baseret på vores brugerdata, er City Stay Uppsala tilfældigvis det mest populære hostel i byen. Find hostels i Uppsala.


momondos yndlingshoteller i Uppsala

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Uppsala
Apartments Uppsala - Portalgatan

Apartments Uppsala - Portalgatan

Uppsala, Uppsala län, Sverige

7,9
596 kr.
Hotel von Kraemer

Hotel von Kraemer

Von Kraemers allé 26, Uppsala, Uppsala Lan, Sweden

994 kr.
Duvan Hotell

Duvan Hotell

Dragarbrunnsgatan 69, Uppsala, Uppsala Lan, Sweden

8,0
535 kr.
Vandrarhem Uppsala - Portalgatan

Vandrarhem Uppsala - Portalgatan

Portalgatan 30, Uppsala, Uppsala Lan, Sweden

7,6
363 kr.
Viktoria Hotell & Konferens

Viktoria Hotell & Konferens

Almungevagen 33, Uppsala, Uppsala Lan, Sweden

7,6
528 kr.
Vandrarhem Uppsala Kungsängstorg

Vandrarhem Uppsala Kungsängstorg

Kungsängstorg 6, Uppsala, Uppsala Lan, Sweden

7,5
363 kr.
Apartments Centralstation

Apartments Centralstation

Uppsala, Uppsala län, Sverige

7,5
596 kr.
Hotel Villa Anna

Hotel Villa Anna

Odinslund 3, Uppsala, Uppsala Lan, Sweden

9,0
768 kr.
Odalgarden

Odalgarden

Marielund, Funbo, Uppsala, Uppsala Lan, Sweden

987 kr.
Hotell Stella

Hotell Stella

St Johannesgatan 31C, Uppsala, Uppsala Lan, Sweden

7,2
624 kr.
Hostel Fyristorg

Hostel Fyristorg

Fyristorg 8, Uppsala, Uppsala Lan, Sweden

432 kr.

Hagadalens Hostel & Vandrarhem

Vårdsätravägen 71, Uppsala, Uppsala Lan, Sweden

8,8
432 kr.

Foundry Hotel Apartments

Östra Ågatan 95, Uppsala, Uppsala Lan, Sweden

8,5
432 kr.

Lakeside cottage

Uppsala, Uppsala län, Sverige

8,8
1.008 kr.

Granviks Bed & Breakfast

16 Fasma Granvik, Uppsala, Uppsala Lan, Sweden

8,0
432 kr.

Kroksta Gård

Kroksta 21, Uppsala, Uppsala Lan, Sweden

9,4
500 kr.

Naturnära rum B&B i Uppsala Ramstalund

46 Ramstalundsvägen, Uppsala, Uppsala Lan, Sweden

8,9
233 kr.

Boet

13 Jumkilsgatan, Uppsala, Uppsala Lan, Sweden

9,7
1.237 kr.

Cozy Studio

Uppsala, Uppsala län, Sverige

6,9
466 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Uppsala


Hvorfor vælge momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Uppsala med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Uppsala på ét samlet sted.

Du kan finde et godt sted at overnatte i Uppsala ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.