Billeje i Uppsala, Sverige

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Uppsala, Sverige

Uppsala, Sverige
20. apr — 27. apr
Samme aflevering
Uppsala, Sverige
tir 20.4
Middag
tir 27.4
Middag

Afstanden fra Uppsala, Sverige til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Stockholm Arlanda (ARN)s biludlejningsdisk

Biludlejning i Uppsala

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Uppsala for at reducere spredningen af COVID-19?

Sixt, Avis, og Hertz er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Uppsala. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Uppsala, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Uppsala, Sverige biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Uppsala tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Sixt, Avis og Hertz, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Uppsala, Sverige?

Når du lejer en bil i Uppsala, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 60 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Uppsala er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Uppsala.

Hvordan er vejret i Uppsala, Sverige i april?

Normalt er vejret i Uppsala i april måned 3 °C og den forventede nedbør er 30 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Klimaet i Uppsala under april måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Uppsala.

Minder vejret i Uppsala om vejret i resten af Uppsala län?

Dem, der gerne vil leje bil i Uppsala til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Uppsala län i april måned normalt er ca. 3 °C med 30 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Uppsala