Lej en bil i Santos, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Santos, Brasilien

Santos, SP, Brasilien
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Santos, SP, Brasilien
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Santos

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Santos, Brasilien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

6,9

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

6,9
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Santos, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sao Paulo Guarulhos Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Santos

Vi har foretaget 1.532 søgninger på biludlejning i Santos denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Santos for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Santos som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Santos. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Santos, Brasilien?

60 km/t. er fartgrænsen i Santos, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Santos er henholdsvis 80 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Santos så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Santos?

Til gennemsnitligt 188 kr./dag (og helt ned til 39 kr./dag) er udlejning af en Hyundai Accent in Santos det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Audi A3 in Santos for 147 kr./dag i gennemsnit (78 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvordan er vejret i Santos, Brasilien i september?

Normalt er vejret i Santos i september måned 20 °C og den forventede nedbør er 140 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Selvom temperaturerne er varmere end normalt i september, er der stor risikofor regn. momondo vil anbefale at leje en bil med aircondition for at holde dig kølig i det varmere klima i Santos.

Minder vejret i Santos om vejret i resten af São Paulo?

Dem, der gerne vil leje bil i Santos til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i São Paulo i september måned normalt er ca. 17 °C med 64,5 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Santos