Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Dollar i Orlando

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i Orlando

Chaufførens alder: 26-65
Wed 5.6
Wed 12.6
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Dollar biludlejningstilbud i Orlando, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

231 kr. - 1.021 kr.

Alle biltyper

275 kr. - 728 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Dollar i Orlando, Florida er i maj når priserne er 231 kr. per dag i gennemsnit. 231 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 472 kr. for en Dollar Lille udlejningsbil i Orlando. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Dollar i Orlando, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Dollar i Orlando, Florida er i maj når priserne er 199 kr. per dag i gennemsnit. 199 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 393 kr. for en Dollar Mellemstor udlejningsbil i Orlando. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Dollar i Orlando, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Dollar i Orlando, Florida er i maj når priserne er 266 kr. per dag i gennemsnit. 266 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 497 kr. for en Dollar Stor udlejningsbil i Orlando. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Dollar i Orlando, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Dollar i Orlando, Florida er i maj når priserne er 265 kr. per dag i gennemsnit. 265 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 407 kr. for en Dollar SUV udlejningsbil i Orlando. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Dollar i Orlando, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på SUV udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Dollar i Orlando, Florida er i juni når priserne er 321 kr. per dag i gennemsnit. 321 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 691 kr. for en Dollar Varevogn udlejningsbil i Orlando. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Dollar i Orlando, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Varevogn udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Dollar i Orlando, Florida er i juni når priserne er 398 kr. per dag i gennemsnit. 398 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 556 kr. for en Dollar Cabriolet udlejningsbil i Orlando. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Dollar i Orlando, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Cabriolet udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Dollar

246 kr./dag

28 Jun – 19 Jul
Chevrolet Sonic Sedan

Orlando Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i Orlando, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Dollar

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,2

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,8

Value

5,4

Information om Dollar udlejningsbiler i Orlando

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Dollar i Orlando koste i juni?

I juni, kan du forvente at betale 389 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Dollar i Orlando. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Orlando fra Dollar var 294 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Dollar billeje i Orlando i gennemsnit 2.725 kr. i juni. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Dollar en lokation i Orlando Intl Lufthavn?

I øjeblikket Dollar har 1 lokation i Orlando Intl Lufthavn:
1 Airport Blvd.

Tilbyder Dollar gratis afbestilling af lejebiler i Orlando?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Dollar i Orlando. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Dollar for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Dollar når man er i Orlando i juni?

Med en gennemsnitspris på 401 kr./dag, udlejning af Stor biler fra Dollar i Orlando i juni er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Dollar udlejningsbiler i Orlando helt ned til 294 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Stor udlejningsbiler sidste juni.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Dollar i Orlando?

At leje en Stor er den billigste type af bil tilgængelig fra Dollar i Orlando. AT leje en Stor fra Dollar koster 401 kr./dag i gennemsnit (29% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 34% af vores brugere valgt at leje en Stor for at spare penge på deres udlejningsbil i Orlando.

Hvor mange Dollar biludlejningslokationer er der i Orlando?

1 Airport Blvd er den mest populære Dollar biludlejningslokation ud af de 6 lokationer de har i Orlando. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 99% af dem der valgte en udlejningsbil fra Dollar valgt at leje fra 1 Airport Blvd lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Orlando?

Priser for biler i Orlando opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Orlando?

Fra maj 2024 er der 213 udbydere at vælge mellem for biler i Orlando.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Orlando?

Blandt forskellige lande, herunder Orlando, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Orlando?

For at leje en bil i Orlando, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Orlando på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Wed 5.6
Middag
Wed 12.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Orlando

Populære typer af udlejningsbiler i Orlando