Billeje i Egypten

Leder du efter billig biludlejning i Egypten? Så søg her!

Kairo, Egypten
7. okt. — 14. okt.
Samme aflevering
Kairo, Egypten
fre. 7.10
Middag
fre. 14.10
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Egypten

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Egypten
Audi A5 Sportback
eller lignende Premium
Op til 5 passagerer

80 kr./dag

18 okt. - 24 okt.
Audi A5 Sportback
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

19 kr./dag

18 okt. - 24 okt.
Opel Corsa
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

77 kr./dag

18 okt. - 24 okt.
BMW X1
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

24 kr./dag

18 okt. - 24 okt.
Volkswagen Polo
Ford Galaxy
eller lignende Lille varevogn
Op til 5 passagerer

137 kr./dag

18 okt. - 24 okt.
Ford Galaxy
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

26 kr./dag

18 okt. - 24 okt.
Hyundai i40

Oplysninger om billeje i Egypten

Egypten har højrekørsel, krav om at alle i bilen skal bære sikkerhedssele, samt en promillegrænse som den vi har herhjemme også. Udover dette er der også en regel om, at børn under syv år ikke må sidde på forsædet. Som herhjemme må man heller ikke benytte mobiltelefon mens man kører, medmindre man har håndfri betjening. Biler har her også vigepligt for fodgængere. I Cairo oplever man ofte, at trafiklysene ikke fungerer. I de tilfælde vil der være politi til stede i krydset, som vil regulere og dirigere trafikken. Hastighedsgrænserne er typisk rimeligt godt skiltet og ikke helt ulig herhjemme. Særligt på ørkenmotorvejen mellem Cairo og Alexandria er hastighedsgrænsen tydeligt skiltet. Din biludlejning bør have sikret bilen har den obligatoriske sikkerhedsudrustning: Advarselstrekant og førstehjælpssæt. Du bør selv sørge for at have gode kort, kørekort, internationalt kørekort, pas og lejepapirer på dig, når du er i bilen. Alarmnummeret til politiet er 122, 123 for ambulance og 128 for færdselspolitiet.

Man kræver at du har medbragt dit kørekort, samt internationale kørekort. Det internationale kørekort kan du få hos borgerservice for et mindre beløb, og det gælder et år fra udstedelsen. Du skal også have dit pas med. Kørekortet skal du have haft i mindst et år, for at kunne køre i den egyptiske udlejningsbil. Du skal også medbringe et internationalt kreditkort. Du kan godt betale kontant, men du skal stadig kunne lægge kreditkort som sikkerhed. Det er ikke muligt betale med debet eller forudbetalte kort. Du skal også være minimum 20 for at kunne leje bil, for nogle kategorier er minimumsalderen højere. Er du under 26, vil du blive krævet et ungetillæg, for at dække en dyrere forsikring. Er du lidt utryg ved selv at køre i Egypten, så kan du faktisk også nogle steder booke en chauffør til din udlejningsbil. Så kan du læne dig tilbage og slappe af og nyde turen som passager.

Cairo er absolut det sted I Egypten, hvor din egyptiske udlejningsbil vil komme til at køre i sneglefart og tæt på andre køretøjer. Andre, større byer udviser dog lignende tendenser og vejene til de store attraktioner kan ofte være plaget af tæt trafik, ikke mindst af turistbusser. Tag det med i din planlægning og overvejelser, så har du de bedste muligheder for at stadig ende med en god oplevelse. Overvej eventuelt at sige ja tak til chauffør, når der køres i Cairo og kør så selv, når I er udenfor den pulserende storby. Men spørg din biludlejning om tips og råd, da de kender landet og trafikken bedre. Glem heller ikke at konsultere turistkontoret inden i begiver jer ud, de kan oplyse om lokale bestemmelser, højtider eller særlige oplevelser. Udenrigsministeriets rejsevejledning er også altid god at tjekke inden afrejse, for aktuelle informationer. Husk også appen Rejseklar, så kan du også løbende holdes underrettet, hvis der skulle ske noget du bør være opmærksom på.

Egypten er et udpræget ørkenland., med sine indbydende oaser fordelt lidt rundt omkring. Langs Nilen kan du forundres over alt det grønne og den utrolige trafik som glider forbi på vandet I udkanten af Cairo kan du køre og forbløffes over de fantastiske pyramider og Sfinksen, men glem ikke holde øje med vejen og trafikken. De tre mest interessante byer i Egypter er, naturligvis, hovedstaden Cairo, hvor et alternativ til lejebil måske er værd at overveje så som at booke en chauffør til de dage, dernæst kommer Alexandria, med sine fantastiske sandstrande og historie, samt citadel og katakomber med historiske artefakter. Sidst, men ikke mindst så er der turistbyen Hurghada, ved det Røde hav, med sine baderesorts og kendt for sine fantastiske steder for scuba-dykning. Et sandt Mekka for dem som elsker udendørsaktiviteter, dykning og andre aktiviteter ved havet. Byen kan være det perfekte sted at afslutte ferien, da man typisk kan flyve direkte til Danmark herfra.


Find billig billeje i Egypten

Find den lejebil i Egypten, der passer til dine behov

Biler i Lille

208 kr. - 315 kr.

Alle biltyper

209 kr. - 978 kr.

The average price of a Lille rental in Egypten is 240 kr.. The cheapest time to rent a Lille in Egypten is in september. The price is 14% lower than the rest of the year at just 208 kr. per day. A Lille rental is typically 50% billigere than the average car rental in Egypten. The average price of a vehicle rental in Egypten can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car. Below are the best prices for Egypten Lille rentals found on momondo in the past week.

The average price of a Mellemstor rental in Egypten is 315 kr.. The cheapest time to rent a Mellemstor in Egypten is in februar. The price is 21% lower than the rest of the year at just 252 kr. per day. A Mellemstor rental is typically 34% billigere than the average car rental in Egypten. The average price of a vehicle rental in Egypten can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car. Below are the best prices for Egypten Mellemstor rentals found on momondo in the past week.

The average price of a Stor rental in Egypten is 587 kr.. The cheapest time to rent a Stor in Egypten is in oktober. The price is 11% lower than the rest of the year at just 529 kr. per day. A Stor rental is typically 19% dyrere than the average car rental in Egypten. The average price of a vehicle rental in Egypten can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car. Below are the best prices for Egypten Stor rentals found on momondo in the past week.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

19 kr./dag

18 okt. - 24 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

24 kr./dag

18 okt. - 24 okt.
Volkswagen Polo

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Egypten

Nærliggende attraktioner:

Egyptian Museum18,8 km
Great Pyramid of Giza30,8 km
Makadi Beach424,3 km

Nærliggende attraktioner:

Makadi Beach23,3 km
Egyptian Museum405,3 km
Great Pyramid of Giza405,6 km

Nærliggende attraktioner:

Makadi Beach120,1 km
Egyptian Museum383,8 km
Great Pyramid of Giza387,2 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Egypten

Herunder vises de mest populære hoteller i Egypten

Billeje i Egypten

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Egypten, så du er klar til næste rejse.

Sixt er det billigste biludlejningsfirma i Egypten, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 233 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Egypten 233 kr. om dagen.

Det mest populære biludlejningsfirma i Egypten er Sixt. Dette udlejningsfirma har lige nu 7 anmeldelser, med en gennemsnitlig score for kundetilfredshed på 6,2 ud af 10. 100% af momondos brugere har fornyligt valgt Sixt som deres favorit biludlejningsfirma for deres rejser i Egypten.

Hvis du har planer om at rejse til Egypten og leje bil, så hav in mente, at Sixt er det biludlejningsfirma, som har flest biludlejningssteder. Du har derfor større sandsynlighed for at finde et af deres 25 biludlejningssteder, som ligger fordelt over hele landet, enten i lufthavnen på din destination eller et sted i centrum af byen. Hvis du ikke har valgt en by at rejse til i Egypten, kan du overveje Kairo, som er landets mest populære destination. Her vil du opleve, at Sixt har 7 biludlejningssteder i området.

Hvis du lejer bil i Egypten, skal du være opmærksom på, at du skal køre i højre side hele tiden.

Ifølge data fra 2019 rangerer Egypten som nr. 110 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 3 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Grænsen for spirituskørsel i Egypten ligger på 0,05%. Forskellige regioner og byer i Egypten kan have lokal lovgivning på området foruden den landsdækkende lovgivning, så sørg for at tjekke det, inden du lejer bil. Husk, at du også skal være mindst 21 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

En Economy er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Egypten. Ifølge vores data foretrak 35% af vores brugere en Economy frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en Economy i Egypten, kan du forvente at skulle betale 230 kr. om dagen i gennemsnit.

I sidste uge lå gennemsnitsprisen på benzin i Egypten på 4,21 kr. pr. liter. Til sammenligning er det land med den laveste gennemsnitspris på benzin Algeriet, hvor den ligger på 2,53 kr. pr. liter, hvorimod det land med den højeste gennemsnitspris på benzin er Hong Kong, hvor den ligger på 22,70 kr. pr. liter.


Biludlejning i populære byer i Egypten

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Egypten

Biludlejning i populære lufthavne i Egypten

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Egypten

Se flere lejebiler i Afrika

Find billige udlejningsbiler i Afrika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Egypten


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Egypten, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Egypten. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Egypten.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Egypten med fair brændstofregler.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Egypten.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Egypten på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.