Billeje i Egypten

Leder du efter billig biludlejning i Egypten? Så søg her!

Kairo, Egypten
4. dec. — 11. dec.
Kairo, Egypten
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Egypten

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Egypten

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Egypten?

Alamo er det billigste biludlejningsfirma i Egypten, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 137 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Egypten 140 kr. om dagen.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Egypten?

Det mest populære biludlejningsfirma i Egypten er Alamo. Dette udlejningsfirma har lige nu 5 anmeldelser, med en gennemsnitlig score for kundetilfredshed på 7,2 ud af 10. 53% af momondos brugere har fornyligt valgt Alamo som deres favorit biludlejningsfirma for deres rejser i Egypten.

Hvilket udlejningsbureau i Egypten har flest biludlejningssteder?

Hvis du har planer om at rejse til Egypten og leje bil, så hav in mente, at Sixt er det biludlejningsfirma, som har flest biludlejningssteder. Du har derfor større sandsynlighed for at finde et af deres 25 biludlejningssteder, som ligger fordelt over hele landet, enten i lufthavnen på din destination eller et sted i centrum af byen. Hvis du ikke har valgt en by at rejse til i Egypten, kan du overveje Kairo, som er landets mest populære destination. Her vil du opleve, at Sixt har 7 biludlejningssteder i området.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Egypten?

En Stor mellemklasse er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Egypten. Ifølge vores data foretrak 43% af vores brugere en Stor mellemklasse frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en Stor mellemklasse i Egypten, kan du forvente at skulle betale 277 kr. om dagen i gennemsnit.

Bedste tilbud på lejebiler i Egypten

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Egypten
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

114 kr./dag

3 dec. - 14 dec.
Ford Fiesta
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

126 kr./dag

3 dec. - 14 dec.
Hyundai i30
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

126 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Ford Fiesta
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

140 kr./dag

18 dec. - 1 jan.
Peugeot 208
Toyota RAV4
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

164 kr./dag

18 dec. - 1 jan.
Toyota RAV4
Hyundai i40
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

172 kr./dag

18 dec. - 1 jan.
Hyundai i40
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

186 kr./dag

18 dec. - 1 jan.
Mazda CX-3
Volvo S60
eller lignende Stor
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

311 kr./dag

18 dec. - 1 jan.
Volvo S60
Nissan Qashqai
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

319 kr./dag

18 dec. - 1 jan.
Nissan Qashqai

Oplysninger om billeje i Egypten

Har Egypten nogen unikke færdselslove?

Egypten har højrekørsel, krav om at alle i bilen skal bære sikkerhedssele, samt en promillegrænse som den vi har herhjemme også. Udover dette er der også en regel om, at børn under syv år ikke må sidde på forsædet. Som herhjemme må man heller ikke benytte mobiltelefon mens man kører, medmindre man har håndfri betjening. Biler har her også vigepligt for fodgængere. I Cairo oplever man ofte, at trafiklysene ikke fungerer. I de tilfælde vil der være politi til stede i krydset, som vil regulere og dirigere trafikken. Hastighedsgrænserne er typisk rimeligt godt skiltet og ikke helt ulig herhjemme. Særligt på ørkenmotorvejen mellem Cairo og Alexandria er hastighedsgrænsen tydeligt skiltet. Din biludlejning bør have sikret bilen har den obligatoriske sikkerhedsudrustning: Advarselstrekant og førstehjælpssæt. Du bør selv sørge for at have gode kort, kørekort, internationalt kørekort, pas og lejepapirer på dig, når du er i bilen. Alarmnummeret til politiet er 122, 123 for ambulance og 128 for færdselspolitiet.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Egypten?

Man kræver at du har medbragt dit kørekort, samt internationale kørekort. Det internationale kørekort kan du få hos borgerservice for et mindre beløb, og det gælder et år fra udstedelsen. Du skal også have dit pas med. Kørekortet skal du have haft i mindst et år, for at kunne køre i den egyptiske udlejningsbil. Du skal også medbringe et internationalt kreditkort. Du kan godt betale kontant, men du skal stadig kunne lægge kreditkort som sikkerhed. Det er ikke muligt betale med debet eller forudbetalte kort. Du skal også være minimum 20 for at kunne leje bil, for nogle kategorier er minimumsalderen højere. Er du under 26, vil du blive krævet et ungetillæg, for at dække en dyrere forsikring. Er du lidt utryg ved selv at køre i Egypten, så kan du faktisk også nogle steder booke en chauffør til din udlejningsbil. Så kan du læne dig tilbage og slappe af og nyde turen som passager.

Hvilke områder i Egypten har mest trafik?

Cairo er absolut det sted I Egypten, hvor din egyptiske udlejningsbil vil komme til at køre i sneglefart og tæt på andre køretøjer. Andre, større byer udviser dog lignende tendenser og vejene til de store attraktioner kan ofte være plaget af tæt trafik, ikke mindst af turistbusser. Tag det med i din planlægning og overvejelser, så har du de bedste muligheder for at stadig ende med en god oplevelse. Overvej eventuelt at sige ja tak til chauffør, når der køres i Cairo og kør så selv, når I er udenfor den pulserende storby. Men spørg din biludlejning om tips og råd, da de kender landet og trafikken bedre. Glem heller ikke at konsultere turistkontoret inden i begiver jer ud, de kan oplyse om lokale bestemmelser, højtider eller særlige oplevelser. Udenrigsministeriets rejsevejledning er også altid god at tjekke inden afrejse, for aktuelle informationer. Husk også appen Rejseklar, så kan du også løbende holdes underrettet, hvis der skulle ske noget du bør være opmærksom på.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Egypten?

Egypten er et udpræget ørkenland., med sine indbydende oaser fordelt lidt rundt omkring. Langs Nilen kan du forundres over alt det grønne og den utrolige trafik som glider forbi på vandet I udkanten af Cairo kan du køre og forbløffes over de fantastiske pyramider og Sfinksen, men glem ikke holde øje med vejen og trafikken. De tre mest interessante byer i Egypter er, naturligvis, hovedstaden Cairo, hvor et alternativ til lejebil måske er værd at overveje så som at booke en chauffør til de dage, dernæst kommer Alexandria, med sine fantastiske sandstrande og historie, samt citadel og katakomber med historiske artefakter. Sidst, men ikke mindst så er der turistbyen Hurghada, ved det Røde hav, med sine baderesorts og kendt for sine fantastiske steder for scuba-dykning. Et sandt Mekka for dem som elsker udendørsaktiviteter, dykning og andre aktiviteter ved havet. Byen kan være det perfekte sted at afslutte ferien, da man typisk kan flyve direkte til Danmark herfra.


Find billig billeje i Egypten

Find den lejebil i Egypten, der passer til dine behov

Lille cars

121 kr. - 262 kr.

Alle biltyper

265 kr. - 734 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Egypten er 200 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Egypten er i maj. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 121 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 61% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Egypten. I Egypten kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Egypten.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Egypten er 326 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Egypten er i marts. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 159 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Egypten. I Egypten kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Egypten.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Egypten er 877 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Egypten er i oktober. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 472 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 42% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Egypten. I Egypten kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor car i Egypten.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Egypten er 527 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Egypten er i marts. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 190 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Egypten. I Egypten kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Egypten.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Egypten er 734 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Egypten er i september. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 1.060 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Egypten. I Egypten kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus car i Egypten.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

114 kr./dag

3 dec. - 14 dec.
Ford Fiesta
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

126 kr./dag

3 dec. - 14 dec.
Hyundai i30
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

126 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Ford Fiesta

Biludlejningsfirmaer i Egypten

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Egypten

Sixt

25 kontorer

keddy by Europcar

14 kontorer

Avis

13 kontorer

Budget

12 kontorer

Europcar

12 kontorer

Sunnycars

9 kontorer

Autounion Car Rental

6 kontorer

DRIVUS

4 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Egypten

Nærliggende attraktioner:

Egyptian Museum18,8 km
Great Pyramid of Giza30,8 km
Makadi Beach424,3 km

Nærliggende attraktioner:

Makadi Beach23,3 km
Egyptian Museum405,3 km
Great Pyramid of Giza405,6 km

Nærliggende attraktioner:

Makadi Beach120,1 km
Egyptian Museum383,8 km
Great Pyramid of Giza387,2 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Egypten

Herunder vises de mest populære hoteller i Egypten

Billeje i Egypten

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Egypten, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Egypten?

Hvis du lejer bil i Egypten, skal du være opmærksom på, at du skal køre i højre side hele tiden.

Hvor gode er vejene i Egypten?

Ifølge data fra 2019 rangerer Egypten som nr. 110 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 3 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Hvad er promillegrænsen i Egypten?

Grænsen for spirituskørsel i Egypten ligger på 0,05%. Forskellige regioner og byer i Egypten kan have lokal lovgivning på området foruden den landsdækkende lovgivning, så sørg for at tjekke det, inden du lejer bil. Husk, at du også skal være mindst 21 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

Hvor meget koster benzin i Egypten?

I sidste uge lå gennemsnitsprisen på benzin i Egypten på 2,73 kr. pr. liter. Til sammenligning er det land med den laveste gennemsnitspris på benzin Kuwait, hvor den ligger på 2,32 kr. pr. liter, hvorimod det land med den højeste gennemsnitspris på benzin er Hong Kong, hvor den ligger på 21,11 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Egypten?

Priser for biler i Egypten opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Egypten?

Antallet af udbydere for biler i Egypten er 117 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Egypten?

Blandt forskellige lande, herunder Egypten, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Egypten?

For at leje en bil i Egypten, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Egypten?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Egypten, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Egypten?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Egypten. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Egypten med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Egypten.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Egypten på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Egypten med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Egypten, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Egypten.

Kan jeg søge efter billeje i Egypten med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Egypten på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Egypten på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.