Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Port Louis, Port Louis District

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Port Louis, Port Louis District

Port Louis, Mauritius
3. maj — 10. maj
Port Louis, Mauritius
fre. 3.5
Middag
fre. 10.5
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Port Louis, Port Louis District

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Port Louis, Port Louis District
Economy275 kr./dag
Lille mellemklasse253 kr./dag
Stor mellemklasse557 kr./dag
Mini140 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Find billig billeje i Port Louis, Port Louis District

Find den lejebil i Port Louis, der passer til dine behov

Lille biler

147 kr. - 274 kr.

Alle biltyper

183 kr. - 521 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Port Louis, Mauritius er 208 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Port Louis, Mauritius er i juni. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 147 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Port Louis. I Port Louis kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Port Louis.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Port Louis, Mauritius er 353 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Port Louis, Mauritius er i august. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 233 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Port Louis. I Port Louis kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Port Louis.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Port Louis, Mauritius er 446 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Port Louis, Mauritius er i januar. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 323 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Port Louis. I Port Louis kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Port Louis, Mauritius er 369 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Port Louis, Mauritius er i marts. Prisen er 10% lavere end resten af året og ligger på kun 334 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Port Louis. I Port Louis kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Port Louis, Mauritius er 323 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Port Louis, Mauritius er i januar. Prisen er 1% lavere end resten af året og ligger på kun 323 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Port Louis. I Port Louis kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

140 kr./dag

4 maj - 19 maj
Fiat 500
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

253 kr./dag

4 maj - 19 maj
Kia Cee'd

Information om og trends inden for biludlejning i Port Louis

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Port Louis

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Port Louis?

De billigste udlejningsbiler i Port Louis kan normalt findes gennem AM38. Når du booker hos AM38, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 116 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Port Louis er 228 kr./dag.

Biludlejningsfirmaer i Port Louis

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Port Louis, Port Louis District

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

8,0

GREEN MOTION

1 kontor

1First Car Rental

5 kontorer

Sunnycars

3 kontorer

Autorent Mauritius

2 kontorer

Idrive

2 kontorer

Pingouin Car

2 kontorer

Royal Rent A Car

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Port Louis

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Port Louis

Populære biltyper

Mini, Intermediate, Economy

Billigste lejebil

126 kr.

Den mest populære model

Nissan Micra
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Port Louis i de seneste 72 timer: Mini, Intermediate, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Port Louis er 126 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 178 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Port Louis i de seneste 7 dage er Nissan Micra.

Kørsel i lejebil i Port Louis – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Port Louis, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Port Louis, Mauritius i maj?

148 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Port Louis i maj. Tilbud fås helt ned til 148 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 164 kr.-164 kr..

Hvad er den bedste type bil at leje i Port Louis i maj måned?

Leje af en standardbil i Port Louis i maj måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 22 °C og nedbør omkring 90 mm i maj, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Port Louis koster 419 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Port Louis, Mauritius?

Port Louiss hastighedsbegrænsning er 40 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Port Louis er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 110 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Port Louis, Mauritius i april?

Normalt er vejret i Port Louis i april måned 25 °C og den forventede nedbør er 190 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Port Louis om vejret i resten af Port Louis District?

Dem, der gerne vil leje bil i Port Louis til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Port Louis District i april måned normalt er ca. 25 °C med 190 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Port Louis?

Priser for biler i Port Louis opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Port Louis?

Antallet af udbydere for biler i Port Louis er 34 fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Port Louis?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Port Louis. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Port Louis?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Port Louis. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Port Louis?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Port Louis, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Port Louis?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Port Louis. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Port Louis med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Port Louis.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Port Louis på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Port Louis.

Kan jeg finde billeje i Port Louis, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Port Louis med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Port Louis med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Port Louis med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Port Louis på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 3.5
Middag
fre. 10.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo