Billeje i Port Louis, Port Louis District

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Port Louis, Port Louis District

Port Louis, Mauritius
12. dec. — 19. dec.
Port Louis, Mauritius
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Port Louis

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Port Louis

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Port Louis?

De billigste udlejningsbiler i Port Louis kan normalt findes gennem Cath Car Rental. Når du booker hos Cath Car Rental, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 128 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Port Louis er 129 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Port Louis?

Når vores brugere lejer bil in Port Louis, vælger de fleste en Perodua Bezza til 246 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Suzuki Celerio til i gennemsnit 203 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Perodua Bezza in Port Louis for helt ned til 244 kr./dag og udlejning af Suzuki Celerio for helt ned til 202 kr./dag.

Find billig billeje i Port Louis, Port Louis District

Find den lejebil i Port Louis, der passer til dine behov

Lille cars

142 kr. - 367 kr.

Alle biltyper

164 kr. - 491 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Port Louis, Mauritius er 225 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Port Louis, Mauritius er i juni. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 142 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Port Louis. I Port Louis kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Port Louis, Mauritius er 309 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Port Louis, Mauritius er i maj. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 263 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Port Louis. I Port Louis kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Port Louis, Mauritius er 387 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Port Louis, Mauritius er i november. Prisen er 13% lavere end resten af året og ligger på kun 337 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Port Louis. I Port Louis kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Port Louis, Mauritius er 405 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Port Louis, Mauritius er i november. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 306 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Port Louis. I Port Louis kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Port Louis, Mauritius er 316 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Port Louis, Mauritius er i maj. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 263 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Port Louis. I Port Louis kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Port Louis

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Port Louis, Port Louis District

Europcar

2 kontorer

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

4,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

4,0

GREEN MOTION

1 kontor

1First Car Rental

5 kontorer

Sunnycars

3 kontorer

Autorent Mauritius

2 kontorer

Pingouin Car

2 kontorer

Royal Rent A Car

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Port Louis

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Port Louis

Det mest populære bureau

MauriConnect

Populære biltyper

Economy, Intermediate, Mini

Billigste lejebil

191 kr.

Den mest populære model

Perodua Bezza
Det mest populære biludlejningsbureau i Port Louis, der er fundet på momondo i denne måned, er MauriConnect. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Coastal Tours og Autorent Mauritius
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Port Louis i de seneste 72 timer: Economy, Intermediate, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Port Louis er 191 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 199 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Port Louis i de seneste 7 dage er Perodua Bezza. Vores brugere foretrækker også Suzuki Celerio som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Port Louis

Herunder vises de mest populære hoteller i Port Louis

Kørsel i lejebil i Port Louis – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Port Louis, så du er klar til næste rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Port Louis i januar måned?

Leje af en standardbil i Port Louis i januar måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 26 °C og nedbør omkring 240 mm i januar, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Port Louis koster 464 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Port Louis, Mauritius?

Port Louiss hastighedsbegrænsning er 40 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Port Louis er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 110 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Port Louis, Mauritius i december?

Normalt er vejret i Port Louis i december måned 25 °C og den forventede nedbør er 170 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Port Louis om vejret i resten af Port Louis District?

Dem, der gerne vil leje bil i Port Louis til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Port Louis District i december måned normalt er ca. 25 °C med 170 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Port Louis?

Priser for biler i Port Louis opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Port Louis?

Antallet af udbydere for biler i Port Louis er 29 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Port Louis?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Port Louis. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Port Louis?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Port Louis. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Port Louis?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Port Louis, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Port Louis?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Port Louis. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Port Louis med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Port Louis.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Port Louis på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Port Louis.

Kan jeg finde billeje i Port Louis, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Port Louis med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Port Louis med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Port Louis med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Port Louis på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.