Lej en bil i Port Louis, Mauritius

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Port Louis, Mauritius

Port Louis, Mauritius
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Port Louis, Mauritius
ons. 29.9
Middag
ons. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Port Louis, Mauritius

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

145 kr. - 407 kr.

Alle biltyper

145 kr. - 500 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Port Louis, Mauritius, er 175 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Port Louis, Mauritius, er i marts. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 145 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Port Louis. I Port Louis kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Port Louis.


Biludlejningsfirmaer i Port Louis

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Port Louis, Mauritius
1 kontor
Oversigt

Renlighed

3,0

Comfort

2,0

Samlet

3,0

Afhentning/aflevering

5,0

Valuta for pengerne

4,0
4 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Port Louis, Mauritius til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Port Louis Sir Seewoosagur Ram.s biludlejningsdisk

Biludlejning i Port Louis

I september til og med i dag 3.171 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Port Louis.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Port Louis for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Budget er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Port Louis. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Port Louis har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Port Louis er billigst gennem MauriConnect på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 161 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 225 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Port Louis, Mauritius?

Port Louiss hastighedsbegrænsning er 40 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Port Louis er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 110 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Port Louis?

Leje af Hyundai i10 og Hyundai Accent in Port Louis er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai i10 in Port Louis kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 208 kr./dag og kan gå helt ned til 3 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai Accent kan også variere, men plejer at ligge på omkring 234 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 52 kr./dag.

Hvordan er vejret i Port Louis, Mauritius i september?

Normalt er vejret i Port Louis i september måned 21 °C og den forventede nedbør er 50 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Temperaturerne i Port Louis er normalt høje i september, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Port Louis om vejret i resten af Port Louis District?

Dem, der gerne vil leje bil i Port Louis til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Port Louis District i september måned normalt er ca. 21 °C med 50 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Port Louis

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Port Louis

Kom i gang med at planlægge din rejse til Port Louis