Udlejningsbiler fra Bidvest i Johannesburg

Find og sammenlign gode tilbud på Bidvest udlejningsbiler i Johannesburg

Johannesburg, Sydafrika
10. dec. — 17. dec.
Johannesburg, Sydafrika
søn. 10.12
Middag
søn. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Johannesburg Bidvest lokationer

Herunder kan du finde information om alle Bidvest biludlejningssteder i Johannesburg, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Bidvest

4 kontorer

Information om Bidvest udlejningsbiler i Johannesburg

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Bidvest i Johannesburg koste i januar?

270 kr. per dag (eller 1.888 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Bidvest udlejningsbil i Johannesburg i januar, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i januar for en Bidvest udlejningsbil var 261 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Bidvest på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har Bidvest en lokation i Johannesburg OR Tambo Lufthavn?

Bidvest har 1 lokation i Johannesburg OR Tambo Lufthavn. Du vil finde Bidvest beliggende på O.R. Tambo Int. Airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Bidvest når man er i Johannesburg i januar?

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Bidvest i Johannesburg, SUV udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres SUV udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 261 kr./dag i gennemsnit og 261 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Johannesburg?

Priser for biler i Johannesburg blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Johannesburg?

Fra december 2023 er der 84 udbydere at vælge mellem for biler i Johannesburg.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Johannesburg?

Blandt forskellige lande, herunder Johannesburg, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Johannesburg?

For at leje en bil i Johannesburg, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Johannesburg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.