Udlejningsbiler fra Firefly i Johannesburg

Find og sammenlign gode tilbud på Firefly udlejningsbiler i Johannesburg

Johannesburg, Sydafrika
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Johannesburg, Sydafrika
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Johannesburg Firefly lokationer

Herunder kan du finde information om alle Firefly biludlejningssteder i Johannesburg, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer

Information om Firefly udlejningsbiler i Johannesburg

 • Er det sikkert at leje en bil fra Firefly i Johannesburg under COVID-19?

  Firefly ønsker at deres kunder og personale i Johannesburg skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Firefly indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Johannesburg. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Firefly i Johannesburg koste i oktober?

  I oktober, kan du forvente at betale 172 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Firefly i Johannesburg. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Johannesburg fra Firefly var 63 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Firefly billeje i Johannesburg i gennemsnit 1.204 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Har Firefly en lokation i Lufthavn: Johannesburg OR Tambo?

  Ja. De 1 lokation som Firefly har i Lufthavn: Johannesburg OR Tambo kan findes på Jhb-ort Tambo Int Airport.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Firefly når man er i Johannesburg i oktober?

  Med en gennemsnitspris på 272 kr./dag, udlejning af Stor biler fra Firefly i Johannesburg i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Firefly udlejningsbiler i Johannesburg helt ned til 272 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Stor udlejningsbiler sidste oktober.

 • Hvor mange Firefly biludlejningslokationer er der i Johannesburg?

  Jhb-ort Tambo Int Airport er den mest populære Firefly biludlejningslokation ud af de 7 lokationer de har i Johannesburg. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 84% af dem der valgte en udlejningsbil fra Firefly valgt at leje fra Jhb-ort Tambo Int Airport lokationen.