Udlejningsbiler fra Firefly i Johannesburg

Find og sammenlign gode tilbud på Firefly udlejningsbiler i Johannesburg

Johannesburg, Sydafrika
4. feb. — 11. feb.
Samme aflevering
Johannesburg, Sydafrika
lør. 4.2
Middag
lør. 11.2
Middag
Chaufførens alder:

Firefly biludlejningstilbud i Johannesburg, Gauteng

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

66 kr. - 321 kr.

Alle biltyper

66 kr. - 866 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Firefly i Johannesburg, Gauteng er i juli når priserne er 66 kr. per dag i gennemsnit. 66 kr. per dag er 67% lavere end den gennemsnitlige årspris på 198 kr. for en Firefly Lille udlejningsbil i Johannesburg. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Firefly i Johannesburg, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Firefly alt efter hvilken dag du booker.


Johannesburg Firefly lokationer

Herunder kan du finde information om alle Firefly biludlejningssteder i Johannesburg, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Firefly

9 kontorer

Information om Firefly udlejningsbiler i Johannesburg

Firefly ønsker at deres kunder og personale i Johannesburg skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Firefly indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Johannesburg. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja. De 1 lokation som Firefly har i Lufthavn: Johannesburg OR Tambo kan findes på Jhb-ort Tambo Int Airport.

Med en gennemsnitspris på 147 kr./dag, udlejning af Mini biler fra Firefly i Johannesburg i februar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Firefly udlejningsbiler i Johannesburg helt ned til 147 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Mini udlejningsbiler sidste februar.

Jhb-ort Tambo Int Airport er den mest populære Firefly biludlejningslokation ud af de 9 lokationer de har i Johannesburg. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 78% af dem der valgte en udlejningsbil fra Firefly valgt at leje fra Jhb-ort Tambo Int Airport lokationen.