Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Hertz i Johannesburg

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Johannesburg

Chaufførens alder: 26-65
tor. 20.6
tor. 27.6
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Hertz biludlejningstilbud i Johannesburg, Gauteng

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

123 kr. - 355 kr.

Alle biltyper

292 kr. - 647 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Johannesburg, Gauteng er i februar når priserne er 123 kr. per dag i gennemsnit. 123 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 246 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Johannesburg. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Johannesburg, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Johannesburg, Gauteng er i september når priserne er 293 kr. per dag i gennemsnit. 293 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 401 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Johannesburg. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Johannesburg, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Johannesburg, Gauteng er i marts når priserne er 344 kr. per dag i gennemsnit. 344 kr. per dag er 18% lavere end den gennemsnitlige årspris på 418 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Johannesburg. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Johannesburg, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Johannesburg Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Johannesburg, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,2

Comfort

4,8

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

4,8

Value

4,8

Information om Hertz udlejningsbiler i Johannesburg

Har Hertz en lokation i Johannesburg OR Tambo Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Johannesburg OR Tambo Lufthavn (1 Jones Road).

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Johannesburg?

Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Johannesburg. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Johannesburg. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Johannesburg?

Der er 10 Hertz biludlejningslokationer i Johannesburg. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Johannesburg beliggende på 1 Jones Road. 81% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Johannesburg lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Johannesburg?

Priser for biler i Johannesburg blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Johannesburg?

Fra juni 2024 er der 91 udbydere at vælge mellem for biler i Johannesburg.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Johannesburg?

Blandt forskellige lande, herunder Johannesburg, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Johannesburg?

For at leje en bil i Johannesburg, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Johannesburg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 20.6
Middag
tor. 27.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo