Udlejningsbiler fra Hertz i Cape Town

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Cape Town

Cape Town, Sydafrika
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Cape Town, Sydafrika
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Cape Town, Vest-Kapprovinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

90 kr. - 258 kr.

Alle biltyper

135 kr. - 309 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Cape Town, Vest-Kapprovinsen er i februar når priserne er 90 kr. per dag i gennemsnit. 90 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 145 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Cape Town. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Cape Town, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Cape Town Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Cape Town, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,2

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,4

Valuta for pengerne

6,5

Information om Hertz udlejningsbiler i Cape Town

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Cape Town under COVID-19?

  Hertz har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Cape Townfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Hertz har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Cape Town koste i oktober?

  I oktober, kan du forvente at betale 226 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Hertz i Cape Town. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Cape Town fra Hertz var 77 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Hertz billeje i Cape Town i gennemsnit 1.580 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: Cape Town Intl?

  Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Lufthavn: Cape Town Intl (Ring Road).

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Cape Town?

  Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Cape Town (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Cape Town i oktober?

  Med en gennemsnitspris på 91 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Hertz i Cape Town i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Hertz udlejningsbiler i Cape Town helt ned til 83 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste oktober.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Cape Town?

  Til en gennemsnitspris på 82 kr. per dag, er en Mini udlejningsbil fra Hertz i Cape Town det billigste valg. 25% af vores brugere som lejede en bil i Cape Town fra Hertz valgte at reservere en Mini i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 82 kr. per dag for en Mini er nemlig også 3% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Hertz har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Cape Town?

  Der er 5 biludlejningslokationer i Cape Town som Hertz ejer. Deres Ring Road, Cape Town lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 92% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Cape Town valgt at hente den på Ring Road.


Hertz biler i andre byer i Sydafrika


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Cape Town

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Cape Town biludlejningsfirmaer