Udlejningsbiler fra Dollar i Malaga

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i Malaga

Malaga, AN, Spanien
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Malaga, AN, Spanien
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Dollar biludlejningstilbud i Malaga, Andalusien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

120 kr. - 370 kr.

Alle biltyper

120 kr. - 646 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Dollar i Malaga, Andalusien er i februar når priserne er 120 kr. per dag i gennemsnit. 120 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 240 kr. for en Dollar Lille udlejningsbil i Malaga. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Dollar i Malaga, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Dollar i Malaga, Andalusien er i november når priserne er 143 kr. per dag i gennemsnit. 143 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 315 kr. for en Dollar Mellemstor udlejningsbil i Malaga. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Dollar i Malaga, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Dollar

159 kr./dag

9 okt. – 16 okt.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Dollar

166 kr./dag

9 okt. – 16 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Dollar

183 kr./dag

27 sep. – 4 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Malaga Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i Malaga, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Dollar

4 kontorer

Information om Dollar udlejningsbiler i Malaga

Har Dollar en lokation i Malaga Lufthavn?

I øjeblikket Dollar har 1 lokation i Malaga Lufthavn:
Ap Costa Del Sol.

Tilbyder Dollar gratis afbestilling af lejebiler i Malaga?

Dollar tilbyder gratis afbestilling af billeje i Malaga (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Dollar, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Dollar.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Dollar når man er i Malaga i oktober?

I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Dollar i Malaga, Lille mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Lille mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 613 kr./dag i gennemsnit og 596 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvor mange Dollar biludlejningslokationer er der i Malaga?

Ap Costa Del Sol er den mest populære Dollar biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Malaga. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 82% af dem der valgte en udlejningsbil fra Dollar valgt at leje fra Ap Costa Del Sol lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Malaga?

Priser for biler i Malaga blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Malaga?

Fra september 2023 er der 129 udbydere at vælge mellem for biler i Malaga.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Malaga?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Malaga. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Malaga?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Malaga. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Dollar biler i andre byer i Spanien


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Malaga

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Dollar? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Malaga biludlejningsfirmaer
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.