Udlejningsbiler fra Dollar i Malaga

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i Malaga

Malaga, AN, Spanien
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Malaga, AN, Spanien
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Dollar biludlejningstilbud i Malaga, Andalusien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

76 kr. - 516 kr.

Alle biltyper

146 kr. - 843 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Dollar i Malaga, Andalusien er i juli når priserne er 76 kr. per dag i gennemsnit. 76 kr. per dag er 76% lavere end den gennemsnitlige årspris på 312 kr. for en Dollar Lille udlejningsbil i Malaga. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Dollar i Malaga, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Dollar i Malaga, Andalusien er i november når priserne er 146 kr. per dag i gennemsnit. 146 kr. per dag er 61% lavere end den gennemsnitlige årspris på 371 kr. for en Dollar Mellemstor udlejningsbil i Malaga. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Dollar i Malaga, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Dollar

305 kr./dag

7 juli – 20 juli
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Dollar

322 kr./dag

7 juli – 20 juli
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Dollar

357 kr./dag

7 juli – 20 juli
Chevrolet Sonic Sedan

Malaga Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i Malaga, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Dollar udlejningsbiler i Malaga

Hver Dollar udlejningslokation i Malaga er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Dollar har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

I øjeblikket Dollar har 1 lokation i Lufthavn: Malaga:
Ap Costa Del Sol.

Dollar tilbyder gratis afbestilling af billeje i Malaga (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Dollar, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Dollar.

I august, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Dollar i Malaga, Luksus udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Luksus udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 526 kr./dag i gennemsnit og 329 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Ap Costa Del Sol er den mest populære Dollar biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Malaga. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 75% af dem der valgte en udlejningsbil fra Dollar valgt at leje fra Ap Costa Del Sol lokationen.


Dollar biler i andre byer i Spanien