Udlejningsbiler fra Dollar i Barcelona

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i Barcelona

Barcelona, Spanien
4. dec. — 11. dec.
Barcelona, Spanien
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Dollar biludlejningstilbud i Barcelona, Catalonien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

101 kr. - 585 kr.

Alle biltyper

101 kr. - 611 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Dollar i Barcelona, Catalonien er i januar når priserne er 101 kr. per dag i gennemsnit. 101 kr. per dag er 63% lavere end den gennemsnitlige årspris på 276 kr. for en Dollar Lille udlejningsbil i Barcelona. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Dollar i Barcelona, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Dollar

158 kr./dag

13 dec. – 9 jan.
Chevrolet Sonic Sedan

Barcelona Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i Barcelona, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Dollar

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,4

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,4

Value

7,6

Information om Dollar udlejningsbiler i Barcelona

Har Dollar en lokation i Barcelona Lufthavn?

I øjeblikket Dollar har 1 lokation i Barcelona Lufthavn:
Terminal 1 And 2.

Tilbyder Dollar gratis afbestilling af lejebiler i Barcelona?

Dollar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Barcelona. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Dollar for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Dollar i Barcelona her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Dollar når man er i Barcelona i december?

Med en gennemsnitspris på 150 kr./dag, udlejning af Standard biler fra Dollar i Barcelona i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Dollar udlejningsbiler i Barcelona helt ned til 106 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Standard udlejningsbiler sidste december.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Dollar i Barcelona?

For 150 kr./dag i gennemsnit, er en Standard den billigste type af udlejningsbil fra Dollar i Barcelona (23% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Dollar). I det seneste år har 18% af momondo-brugere som vælger at leje fra Dollar mens de er i Barcelona lejet en Standard for at spare penge.Husk, at Dollar også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange Dollar biludlejningslokationer er der i Barcelona?

Der er 6 biludlejningslokationer i Barcelona som Dollar ejer. Deres Terminal 1 And 2, Barcelona lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 54% af de brugere der lejede en bil fraDollar i Barcelona valgt at hente den på Terminal 1 And 2.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Barcelona?

Priser for biler i Barcelona opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Barcelona?

Der er 159 udbydere for biler i Barcelona fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Barcelona?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Barcelona. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Barcelona?

For at leje en bil i Barcelona, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Barcelona på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.