Udlejningsbiler fra Solo Rent a Car i Malaga

Find og sammenlign gode tilbud på Solo Rent a Car udlejningsbiler i Malaga

Malaga, AN, Spanien
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Malaga, AN, Spanien
tir. 26.9
Middag
tir. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Solo Rent a Car biludlejningstilbud i Malaga, Andalusien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

79 kr. - 274 kr.

Alle biltyper

131 kr. - 575 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Solo Rent a Car i Malaga, Andalusien er i september når priserne er 79 kr. per dag i gennemsnit. 79 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 145 kr. for en Solo Rent a Car Lille udlejningsbil i Malaga. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Solo Rent a Car i Malaga, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Solo Rent a Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Solo Rent a Car i Malaga, Andalusien er i juni når priserne er 116 kr. per dag i gennemsnit. 116 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 194 kr. for en Solo Rent a Car Mellemstor udlejningsbil i Malaga. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Solo Rent a Car i Malaga, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Solo Rent a Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Solo Rent a Car i Malaga, Andalusien er i februar når priserne er 122 kr. per dag i gennemsnit. 122 kr. per dag er 74% lavere end den gennemsnitlige årspris på 478 kr. for en Solo Rent a Car Stor udlejningsbil i Malaga. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Solo Rent a Car i Malaga, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Solo Rent a Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Solo Rent a Car i Malaga, Andalusien er i februar når priserne er 115 kr. per dag i gennemsnit. 115 kr. per dag er 85% lavere end den gennemsnitlige årspris på 762 kr. for en Solo Rent a Car SUV udlejningsbil i Malaga. Mens februar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Solo Rent a Car i Malaga, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra Solo Rent a Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Solo Rent a Car i Malaga, Andalusien er i februar når priserne er 111 kr. per dag i gennemsnit. 111 kr. per dag er 69% lavere end den gennemsnitlige årspris på 360 kr. for en Solo Rent a Car Varevogn udlejningsbil i Malaga. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Solo Rent a Car i Malaga, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Varevogn udlejningsbiler fra Solo Rent a Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Solo Rent a Car i Malaga, Andalusien er i januar når priserne er 609 kr. per dag i gennemsnit. 609 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 995 kr. for en Solo Rent a Car Luksus udlejningsbil i Malaga. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Solo Rent a Car i Malaga, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Luksus udlejningsbiler fra Solo Rent a Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Solo Rent a Car i Malaga, Andalusien er i februar når priserne er 142 kr. per dag i gennemsnit. 142 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 304 kr. for en Solo Rent a Car Cabriolet udlejningsbil i Malaga. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Solo Rent a Car i Malaga, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Cabriolet udlejningsbiler fra Solo Rent a Car alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Solo Rent a Car

108 kr./dag

14 nov. – 21 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Solo Rent a Car

109 kr./dag

29 sep. – 11 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Solo Rent a Car

139 kr./dag

3 dec. – 10 dec.
Ford Focus

Malaga Solo Rent a Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Solo Rent a Car biludlejningssteder i Malaga, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Solo Rent a Car

4 kontorer

Information om Solo Rent a Car udlejningsbiler i Malaga

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Solo Rent a Car i Malaga koste i oktober?

Billeje i Malaga i oktober fra Solo Rent a Car vil koste 84 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 56 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Solo Rent a Car i en uge i Malaga, kan du forvente priser omkring 588 kr. i oktober måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Har Solo Rent a Car en lokation i Malaga Lufthavn?

Solo Rent a Car har 1 lokation i Malaga Lufthavn. Du vil finde Solo Rent a Car beliggende på Malaga Airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Solo Rent a Car når man er i Malaga i oktober?

I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Solo Rent a Car i Malaga, Mini udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Mini udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 79 kr./dag i gennemsnit og 56 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvad er den billigste type bil at leje fra Solo Rent a Car i Malaga?

At leje en Economy er den billigste type af bil tilgængelig fra Solo Rent a Car i Malaga. AT leje en Economy fra Solo Rent a Car koster 77 kr./dag i gennemsnit (31% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 29% af vores brugere valgt at leje en Economy for at spare penge på deres udlejningsbil i Malaga.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Malaga?

Priser for biler i Malaga blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Malaga?

Fra september 2023 er der 129 udbydere at vælge mellem for biler i Malaga.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Malaga?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Malaga. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Malaga?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Malaga. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Solo Rent a Car biler i andre byer i Spanien


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Malaga

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Solo Rent a Car? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Malaga biludlejningsfirmaer
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.