Udlejningsbiler fra Hertz i Malaga

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Malaga

Malaga, AN, Spanien
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Malaga, AN, Spanien
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Malaga, Andalusien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

121 kr. - 306 kr.

Alle biltyper

179 kr. - 537 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Malaga, Andalusien er i marts når priserne er 121 kr. per dag i gennemsnit. 121 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 199 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Malaga. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Malaga, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Malaga, Andalusien er i november når priserne er 197 kr. per dag i gennemsnit. 197 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 287 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Malaga. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Malaga, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Malaga, Andalusien er i september når priserne er 293 kr. per dag i gennemsnit. 293 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 526 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Malaga. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Malaga, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Malaga, Andalusien er i juli når priserne er 221 kr. per dag i gennemsnit. 221 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 408 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Malaga. Mens juli nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Malaga, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Hertz i Malaga, Andalusien er i november når priserne er 215 kr. per dag i gennemsnit. 215 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 486 kr. for en Hertz Luksus udlejningsbil i Malaga. Mens november nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Hertz i Malaga, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Luksus udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

180 kr./dag

5 nov. – 12 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

187 kr./dag

5 nov. – 12 nov.
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

204 kr./dag

1 nov. – 8 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

Malaga Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Malaga, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

8,1

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,1

Valuta for pengerne

7,5

Information om Hertz udlejningsbiler i Malaga

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Malaga under COVID-19?

  Hver Hertz udlejningslokation i Malaga er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Hertz har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Malaga koste i oktober?

  Billeje i Malaga fra Hertz i oktober vil i gennemsnit koste 279 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste oktober helt ned til 102 kr. per dag fra Hertz, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Malaga i en uge, er den gennemsnitlige pris 1.953 kr. for en udlejningsbil fra Hertz.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: Malaga?

  Der er 1 lokation i Lufthavn: Malaga. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Ap Costa Del Sol.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Malaga?

  Ja, Hertz i Malaga tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Malaga i oktober?

  Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Malaga i oktober er Mini udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 202 kr. per dag for Mini udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 102 kr. per dag.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Malaga?

  For 202 kr./dag i gennemsnit, er en Mini den billigste type af udlejningsbil fra Hertz i Malaga (47% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Hertz). I det seneste år har 22% af momondo-brugere som vælger at leje fra Hertz mens de er i Malaga lejet en Mini for at spare penge.Husk, at Hertz også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Malaga?

  I Malaga har Hertz 4 lokationer. Ap Costa Del Sol er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 75% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Malaga fra Hertz, Ap Costa Del Sol lokationen.


Hertz biler i andre byer i Spanien

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Spanien, som Barcelona og Madrid