Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Hertz i Malaga

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Malaga

Chaufførens alder: 26-65
Thu 23.5
Thu 30.5
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Hertz biludlejningstilbud i Malaga, Andalusien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

131 kr. - 460 kr.

Alle biltyper

208 kr. - 509 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Malaga, Andalusien er i november når priserne er 131 kr. per dag i gennemsnit. 131 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 274 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Malaga. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Malaga, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Malaga, Andalusien er i januar når priserne er 206 kr. per dag i gennemsnit. 206 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 353 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Malaga. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Malaga, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Malaga, Andalusien er i november når priserne er 224 kr. per dag i gennemsnit. 224 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 420 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Malaga. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Malaga, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Malaga, Andalusien er i november når priserne er 225 kr. per dag i gennemsnit. 225 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 370 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Malaga. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Malaga, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

194 kr./dag

16 Jun – 25 Jun
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

205 kr./dag

1 Jun – 8 Jun
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

211 kr./dag

1 Jun – 8 Jun
Chevrolet Sonic Sedan

Malaga Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Malaga, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

7,9

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,1

Value

6,9

Information om Hertz udlejningsbiler i Malaga

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Malaga koste i juni?

Billeje i Malaga fra Hertz i juni vil i gennemsnit koste 240 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste juni helt ned til 155 kr. per dag fra Hertz, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Malaga i en uge, er den gennemsnitlige pris 1.680 kr. for en udlejningsbil fra Hertz.

Har Hertz en lokation i Malaga Lufthavn?

Der er 1 lokation i Malaga Lufthavn. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Ap Costa Del Sol.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Malaga?

Ja, Hertz i Malaga tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Malaga i juni?

Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Malaga i juni er Lille mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 280 kr. per dag for Lille mellemklasse udlejningsbiler i juni, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 223 kr. per dag.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Malaga?

For 170 kr./dag i gennemsnit, er en Economy den billigste type af udlejningsbil fra Hertz i Malaga (8% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Hertz). I det seneste år har 11% af momondo-brugere som vælger at leje fra Hertz mens de er i Malaga lejet en Economy for at spare penge.Husk, at Hertz også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Malaga?

I Malaga har Hertz 4 lokationer. Ap Costa Del Sol er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 71% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Malaga fra Hertz, Ap Costa Del Sol lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Malaga?

Priser for biler i Malaga blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Malaga?

Fra maj 2024 er der 134 udbydere at vælge mellem for biler i Malaga.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Malaga?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Malaga. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Malaga?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Malaga. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Malaga på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Thu 23.5
Middag
Thu 30.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Malaga

Populære typer af udlejningsbiler i Malaga