Udlejningsbiler fra Hertz i Malaga

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Malaga

Malaga, AN, Spanien
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Malaga, AN, Spanien
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Malaga, Andalusien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

171 kr. - 561 kr.

Alle biltyper

244 kr. - 1.124 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Malaga, Andalusien er i januar når priserne er 171 kr. per dag i gennemsnit. 171 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 320 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Malaga. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Malaga, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Malaga, Andalusien er i marts når priserne er 227 kr. per dag i gennemsnit. 227 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 383 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Malaga. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Malaga, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Malaga, Andalusien er i september når priserne er 334 kr. per dag i gennemsnit. 334 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 754 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Malaga. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Malaga, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Malaga, Andalusien er i september når priserne er 370 kr. per dag i gennemsnit. 370 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 514 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Malaga. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Malaga, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Hertz i Malaga, Andalusien er i november når priserne er 245 kr. per dag i gennemsnit. 245 kr. per dag er 66% lavere end den gennemsnitlige årspris på 729 kr. for en Hertz Luksus udlejningsbil i Malaga. Mens november nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Hertz i Malaga, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Luksus udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

175 kr./dag

28 nov. – 1 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

177 kr./dag

28 nov. – 1 dec.
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

178 kr./dag

30 nov. – 7 dec.
Chevrolet Sonic Sedan

Malaga Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Malaga, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,3

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,6

Information om Hertz udlejningsbiler i Malaga

Hver Hertz udlejningslokation i Malaga er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Hertz har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i Malaga fra Hertz i december vil i gennemsnit koste 372 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste december helt ned til 239 kr. per dag fra Hertz, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Malaga i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.604 kr. for en udlejningsbil fra Hertz.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Malaga. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Ap Costa Del Sol.

Ja, Hertz i Malaga tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Malaga i december er Premium udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 339 kr. per dag for Premium udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 239 kr. per dag.

For 235 kr./dag i gennemsnit, er en Economy den billigste type af udlejningsbil fra Hertz i Malaga (17% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Hertz). I det seneste år har 11% af momondo-brugere som vælger at leje fra Hertz mens de er i Malaga lejet en Economy for at spare penge.Husk, at Hertz også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

I Malaga har Hertz 4 lokationer. Ap Costa Del Sol er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 69% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Malaga fra Hertz, Ap Costa Del Sol lokationen.


Hertz biler i andre byer i Spanien


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Malaga

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Malaga biludlejningsfirmaer