Udlejningsbiler fra United Auto Rental i Santiago de Chile

Find og sammenlign gode tilbud på United Auto Rental udlejningsbiler i Santiago de Chile

Santiago de Chile, Chile
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Santiago de Chile, Chile
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Santiago de Chile United Auto Rental lokationer

Herunder kan du finde information om alle United Auto Rental biludlejningssteder i Santiago de Chile, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

United Auto Rental

6 kontorer

Information om United Auto Rental udlejningsbiler i Santiago de Chile

United Auto Rental ønsker at deres kunder og personale i Santiago de Chile skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har United Auto Rental indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Santiago de Chile. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

I øjeblikket United Auto Rental har 1 lokation i Lufthavn: Santiago de Chile A Merino Benitez:
Santiago de Chile airport.

Den mest populære type af bil at leje fra United Auto Rental i Santiago de Chile i januar er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 321 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 321 kr. per dag.

0183, Avenida Bellavista er den mest populære United Auto Rental biludlejningslokation ud af de 6 lokationer de har i Santiago de Chile. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 42% af dem der valgte en udlejningsbil fra United Auto Rental valgt at leje fra 0183, Avenida Bellavista lokationen.