Udlejningsbiler fra Rosselot i Santiago de Chile

Find og sammenlign gode tilbud på Rosselot udlejningsbiler i Santiago de Chile

Santiago de Chile, Chile
12. dec. — 19. dec.
Santiago de Chile, Chile
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Rosselot biludlejningstilbud i Santiago de Chile, Santiago Hovedstadsregionen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Stor

342 kr. - 446 kr.

Alle biltyper

260 kr. - 456 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Rosselot i Santiago de Chile, Santiago Hovedstadsregionen er i december når priserne er 342 kr. per dag i gennemsnit. 342 kr. per dag er 14% lavere end den gennemsnitlige årspris på 396 kr. for en Rosselot Stor udlejningsbil i Santiago de Chile. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Rosselot i Santiago de Chile, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra Rosselot alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Rosselot i Santiago de Chile, Santiago Hovedstadsregionen er i oktober når priserne er 273 kr. per dag i gennemsnit. 273 kr. per dag er 23% lavere end den gennemsnitlige årspris på 352 kr. for en Rosselot SUV udlejningsbil i Santiago de Chile. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Rosselot i Santiago de Chile, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra Rosselot alt efter hvilken dag du booker.


Santiago de Chile Rosselot lokationer

Herunder kan du finde information om alle Rosselot biludlejningssteder i Santiago de Chile, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Rosselot

4 kontorer

Information om Rosselot udlejningsbiler i Santiago de Chile

Har Rosselot en lokation i Santiago de Chile A Merino Benitez Lufthavn?

I øjeblikket Rosselot har 1 lokation i Santiago de Chile A Merino Benitez Lufthavn:
Santiago de Chile airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Rosselot når man er i Santiago de Chile i januar?

Den mest populære type af bil at leje fra Rosselot i Santiago de Chile i januar er Stor mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 270 kr. per dag for Stor mellemklasse udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 231 kr. per dag.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Rosselot i Santiago de Chile?

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Rosselot, så burde du overveje at leje en Stor mellemklasse, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Santiago de Chile. At leje en Stor mellemklasse fra Rosselot koster i gennemsnit 270 kr. per dag, hvilket er 13% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 29% af vores brugere valgt at leje en Stor mellemklasse fra Rosselot for at spare penge på deres rejse til Santiago de Chile.

Hvor mange Rosselot biludlejningslokationer er der i Santiago de Chile?

I Santiago de Chile har Rosselot 4 lokationer. Santiago de Chile airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 100% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Santiago de Chile fra Rosselot, Santiago de Chile airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Santiago de Chile?

Priser for biler i Santiago de Chile opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Santiago de Chile?

Antallet af udbydere for biler i Santiago de Chile er 99 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Santiago de Chile?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Santiago de Chile. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Santiago de Chile?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Santiago de Chile. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Santiago de Chile på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.