Udlejningsbiler fra Europcar i Santiago de Chile

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Santiago de Chile

Santiago de Chile, Chile
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Santiago de Chile, Chile
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Santiago de Chile Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Santiago de Chile, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

10,0

Information om Europcar udlejningsbiler i Santiago de Chile

Europcar udlejningslokationer i Santiago de Chile er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Europcar er engageret i at bremse smitten i Santiago de Chile:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

I øjeblikket Europcar har 1 lokation i Lufthavn: Santiago de Chile A Merino Benitez:
Arturo Merino Benitez Intl Airport.

Europcar tilbyder gratis afbestilling af billeje i Santiago de Chile (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Europcar, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Europcar.

Arturo Merino Benitez Intl Airport er den mest populære Europcar biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Santiago de Chile. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 89% af dem der valgte en udlejningsbil fra Europcar valgt at leje fra Arturo Merino Benitez Intl Airport lokationen.