Udlejningsbiler fra Europcar i Santiago de Chile

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Santiago de Chile

Santiago de Chile, Chile
3. dec. — 10. dec.
Santiago de Chile, Chile
søn. 3.12
Middag
søn. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Santiago de Chile Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Santiago de Chile, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

10,0

Information om Europcar udlejningsbiler i Santiago de Chile

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Europcar i Santiago de Chile koste i december?

817 kr. per dag (eller 5.717 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Europcar udlejningsbil i Santiago de Chile i december, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i december for en Europcar udlejningsbil var 740 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Europcar på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har Europcar en lokation i Santiago de Chile A Merino Benitez Lufthavn?

I øjeblikket Europcar har 1 lokation i Santiago de Chile A Merino Benitez Lufthavn:
Arturo Merino Benitez Intl Airport.

Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Santiago de Chile?

Europcar tilbyder gratis afbestilling af billeje i Santiago de Chile (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Europcar, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Europcar.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Europcar når man er i Santiago de Chile i december?

Ifølge vores data er Lille mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Europcar mens de besøgte Santiago de Chile i december. Baseret på Europcar biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Lille mellemklasse på 740 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 740 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange Europcar biludlejningslokationer er der i Santiago de Chile?

Arturo Merino Benitez Intl Airport er den mest populære Europcar biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Santiago de Chile. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 71% af dem der valgte en udlejningsbil fra Europcar valgt at leje fra Arturo Merino Benitez Intl Airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Santiago de Chile?

Priser for biler i Santiago de Chile opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Santiago de Chile?

Antallet af udbydere for biler i Santiago de Chile er 99 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Santiago de Chile?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Santiago de Chile. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Santiago de Chile?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Santiago de Chile. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Santiago de Chile på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.