Udlejningsbiler fra Econorent i Santiago de Chile

Find og sammenlign gode tilbud på Econorent udlejningsbiler i Santiago de Chile

Santiago de Chile, Chile
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Santiago de Chile, Chile
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Santiago de Chile Econorent lokationer

Herunder kan du finde information om alle Econorent biludlejningssteder i Santiago de Chile, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer

Information om Econorent udlejningsbiler i Santiago de Chile

Econorent ønsker at deres kunder og personale i Santiago de Chile skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Econorent indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Santiago de Chile. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja. De 1 lokation som Econorent har i Lufthavn: Santiago de Chile A Merino Benitez kan findes på Pudahuel, Santiago.

Ifølge vores data er Mini biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Econorent mens de besøgte Santiago de Chile i juli. Baseret på Econorent biludlejningspriser i juli sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Mini på 363 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 174 kr./dag sidste juli, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Den billigste type bil Econorent tilbyder i Santiago de Chile er Mini til 363 kr. i gennemsnit per dag. 363 kr. per dag er 15% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Econorent, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 57% af momondo-brugere som har lejet en bil i Santiago de Chile fra Econorent valgte Mini, ofte grundet besparelsen.

Econorent opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Santiago de Chile. Den mest populære biludlejningslokation Econorent har i Santiago de Chile er placeret på Pudahuel, Santiago.I løbet af de sidste 12 måneder har 76% af vores brugere, der søgte efter Econorent udlejningsbiler i Santiago de Chile endt med at leje deres bil fra Pudahuel, Santiago lokationen.