Udlejningsbiler fra Econorent i Santiago de Chile

Find og sammenlign gode tilbud på Econorent udlejningsbiler i Santiago de Chile

Santiago de Chile, Chile
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Santiago de Chile, Chile
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Econorent biludlejningstilbud i Santiago de Chile, Santiago Hovedstadsregionen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

211 kr. - 530 kr.

Alle biltyper

224 kr. - 881 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Econorent i Santiago de Chile, Santiago Hovedstadsregionen er i september når priserne er 211 kr. per dag i gennemsnit. 211 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 334 kr. for en Econorent Lille udlejningsbil i Santiago de Chile. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Econorent i Santiago de Chile, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Lille udlejningsbiler fra Econorent alt efter hvilken dag du booker.


Santiago de Chile Econorent lokationer

Herunder kan du finde information om alle Econorent biludlejningssteder i Santiago de Chile, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Econorent

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,0

Information om Econorent udlejningsbiler i Santiago de Chile

Har Econorent en lokation i Santiago de Chile A Merino Benitez Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Econorent har i Santiago de Chile A Merino Benitez Lufthavn kan findes på Pudahuel, Santiago.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Econorent når man er i Santiago de Chile i oktober?

Ifølge vores data er Mini biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Econorent mens de besøgte Santiago de Chile i oktober. Baseret på Econorent biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Mini på 362 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 173 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Econorent i Santiago de Chile?

Den billigste type bil Econorent tilbyder i Santiago de Chile er Mini til 362 kr. i gennemsnit per dag. 362 kr. per dag er 15% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Econorent, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 40% af momondo-brugere som har lejet en bil i Santiago de Chile fra Econorent valgte Mini, ofte grundet besparelsen.

Hvor mange Econorent biludlejningslokationer er der i Santiago de Chile?

Econorent opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Santiago de Chile. Den mest populære biludlejningslokation Econorent har i Santiago de Chile er placeret på Pudahuel, Santiago.I løbet af de sidste 12 måneder har 82% af vores brugere, der søgte efter Econorent udlejningsbiler i Santiago de Chile endt med at leje deres bil fra Pudahuel, Santiago lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Santiago de Chile?

Priser for biler i Santiago de Chile opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Santiago de Chile?

Antallet af udbydere for biler i Santiago de Chile er 98 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Santiago de Chile?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Santiago de Chile. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Santiago de Chile?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Santiago de Chile. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Santiago de Chile

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Econorent? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Santiago de Chile biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Santiago de Chile på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.