Billeje i Al Khobar

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Al Khobar

Al Khobar, Saudi-Arabien
1. dec — 8. dec
Samme aflevering
Al Khobar, Saudi-Arabien
tir 1.12
Middag
tir 8.12
Middag

Afstanden fra Al Khobar til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Dammam King Fahad Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Al Khobar

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Al Khobar for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Al Khobar. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Al Khobar biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Al Khobar har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Enterprise, Avis og Sixt er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Al Khobar, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Al Khobar?

Rejsende, som lejer en bil i Al Khobar, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 90 km/t.. I forstaderne til Al Khobar ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 140 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.


Leje af bil i andre byer i Saudi-Arabien


Kom i gang med at planlægge din rejse til Al Khobar

  • Få den seneste informatiom om fly til Al Khobar

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Al Khobar
  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Al Khobars mest populære områder

    Find hoteller in Al Khobar