Udlejningsbiler fra Europcar i Al Khobar

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Al Khobar

Al Khobar, Saudi-Arabien
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Al Khobar, Saudi-Arabien
fre. 29.9
Middag
fre. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Al Khobar Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Al Khobar, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

4 kontorer

Information om Europcar udlejningsbiler i Al Khobar

Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Al Khobar?

Europcar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Al Khobar. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Europcar for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Europcar i Al Khobar her.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Al Khobar?

Priser for biler i Al Khobar opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Al Khobar?

Fra september 2023 er der 25 udbydere at vælge mellem for biler i Al Khobar.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Al Khobar?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Al Khobar. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Al Khobar?

For at leje en bil i Al Khobar, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Europcar biler i andre byer i Saudi-Arabien


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Al Khobar på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.