Udlejningsbiler fra Budget i Al Khobar

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Al Khobar

Al Khobar, Saudi-Arabien
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Al Khobar, Saudi-Arabien
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Al Khobar Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Al Khobar, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

5 kontorer

Information om Budget udlejningsbiler i Al Khobar

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Al Khobar?

Ja, Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Al Khobar. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Budget på et af deres udlejningssteder i Al Khobar. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Al Khobar?

I Al Khobar har Budget 5 lokationer. Dharan Street er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 59% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Al Khobar fra Budget, Dharan Street lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Al Khobar?

Priser for biler i Al Khobar opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Al Khobar?

Fra september 2023 er der 25 udbydere at vælge mellem for biler i Al Khobar.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Al Khobar?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Al Khobar. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Al Khobar?

For at leje en bil i Al Khobar, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Budget udlejningsbiler i Ash Sharqiyah

Lej en bil fra Budget i en anden by i Ash Sharqiyah

Budget biler i andre byer i Saudi-Arabien

Find Budget tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Saudi-Arabien, som BUDGET I og BUDGET I

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Al Khobar på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.