Udlejningsbiler fra Budget i Al Khobar

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Al Khobar

Al Khobar, Saudi-Arabien
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Al Khobar, Saudi-Arabien
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Al Khobar Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Al Khobar, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer

Information om Budget udlejningsbiler i Al Khobar

Hver Budget udlejningslokation i Al Khobar er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Budget har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Al Khobar. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Budget på et af deres udlejningssteder i Al Khobar. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

I Al Khobar har Budget 5 lokationer. Movenpick Hotel er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 47% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Al Khobar fra Budget, Movenpick Hotel lokationen.


Budget udlejningsbiler i Ash Sharqiyah

Lej en bil fra Budget i en anden by i Ash Sharqiyah