Ferieboliger i Hannover, Tyskland

Find tilbud på 1.087 ferieboliger i Hannover, Tyskland

Hannover, Tyskland
5. dec. — 6. dec.2
ons. 6.12
søn. 10.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Top udlejning i Hannover

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Hannover
Pris
kr.191
kr.2458
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Ferieboliger i populære bydele i Hannover

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Hannover og nogle af de bedste ferieboliger i hvert område

Hvornår skal man booke feriebolig i Hannover?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Hannover
LavsæsondecemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonoktoberdet dyreste tidspunkt
45%forventet prisfald
51%forventet prisstigning

Rejsepriser

364 kr. - 1.357 kr.

Billigeste dag på ugenfredager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugensøndager den dyreste ugedag at booke på
473 kr.
1.494 kr.

Hostels og billige hoteller i Hannover

Disse billige hoteller og vandrehjem i Hannover har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Hannover

Disse ferieboliger i Hannover har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Hannover

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Hannover

Laveste ferieboligpris

294 kr.
Den billigste pris for et værelse i Hannover, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 294 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos 3 Zimmer Wohnung.

Information om overnatning i Hannover

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Hannover

Hvor er de bedste ferieboliger i Hannover til fester?

I Hannover kan I danse natten væk! Når I rejser hertil for fester, skal I se jer om efter en feriebolig i Hannover Mitte. I vil bo lige rundt om hjørnet fra traditionelle pubs, elegante barer, natklubber og livemusik. Fra de små hemmelige klubber til de enorme haller med sprøde DJ's: Hannover har noget for alle bas-elskende turister og lokale. Rejser I med ølentusiaster, vil en feriebolig i Hannover Mitte give jer direkte adgang til de berømte Biergartens, hvor der serveres øl fra innovative mikrobryggerier samt tyske klassikere og mørke craft beers. Vil I have både byliv og natur? Så skal I se jer om efter en feriebolig i Suedstadt. Om dagen kan I give jer i kast med vandsport på søen Steinhuder Meer, og når solen går ned, nydes lækre lokale øl på en af de mange autentiske barer og restauranter.

Hvor er de bedste ferieboliger i Hannover for familier?

Hele familien vil elske en feriebolig i Hannover midt i den idylliske gamle bydel, Altstadt, placeret i Hannover Mitte. Hvert gadehjørne er prydet med velholdte bygninger, spændende butikker, hyggelige caféer og familievenlige restauranter. Når I bor i den gamle bydel, er I også lige rundt om hjørnet fra et af Tysklands ældste loppemarkeder, der hver lørdag strækker sig langs Leine floden. Området har også det største udvalg af museer og muligheder for shopping. Ligegyldigt hvor i Hannover I vælger en feriebolig, kommer i nemt til spændende børneaktiviteter som Kindermuseum Zinnober og World of Aviation. En tur til Hannover er ikke fuldendt uden et besøg (eller tre) til nogle af byens smukke parker. Hvis I vælger en feriebolig i udkanten af Nordstadt, vil I bo tæt ved hele fire parker, der er designet i alt fra renæssance til barok stil. Vælger I en feriebolig omkring Herrenhausen, finder I en sublim samling af restauranter i overdådige omgivelser.

Hvad er fordelene ved ferieboliger i Hannover sammenlignet med hoteller?

På alle hverdage finder I på det berømte madmarked 'Makthalle' ved Karmarschstrasse. Markedet byder på et enormt udvalg af lokale og internationale specialiteter. Her kan I handle ind til madpakken, aftensmaden eller eftermiddagens snacks. Hannover har da også et godt udvalg af store og små supermarkeder, hvilket gør den oplagt til en rejse i feriebolig. I kan bo som de lokale, både centralt og mere hengemt. En feriebolig giver også større fleksibilitet, når det kommer til placering, størrelse og individuelle behov. Lej alt fra den store familielejlighed midt i byen til den hyggelige toværelses lejlighed tæt ved de smukke parker. Rejser I sammen i en stor gruppe, giver en feriebolig større fleksibilitet og mulighed for samvær. De, som ønsker at gå på opdagelse, kan bruge dagen ude. De, der drømmer om afslapning, kan slå benene op på sofaen. Når I alle har fået det optimale ud af dagen, kan I handle ind på et af de mange madmarkeder og dele dagens oplevelser over et fælles måltid. Hvis I har forelsket jer i det lokale køkken, byder Hannover desuden på masser af lækre restauranter med plads til jer alle.

Hvornår er det bedst at booke feriebolig i Hannover?

Den billigste måned at leje ferielejlighed i Hannover på er normalt december. Prisen på en lejlighed eller feriebolig kan være omkring 46% billigere i december i forhold til i højsæsonen.

I hvilket område i Hannover er det bedst at booke feriebolig?

Südstadt-Bult er det mest populære område i Hannover at booke ferielejlighed i. Linden-Limmer og Mitte er også efterspurgte steder.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Hannover?

Fra december 2023 er der 1.372 udbydere at vælge mellem for hoteller i Hannover.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Hannover?

Priser for hoteller i Hannover blev sidst opdateret i dag.


momondos yndlingsferieboliger i Hannover

Læs mere om de brugerforetrukne ferieboliger i Hannover

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Hannover på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.