Ferieboliger i Lübeck, Tyskland

Find tilbud på 1.047 ferieboliger i Lübeck, Tyskland

Lübeck, Tyskland
2. dec. — 3. dec.2
søn. 3.12
tor. 7.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Top udlejning i Lübeck

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Lübeck
Pris
kr.271
kr.1147
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Hvornår skal man booke feriebolig i Lübeck?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Lübeck
Billigeste dag på ugenfredager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
435 kr.
1.097 kr.

Hostels og billige hoteller i Lübeck

Disse billige hoteller og vandrehjem i Lübeck har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Lübeck

Disse ferieboliger i Lübeck har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Lübeck

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Lübeck

Laveste ferieboligpris

231 kr.

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Lübeck, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 231 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Ts Monteurzimmer.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter i ferieboliger i Lübeck. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Lübeck lå i sidste uge på 1.111 kr..

Information om overnatning i Lübeck

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Lübeck

Hvor er de bedste ferieboliger i Lübeck i Slesvig Holsten til fester?

Lübeck byder på mange attraktive muligheder for en festlig aften ude. Især udgør Innenstadt – eller indre by – i Lübeck et alletiders kvarter, hvis du ønsker en feriebolig i Lübeck i Slesvig Holsten nær byens livlige aften- og natteliv. En feriebolig i dette kvarter placerer dig side om side med attraktive steder som blandt andet La Havanna, der serverer lækre og velsmagende cocktails i hyggelige lokaler. Desuden vil du komme til at bo i nærheden af diskotekerne Hüx og Sounds. På disse diskoteker kan du danse det meste af natten væk til medrivende og pulserende rytmer. Med en feriebolig i Innenstadt løber du sjældent tør for muligheder, når du vil dedikere aften- og nattetimerne til fest og farver. Du kan også vælge at søge efter ferieboliger i St. Gertrud. Dette kvarter placerer dig fortsat nær Innenstadt og byder selv på muligheder for en festlig aften ude. I kvarteret finder du for eksempel den hyggelige pub Lindeneck.

Hvor er de bedste ferieboliger i Lübeck i Slesvig Holsten for familier?

Planlægger du en ferie i Lübeck ifølge med familien, kan du med fordel søge efter ferieboliger i det attraktive Travemünde. Dette afslappede kvarter og ferieområde ligger godt placeret ud til Østersøen. Med en feriebolig i Lübeck i dette område får du og familien rig mulighed for at nyde solrige dage ved vandet. For eksempel kan I besøge Travemünde Strand, som lokker med sit fine sand og gode badeforhold. En feriebolig i Travemünde vil desuden placere dig og familien i relativ kort afstand fra Hansa-Park. Denne enorme forlystelsespark har noget for enhver smag og byder på uendeligt mange muligheder for en sjov dag ude for hele familien.

Hvad er fordelene ved ferieboliger i Lübeck i Slesvig Holsten sammenlignet med hoteller?

Du har meget godt i vente, når du vælger ferieboliger i Lübeck i Slesvig Holsten. Som oftest får du langt mere plads, end du ville have fået, hvis du valgte et hotel. Mange af ferieboligerne har et gost antal sovepladser, som ofte er fordelt over flere værelser. Det kan være at foretrække, hvis I er flere, som besøger byen sammen. Desuden får du som regel et privat køkken, når du vælger ferieboliger i Lübeck i Slesvig Holsten frem for hoteller. Disse køkkener kan variere i størrelsen, men tilbyder dig alle gode muligheder for at tilberede egne måltider i løbet af din ferie. Du finder supermarkeder og mindre dagligvarebutikker mange steder i den tyske by. Blandt andet byder Innenstadt og St. Lorenz Nord på attraktive muligheder, når du vil købe ind til dine måltider. På Brolingplatz i Lübeck afholdes der som regel også hyggelige ugentlige markeder, hvor du kan handle et stort udvalg af fødevarer. Blandt andet kan du på markedet købe frugt og grønt samt ost, kød og fisk. Med en feriebolig i Lübeck i Slesvig Holsten har du af og til også adgang til pool. For det meste deles poolen med andre gæster. Foretrækker du havet frem for pool, kan du også finde mange ferieboliger, som er placeret nær stranden. Det er tilfældet for mange af de ferieboliger, du finder i Travemünde.

Hvor lang tid booker folk normalt ferielejligheder til i Lübeck?

Dem, som vælger ferielejlighed i Lübeck, booker normalt til mindst 2 nætter.

Hvornår er det bedst at booke feriebolig i Lübeck?

november er normalt den måned, hvor priserne på ferielejligheder og -boliger i Lübeck er på det laveste, og du kan finde priser, som er ca. 33% lavere end i højsæsonen i Lübeck.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Lübeck?

Fra november 2023 er der 1.172 udbydere at vælge mellem for hoteller i Lübeck.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Lübeck?

Priser for hoteller i Lübeck blev sidst opdateret i dag.


momondos yndlingsferieboliger i Lübeck

Læs mere om de brugerforetrukne ferieboliger i Lübeck

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Lübeck på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.