Find billige flybilletter til Portland

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Portland (PDX)
fre.. 7.5.
fre.. 14.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Portland. De nuværende restriktioner til Portland er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Portland

Find de billigste fly til disse Portland-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Portland

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Portland

København (CPH) til Portland (PDX)

Fly til Portland ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Portland, hvor den gennemsnitlige pris er 4.185 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PORTLAND FRA KØBENHAVNmaj14% billigereAt flyve fra København til Portland ​​koster i gennemsnit blot 3.610 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PORTLAND FRA KØBENHAVNjuli24% dyrereDet koster cirka 5.183 kr. at flyve til Portland ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PORTLAND FRA KØBENHAVNdecember210% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Portland fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Portland?

Hvilken måned er det billigst at flyve til Portland?

Den billigste måned at flyve til Portland fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.610 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Portland i maj, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 3.610 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Portland?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Portland på, er omkring 24 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 4.185 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Portland fra Danmark helt ned til 4.118 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Portland på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Portland fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 4.005 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Portland er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 4.616 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Portland?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Portland på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Portland om aftenen helt ned til 4.015 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 5.550 kr..


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Portland?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Portland. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Portland nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Portland

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Portland fundet af momondos brugere for nylig
KLM
14. jul.
CPH02:00København Kastrup
15t. 30min.
1 stop
PDX17:30Portland
29. jul.
PDX07:20Portland
14t. 25min.
2 stop
CPH21:45København Kastrup
4.118 kr.
Find lignende
Icelandair
15. jul.
CPH03:30København Kastrup
19t. 20min.
1 stop
PDX22:50Portland
30. jul.
PDX11:35Portland
12t. 25min.
1 stop
CPH00:00København Kastrup
4.743 kr.
Find lignende
Icelandair
17. jul.
CPH03:30København Kastrup
19t. 20min.
1 stop
PDX22:50Portland
1. aug.
PDX11:35Portland
12t. 40min.
1 stop
CPH00:15København Kastrup
4.793 kr.
Find lignende
Lufthansa
15. jul.
CPH08:50København Kastrup
17t. 19min.
2 stop
PDX02:09Portland
30. jul.
PDX05:10Portland
18t. 00min.
2 stop
CPH23:10København Kastrup
4.781 kr.
Find lignende
Lufthansa
25. jun.
CPH09:05København Kastrup
17t. 52min.
2 stop
PDX02:57Portland
22. jul.
PDX11:45Portland
18t. 05min.
2 stop
CPH05:50København Kastrup
4.812 kr.
Find lignende
Lufthansa
24. jun.
CPH02:40København Kastrup
19t. 09min.
2 stop
PDX21:49Portland
24. jul.
PDX11:45Portland
18t. 05min.
2 stop
CPH05:50København Kastrup
4.824 kr.
Find lignende
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class