Find billige fly til Portland

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Portland

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Portland

Bedste pris på enkeltbillet

2.362 kr.

Bedste pris på returbillet

3.078 kr.

Hurtigste flyvetid

14t. 05min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Portland fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.362 kr. (København Kastrup til Portland Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Portland fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.078 kr. (København Kastrup til Portland Intl).
Det hurtigste fly til Portland fra Danmark tager 14t. 05min. (København Kastrup til Portland Intl).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Portland, herunder American Airlines, United Airlines og British Airways.

Indsigter og trends for flyrejser til Portland

Få indsigter om din flyrejse til Portland, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Portland?

Den billigste måned at flyve til Portland fra Danmark er i oktober. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.781 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Portland i oktober, så rejs fra Danmark i februar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 5.010 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Portland på?

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Portland fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 5.276 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Portland er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 7.138 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Portland?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Portland på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Portland om formiddagen helt ned til 5.407 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 9.900 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Portland?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Portland du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 16t. 45min. at flyve fra København Kastrup til Portland Intl. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Portland Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Portland?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Portland på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 5.833 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Portland

Find de billigste fly til disse Portland-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Portland

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Portland

København (CPH) til Portland (PDX)

Fly til Portland ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Portland Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.833 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PORTLAND FRA KØBENHAVNoktober18% billigereAt flyve fra København til Portland ​​koster i gennemsnit blot 4.781 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PORTLAND FRA KØBENHAVNjuli24% dyrereDet koster cirka 7.244 kr. at flyve til Portland ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PORTLAND FRA KØBENHAVNjuli585% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Portland fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Portland

Fra Københavns Lufthavn (CPH) skal du regne med, at flyvningen tager fra omkring 16 timer og op til omkring 19 timer. Fra Billund Lufthavn (BLL) tager rejsen cirka 19 til 20 timer, og det samme gælder fra Aalborg Lufthavn (AAL). I Sønderjylland vil der ikke rigtigt være noget at spare ved at køre til Hamborg Lufthavn (HAM) i dette tilfælde. Alle disse rejseruter omfatter typisk to flyskift undervejs. Det er dog stadig muligt at finde flytilbud til Portland i staten Oregon i USA, hvis du søger her på momondo.

Fra Københavns Lufthavn kan du komme til Portland med kun et enkelt flyskift i Newark eller Orlando Lufthavn, hvis du flyver med SAS og Alaska Airlines eller United Airlines. Alternativt kan du flyve med Air France, KLM og Delta, hvor der godt nok typisk er to flyskift undervejs, men uden at flyrejsen bliver meget længere af den grund. Fra Billund vil du typisk komme med KLM, suppleret med Delta og eventuelt også med hjælp fra Air France. Typisk flyver du her via Amsterdam og Minneapolis Saint Paul til Portland. Fra Aalborg Lufthavn er det også typisk KLM og Delta, du skal med, som flyver via Amsterdam og typisk over John F. Kennedy Lufthavn i New York. Alle er store og veludrustede lufthavne, hvor man typisk kan få lidt tid til at gå og måske lidt mad.


Gode tilbud på fly til Portland

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Portland fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Portland

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Portland

Hvilke flyselskaber flyver til Portland?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Portland

Hvilke flyselskaber flyver til Portland?

For fly fra Danmark til Portland, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som KLM, Icelandair, British Airways og Delta. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Delta-fly til Portland

20 Delta-fly flyver til Portland i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Seattle Tacoma til Portland, der er den mest populære rute, som Delta har til Portland. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Delta-fly til Portland, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 3.222 kr. og afgik fra Billund. Delta er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,8/10 af 662 af vores brugere.

Air France-fly til Portland

Air France-fly til Portland kan fås fra helt ned til 4.211 kr. (returrejse fra Billund fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 7 fly, som Air France flyver til Portland på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Air France til Portland er fra Amsterdam Schiphol. Air France er blevet bedømt med 7,6/10 af momondo-brugere i 277 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Portland

Neden for finder du alle lufthavne i Portland samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Portland Internationale Lufthavn?

Lufthavnen ligger lidt usædvanligt stort set midt i byen, direkte ud til Columbia River, som skiller staterne Oregon og Washington. Trods dette anbefaler lufthavnen, at man beregner 30 til 45 minutter til at køre til og fra downtown, hvis man har valgt at leje en bil fra et af de mage biludlejningsfirmaer i lufthavnen. Du kan også benytte apps som Uber, Lyft eller Wingz til at bestille et lift eller blot tage en taxa uden for terminalen. De fleste hoteller i området har shuttles, der kan hente dig. Kontakt dit hotel i forvejen, og forhør dig. Letbanen TriMets MAX Light Rail servicerer lufthavnen med den røde linje, der afgår cirka hvert kvarter. Endelig er det også muligt cykle til og fra lufthavnen.


Populære fly til Portland

Find dine flybilletter til Portland blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Portland
Hurtigste flyvetid20t. 32min.
Laveste pris3.092 kr.

Visumkrav for Portland

Som dansk statsborger kan du rejse visumfrit i maksimalt 90 dage, men du skal søge en ESTA, som kort sagt er en slags light-visum, du søger online minimum 3 døgn før din rejse – og gerne før. Du må ikke deltage i undervisning, studere eller på nogen måde arbejde under dit ophold. Dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold. Forlængede pas anerkendes kun med visum, og provisoriske pas kan kun anvendes til indrejse. Når du rejser ind, kan du blive bedt om at dokumentere, at du har midler til at forsørge dig selv under dit ophold, at du har en sundhedsforsikring, og at du har en billet til din hjemrejse eller videre rejse ud af Nordamerika. Er du i tvivl, eller har du spørgsmål, kan du kontakte den amerikanske ambassades konsulære afdeling.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Portland


De bedste oplevelser og seværdigheder i Portland

Portland er kendt for ganske mange ting, hvor en af de mere kuriøse ting er, at det er hjemsted for en række biografer som serverer øl, hvis du lige bliver tørstig under filmen. En af de legendariske af disse ”Biograf Pubs” er Bagdad Theatre, der blandt andet var vært for premieren på Gøgereden i 1975, men også Sammy Davis Jr. har optrådt her. Det er bestemt et besøg værd med sin smukke og specielle udsmykning og sin lange historie. Oregons tekniske museum, Oregon Museum of Science and Industry, er helt sikkert et sted, man bør nå, når man er i byen. Her kan man opleve en ægte ubåd, en biograf med et gigantisk lærred samt et planetarium. Portland Art Museum hører blandt de største museer i USA og huser byens største kunstsamling, foruden det ofte lægger hus til en række turnerende udstillinger.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Portland. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Portland med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Portland ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Prisagenter på fly til Portland er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.