Billeje i Portland, Oregon

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Portland, Oregon

Portland, OR, USA
15. feb. — 22. feb.
Samme aflevering
Portland, OR, USA
ons. 15.2
Middag
ons. 22.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Portland, Oregon

Find den lejebil i Portland, der passer til dine behov

Biler i Lille

341 kr. - 550 kr.

Alle biltyper

331 kr. - 660 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Portland, USA er 253 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Portland, USA er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 341 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Portland. I Portland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Portland, USA er 409 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Portland, USA er i marts. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 332 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Portland. I Portland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Portland, USA er 294 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Portland, USA er i oktober. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 244 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Portland. I Portland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Portland, USA er 402 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Portland, USA er i oktober. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 244 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Portland. I Portland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Portland

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Portland, Oregon

National

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

9,7

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

9,7

Value

8,2

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

8,9

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,5

Value

8,7

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

8,6

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,9

Value

8,3

Enterprise

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,6

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,4

Value

8,2

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,3

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,5

Thrifty

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,0

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,3

Budget

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,9

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,1

Payless

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,5

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,6

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Portland

Herunder vises de mest populære hoteller i Portland

Kørsel i lejebil i Portland – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Portland, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Portland kan normalt findes gennem Enterprise. Når du booker hos Enterprise, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 51,57/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Portland er 51,57/dag.

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Portland biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Portland tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Leje af en standardbil i Portland i marts måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 11 °C og nedbør omkring 69 mm i marts, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Portland koster 697 kr./dag i gennemsnit.

Enterprise har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Portland, med 13 lokationer.

Hastighedsbegrænsningen i Portland er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Portland har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Portland, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

I februar er der normalt 94 mm nedbør i Portland og en gennemsnitstemperatur på 7 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Portland, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Klimaet i Oregon i februar er normalt 5 °C med en forventet nedbør på 80,4 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Portland til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Se flere lejebiler i USA

Find billige udlejningsbiler i USA

Kom i gang med at planlægge din rejse til Portland


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Portland. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Portland. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Portland og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Portland.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Portland.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Portland.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.