Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Portland, Oregon

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Portland, Oregon

Portland, OR, USA
5. apr. — 12. apr.
Portland, OR, USA
fre. 5.4
Middag
fre. 12.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Portland

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Portland

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Portland?

De billigste udlejningsbiler i Portland kan normalt findes gennem Thrifty. Når du booker hos Thrifty, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 277 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Portland er 493 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Portland har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Portland, med 13 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Portland?

Til gennemsnitligt 438 kr./dag (og helt ned til 277 kr./dag) er udlejning af en Nissan Rogue in Portland det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Chevrolet Bolt EUV in Portland for 452 kr./dag i gennemsnit (318 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Bedste tilbud på lejebiler i Portland, Oregon

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Portland, Oregon
Economy342 kr./dag
Lille mellemklasse329 kr./dag
Stor mellemklasse291 kr./dag
Standard273 kr./dag
Stor288 kr./dag
Lille varevogn513 kr./dag
Stor SUV477 kr./dag
Premium371 kr./dag
Luksus343 kr./dag
Mellemstor SUV317 kr./dag
Kompakt SUV343 kr./dag
Standard SUV368 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Portland

Når du bestiller billeje i Portland, er Oregon Zoo et populært sted at tjekke ud. Med sin beliggenhed kun et par kilometer sydvest for byens centrum, er det let tilgængeligt med bil. Ud over flere dyrearter, der befinder sig i den zoologiske have, er der også en bred vifte af planter i både dyreudstillinger og specialiserede haver. Et andet populært sted er Oregon Museum of Science and Industry, som omfatter et planetarium og flere praktiske udstillinger, der specialiserer sig i naturvidenskab, samt industri og teknologi. Både i-5 og i-205 kører mod nord og syd gennem byen, mens Highway 26 og i-84 er de største øst-vest ruter i området. Mens parkering på gaden nogle gange kan være svært at finde for udlejningsbiler i Portland, har flere af dem gratis parkering. Der er omkring 10 biludlejningssteder i Portland, så det er nemt at finde en billig Biludlejning i Portland.

Er det under et besøg værd at leje en bil, mens du besøger Portland?

Før du henter din billeje i Portland, er det vigtigt at huske på, at der som enhver større by er tidspunkter i løbet af dagen, hvor kørsel kan være svært. De fleste eftermiddage kan der være kødannelse, især mod nord på i-5 ud af byen og mod øst på i-84. En af de store ting ved dette område er den nemme adgang til både bjergene og kysten. For udlejning af Portland biler er køreturen til skiområderne på Mount Hood lige øst for Portland og kystsamfund som Canon Beach og Newport af Oregon kysten begge omkring en time væk med bil. Mens Downtown Portland er meget gangbar, de fleste af de ting, du ønsker at se og gøre i Portland, er temmelig spredt ud og vil kræve en bil. Portland tilbyder både busser og tog med letbane som en del af deres offentlige transportmuligheder, men disse er gearet mere til pendlere, der skal til og fra arbejde i centrum, og de generelt ikke gør en god transportform for besøgende i området, der ønsker at se seværdighederne.

Kan jeg køre til Canada med en udlejningsbil fra Portland?

Portland leje bil selskaber vil give dig mulighed for at tage bilen til en anden stat uden restriktioner. Du kan også leje din Portland bil til Canada uden begrænsninger, men du bør lade udlejningsfirmaet vide på forhånd; de vil give dig et canadisk ikke-residente forsikringskort uden omkostninger. Nogle biludlejningssteder i Portland tilbyder endda muligheden for envejs-udlejning til nogle canadiske byer. De fleste udlejningsfirmaer i Portland vil ikke lade dig tage køretøjer med til Mexico.

Kan du leje en udlejningsbil i Portland uden kreditkort?

Der er generelt to muligheder for Biludlejning i Portland uden kreditkort. Hvis du planlægger at bruge et betalingskort, kan du gøre det, men der er visse begrænsninger. Til forret kan der være en grænse for, hvilken type bil du kan leje med et betalingskort. Der vil også være en betydelig lastrummet på dit kort i den tid, du har lejet. Derudover skal dit navn i de fleste tilfælde være på debetkortet, og du skal sandsynligvis være mindst 25 år for at leje bilen. Hvis du lejer fra lufthavnen, vil de generelt ønske at se en returflybillet, der er på samme dato, som du returnerer bilen. Hvis du kun ønsker billig billejei Portland med kontant betaling, er det vigtigt at vide, at du sandsynligvis vil have brug for at lægge et meget stort depositum for bilen. Hvis du ønsker at gå denne rute, kan du prøve en mindre udlejningsbil virksomhed, som kan have mere fleksible udlejningspolitikker end de store udlejningsbil selskaber.

Hvilke færdselslove skal jeg holde øje med i Portland?

Da Portland er et fællesskab, hvor mange mennesker rejser enten på cykel eller til fods, er det vigtigt, når du er i centrum af byen at være opmærksom på disse rejsende, når du bestiller billeje i Portland. Dette gælder især, når du drejer rundt i byens gader, hvor cykler og fodgængere hurtigt kan komme frem. En ting, du skal huske, når du kører i billeje i Portland, Oregon er, at du generelt bør behandle et gult lys det samme som et rødt lys. Den eneste gang du kan gå igennem en gul lampe er, hvis du ikke kan stoppe sikkert ved det gule lys i din elbil leje. En anden ting at huske er, at fordi Oregon har så mange overskyet og regnfulde måneder, fodgængere ofte er klædt i flere lag af mørkt tøj, der kan gøre dem vanskelige at få øje på, så vær forsigtig, når du nærmer dig vejkryds i Portland. Hvis du ser et nødkøretøj, skal du sætte farten ned på din passagervogn og forsøge at flytte en vognbane væk fra køretøjet. Alle passagerer i en økonomibil skal bruge sikkerhedsseler, og børn, der vejer mindre end den angivne vægt, skal sidde i en godkendt autostol. Det er også vigtigt at bemærke, at du ikke må parkere en bil i nogen cykelbane i Portland.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at leje en bil i Portland?

Hvis du rejser til Portland fra et andet land end USA, skal du fremvise en gyldig kørekort fra dit hjemland, som indeholder dit billede. Desuden vil de fleste biludlejningsfirmaer ønske at se en anden form for identifikation, såsom et pas. Det vil også være nyttigt at have en international chaufførtilladelse med dig, hvis din licens ikke er på engelsk, selvom dette normalt ikke er nødvendigt for at leje en bil. Et professionelt maskinskrevet brev, der oversætter dit kørekort til engelsk, er en acceptabel erstatning for et internationalt førerbevis.


Find billig billeje i Portland, Oregon

Find den lejebil i Portland, der passer til dine behov

Lille biler

229 kr. - 544 kr.

Alle biltyper

306 kr. - 579 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Portland, USA er 308 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Portland, USA er i november. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 229 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Portland. I Portland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Portland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Portland, USA er 289 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Portland, USA er i juni. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 291 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Portland. I Portland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Portland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Portland, USA er 303 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Portland, USA er i juni. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 277 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Portland. I Portland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Portland.

Toyota Yaris
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

342 kr./dag

12 apr. - 26 apr.
Toyota Yaris

Biludlejningsfirmaer i Portland

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Portland, Oregon

Kyte

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

8,9

Afhentning/aflevering

8,7

Value

8,8

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,8

Value

8,3

Enterprise Rent-A-Car

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,5

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,3

Value

8,0

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,6

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,6

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

8,0

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,2

Budget

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,7

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,8

Value

7,0

Thrifty

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,5

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,9

Value

6,6

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Portland

Herunder vises de mest populære hoteller i Portland
Country Inn & Suites by Radisson, Portland Air, OR

Country Inn & Suites by Radisson, Portland Air, OR

7025 Northeast Alderwood Road, Portland, OR, United States

9,2 km fra centrum

Hotel Lucia

Hotel Lucia

400 Southwest Broadway, Portland, OR, United States

0,3 km fra centrum

Dossier

Dossier

750 Southwest Alder Street, Portland, OR, United States

0,5 km fra centrum

The Society Hotel

The Society Hotel

203 Northwest 3rd Avenue, Portland, OR, United States

0,2 km fra centrum

Radisson Hotel Portland Airport

Radisson Hotel Portland Airport

6233 Northeast 78th Court, Portland, OR, United States

8,9 km fra centrum

Hotel Eastlund Bw Premier Collection

Hotel Eastlund Bw Premier Collection

1021 Northeast Grand Avenue, Portland, OR, United States

1,4 km fra centrum

The Royal Sonesta Portland Downtown

The Royal Sonesta Portland Downtown

506 Southwest Washington Street, Portland, OR, United States

0,4 km fra centrum

The Porter Portland, Curio Collection by Hilton

The Porter Portland, Curio Collection by Hilton

1355 SW 2nd Ave., Portland, OR, United States

1,1 km fra centrum

Hotel Deluxe

Hotel Deluxe

729 Southwest 15th Avenue, Portland, OR, United States

0,9 km fra centrum

Staypineapple, Hotel Rose, Downtown Portland

Staypineapple, Hotel Rose, Downtown Portland

50 Southwest Morrison Street, Portland, OR, United States

0,7 km fra centrum

The Hotel Zags Portland

The Hotel Zags Portland

515 Southwest Clay Street, Portland, OR, United States

1,1 km fra centrum

Hyatt Centric Downtown Portland

Hyatt Centric Downtown Portland

601 Southwest 11th Avenue, Portland, OR, United States

0,6 km fra centrum

The Benson Portland, Curio Collection by Hilton

The Benson Portland, Curio Collection by Hilton

309 Southwest Broadway, Portland, OR, United States

0,2 km fra centrum

Embassy Suites by Hilton Portland Downtown

Embassy Suites by Hilton Portland Downtown

319 Southwest Pine Street, Portland, OR, United States

0,3 km fra centrum

Lolo Pass

Lolo Pass

1616 East Burnside Street, Portland, OR, United States

2,1 km fra centrum

Hampton Inn and Suites by Hilton Portland-Pearl District

Hampton Inn and Suites by Hilton Portland-Pearl District

354 Northwest 9th Avenue, Portland, OR, United States

0,4 km fra centrum

Hyatt Regency Portland At The Oregon Convention Center

Hyatt Regency Portland At The Oregon Convention Center

375 Northeast Holladay Street, Portland, OR, United States

1,3 km fra centrum

The Paramount Hotel

The Paramount Hotel

808 Southwest Taylor Street, Portland, OR, United States

0,7 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Portland – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Portland, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Portland, Oregon biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Portland biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Portland tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Portland i april måned?

Leje af en standardbil i Portland i april måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 15 °C og nedbør omkring 64 mm i april, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Portland koster 693 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Portland, Oregon?

Hastighedsbegrænsningen i Portland er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Portland har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Portland, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Nissan Rogue in Portland?

Hvordan er vejret i Portland, OR i marts?

I marts er der normalt 94 mm nedbør i Portland og en gennemsnitstemperatur på 9 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Portland, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Portland om vejret i resten af Oregon?

Klimaet i Oregon i marts er normalt 7 °C med en forventet nedbør på 79,9 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Portland til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Portland?

Priser for biler i Portland opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Portland?

Antallet af udbydere for biler i Portland er 49 fra marts 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Portland?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Portland. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Portland?

For at leje en bil i Portland, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Portland?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Portland. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Portland?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Portland. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Portland med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Portland og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Portland på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Portland.

Kan jeg finde billeje i Portland, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Portland.

Kan jeg søge efter billeje i Portland med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Portland.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Portland på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Portland


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 5.4
Middag
fre. 12.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo