Udlejningsbiler fra Hertz i Portland

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Portland

Portland, OR, USA
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Portland, OR, USA
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Portland Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Portland, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,8

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

5,8

Value

6,3

Information om Hertz udlejningsbiler i Portland

Hertz udlejningslokationer i Portland er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Portland:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja. De 1 lokation som Hertz har i Lufthavn: Portland Intl kan findes på 7240 N.e. Airport Way.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Portland. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Hertz for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Hertz i Portland her.

Overvej SUV udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Portland i januar. Når du lejer SUV biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 546 kr. per dag og helt ned til 513 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Hertz, så burde du overveje at leje en Lille mellemklasse, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Portland. At leje en Lille mellemklasse fra Hertz koster i gennemsnit 421 kr. per dag, hvilket er 2% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 20% af vores brugere valgt at leje en Lille mellemklasse fra Hertz for at spare penge på deres rejse til Portland.

Der er 5 Hertz biludlejningslokationer i Portland. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Portland beliggende på 330 S.w. Pine Street. 56% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Portland lejede fra denne lokation det seneste år.


Hertz biler i andre byer i USA

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som Los Angeles, Miami, og Orlando