Billeje i Sofia Intl Lufthavn

Leder du efter billig biludlejning i Sofia Intl Lufthavn? Søg her!

Sofia, Bulgarien - Sofia Intl (SOF)
6. okt. — 9. okt.
Samme aflevering
Sofia, Bulgarien - Sofia Intl (SOF)
fre. 6.10
Middag
man. 9.10
Middag
Chaufførens alder:

Information om og trends inden for biludlejning i Sofia Intl Lufthavn

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Sofia Intl Lufthavn

Hvilken bil er der flest, som lejer at Sofia Intl Lufthavn?

Den mest populære bil at leje at Sofia Intl Lufthavn blandt momondo-brugere er Seat Leon ST, efterfulgt af Audi Q5. Vores brugere har set tilbud på Seat Leon ST at Sofia Intl Lufthavn for 68 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 61 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 299 kr. om dagen for at leje en Audi Q5 at Sofia Intl Lufthavn, selvom du kan finde priser på helt ned til 235 kr. om dagen.

Hvilken bil er mest populær at leje i Sofia Lufthavn?

Den mest populære biltype at leje i Sofia Lufthavn er Lille mellemklasse ifølge vores data. I det forgangne år har 35% af brugerne søgt efter leje af Lille mellemklasse i Sofia Lufthavn. Seat Leon ST er den mest populære Lille mellemklasse bilmodel. Hvis du er interesseret i at leje en af disse bilmodeller, kan du overveje at booke din lejebil hos Easyrent, som er det mest populære biludlejningsfirma, der tilbyder Lille mellemklasse. Den laveste pris/dag for at leje Lille mellemklasse fra Easyrent er 61 kr..

Hvornår er det bedst at leje bil i Sofia Lufthavn?

Det er bedst at reservere 26 dage inden afhentningsdatoen, hvis du vil leje bil i Sofia Lufthavn. Den daglige gennemsnitspris for at leje bil er 105 kr., hvis du lejer bil 26 dage i forvejen. 216 kr./dag er den normale pris på billeje i weekenden i Sofia Lufthavn, mens 167 kr./dag er den normale pris i hverdagen. Hvis din rejse er fleksibel, kan du finde de billigste biludlejningspriser i november måned, hvor de i gennemsnit ligger på 77 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma er det bedste i Sofia Lufthavn?

Sofia Lufthavns bedste biludlejningsfirma er Sixt ifølge 8 anmeldelser på momondo, hvor det har fået 6,7 i gennemsnit. MEXRENTACAR er et andet biludlejningsfirma med godt ry og en vurdering på 3,5 ud fra 16 anmeldelser.

Find billig billeje i Sofia Intl Lufthavn

Find den lejebil i Sofia Intl Lufthavn, der passer til dine behov

Biler i Lille

61 kr. - 269 kr.

Alle biltyper

71 kr. - 316 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Sofia Intl Lufthavn er 131 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Sofia Intl Lufthavn er i december. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 61 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sofia Intl Lufthavn. I Sofia Intl Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Sofia Intl Lufthavn er 165 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Sofia Intl Lufthavn er i februar. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 60 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sofia Intl Lufthavn. I Sofia Intl Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Sofia Intl Lufthavn er 370 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Sofia Intl Lufthavn er i februar. Prisen er 77% lavere end resten af året og ligger på kun 88 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 49% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sofia Intl Lufthavn. I Sofia Intl Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Sofia Intl Lufthavn er 264 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Sofia Intl Lufthavn er i januar. Prisen er 8% lavere end resten af året og ligger på kun 243 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 29% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sofia Intl Lufthavn. I Sofia Intl Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Sofia Intl Lufthavn

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sofia Intl Lufthavn

A Car Rental

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

6,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Autojet

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

ADDCAR RENTAL

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

6,0

Budget

2 kontorer

Sunnycars

2 kontorer

AbbyCar Car Rentals

1 kontor

AcaRent

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Sofia

Herunder vises de mest populære hoteller i Sofia

Billeje i Sofia Intl Lufthavn

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Sofia Intl Lufthavn, så du er klar til næste rejse

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sofia Intl Lufthavn?

Priser for biler i Sofia Intl Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sofia Intl Lufthavn?

Fra september 2023 er der 63 udbydere at vælge mellem for biler i Sofia Intl Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sofia Intl Lufthavn?

Blandt forskellige lande, herunder Sofia Intl Lufthavn, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sofia Intl Lufthavn?

For at leje en bil i Sofia Intl Lufthavn, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Leje af bil i andre byer i Bulgarien

Se vores biludlejningstilbud i regioner som Sofia, Varna og Sunny Beach i Bulgarien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sofia Intl Lufthavn


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Sofia Intl Lufthavn?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Sofia Intl Lufthavn. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Sofia Intl Lufthavn?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Sofia Intl Lufthavn ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Sofia Intl Lufthavn med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Sofia Intl Lufthavn, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Sofia Intl Lufthavn på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Sofia Intl Lufthavn.

Kan jeg finde billeje i Sofia Intl Lufthavn, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Sofia Intl Lufthavn med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Sofia Intl Lufthavn med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Sofia Intl Lufthavn.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sofia Intl Lufthavn på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.