Udlejningsbiler fra Top Rent-A-Car i Sofia

Find og sammenlign gode tilbud på Top Rent-A-Car udlejningsbiler i Sofia

Sofia, Bulgarien
8. dec. — 15. dec.
Samme aflevering
Sofia, Bulgarien
tor. 8.12
Middag
tor. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Top Rent-A-Car biludlejningstilbud i Sofia, Oblast Sofia City

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

44 kr. - 312 kr.

Alle biltyper

44 kr. - 949 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Top Rent-A-Car i Sofia, Oblast Sofia City er i januar når priserne er 44 kr. per dag i gennemsnit. 44 kr. per dag er 72% lavere end den gennemsnitlige årspris på 159 kr. for en Top Rent-A-Car Lille udlejningsbil i Sofia. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Top Rent-A-Car i Sofia, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Top Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.


Sofia Top Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Top Rent-A-Car biludlejningssteder i Sofia, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Top Rent-A-Car

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Information om Top Rent-A-Car udlejningsbiler i Sofia

Top Rent-A-Car ønsker at deres kunder og personale i Sofia skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Top Rent-A-Car indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Sofia. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ifølge sidste års data kan du forvente Top Rent-A-Car biludlejningspriser i Sofia at være 313 kr. per dag i gennemsnit i januar.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 229 kr. per dag fra Top Rent-A-Car på denne tid af året i Sofia. Gennemsnitsprisen er typisk 2.193 kr. for en uges billeje fra Top Rent-A-Car i januar når man er i Sofia.

Top Rent-A-Car har 1 lokation i Lufthavn: Sofia Intl. Du vil finde Top Rent-A-Car beliggende på Sofia International Airport.

Med en gennemsnitspris på 232 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Top Rent-A-Car i Sofia i januar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Top Rent-A-Car udlejningsbiler i Sofia helt ned til 229 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste januar.

Der er 12 Top Rent-A-Car biludlejningslokationer i Sofia. Ifølge vores brugere er den mest populære Top Rent-A-Car lokation i Sofia beliggende på Sofia International Airport. 83% af vores brugere som har lejet bil fra Top Rent-A-Car i Sofia lejede fra denne lokation det seneste år.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Sofia

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Top Rent-A-Car? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Sofia biludlejningsfirmaer