Udlejningsbiler fra Top Rent-A-Car i Sofia

Find og sammenlign gode tilbud på Top Rent-A-Car udlejningsbiler i Sofia

Sofia, Bulgarien
1. nov. — 8. nov.
Samme aflevering
Sofia, Bulgarien
man. 1.11
Middag
man. 8.11
Middag
Chaufførens alder:

Sofia Top Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Top Rent-A-Car biludlejningssteder i Sofia, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
11 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0

Information om Top Rent-A-Car udlejningsbiler i Sofia

 • Er det sikkert at leje en bil fra Top Rent-A-Car i Sofia under COVID-19?

  Top Rent-A-Car ønsker at deres kunder og personale i Sofia skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Top Rent-A-Car indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Sofia. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Top Rent-A-Car i Sofia koste i november?

  Ifølge sidste års data kan du forvente Top Rent-A-Car biludlejningspriser i Sofia at være 180 kr. per dag i gennemsnit i november.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 93 kr. per dag fra Top Rent-A-Car på denne tid af året i Sofia. Gennemsnitsprisen er typisk 1.258 kr. for en uges billeje fra Top Rent-A-Car i november når man er i Sofia.

 • Har Top Rent-A-Car en lokation i Lufthavn: Sofia?

  Top Rent-A-Car har 1 lokation i Lufthavn: Sofia. Du vil finde Top Rent-A-Car beliggende på Sofia International Airport.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Top Rent-A-Car når man er i Sofia i november?

  Med en gennemsnitspris på 172 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Top Rent-A-Car i Sofia i november er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Top Rent-A-Car udlejningsbiler i Sofia helt ned til 93 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste november.

 • Hvor mange Top Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Sofia?

  Der er 11 Top Rent-A-Car biludlejningslokationer i Sofia. Ifølge vores brugere er den mest populære Top Rent-A-Car lokation i Sofia beliggende på Sofia International Airport. 86% af vores brugere som har lejet bil fra Top Rent-A-Car i Sofia lejede fra denne lokation det seneste år.


Top Rent-A-Car biler i andre byer i Bulgarien


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Sofia

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Top Rent-A-Car? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Sofia biludlejningsfirmaer