Udlejningsbiler fra Top Rent-A-Car i Sofia

Find og sammenlign gode tilbud på Top Rent-A-Car udlejningsbiler i Sofia

Sofia, Bulgarien
6. dec. — 13. dec.
Sofia, Bulgarien
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Top Rent-A-Car biludlejningstilbud i Sofia, Oblast Sofia City

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

42 kr. - 295 kr.

Alle biltyper

42 kr. - 898 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Top Rent-A-Car i Sofia, Oblast Sofia City er i januar når priserne er 42 kr. per dag i gennemsnit. 42 kr. per dag er 72% lavere end den gennemsnitlige årspris på 151 kr. for en Top Rent-A-Car Lille udlejningsbil i Sofia. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Top Rent-A-Car i Sofia, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Top Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.


Sofia Top Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Top Rent-A-Car biludlejningssteder i Sofia, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Top Rent-A-Car

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Information om Top Rent-A-Car udlejningsbiler i Sofia

Har Top Rent-A-Car en lokation i Sofia Intl Lufthavn?

Top Rent-A-Car har 1 lokation i Sofia Intl Lufthavn. Du vil finde Top Rent-A-Car beliggende på Sofia International Airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Top Rent-A-Car når man er i Sofia i december?

Med en gennemsnitspris på 220 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Top Rent-A-Car i Sofia i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Top Rent-A-Car udlejningsbiler i Sofia helt ned til 217 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste december.

Hvor mange Top Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Sofia?

Der er 12 Top Rent-A-Car biludlejningslokationer i Sofia. Ifølge vores brugere er den mest populære Top Rent-A-Car lokation i Sofia beliggende på Sofia International Airport. 100% af vores brugere som har lejet bil fra Top Rent-A-Car i Sofia lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sofia?

Priser for biler i Sofia opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sofia?

Fra november 2023 er der 163 udbydere at vælge mellem for biler i Sofia.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sofia?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Sofia. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sofia?

For at leje en bil i Sofia, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sofia på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.