Udlejningsbiler fra Car 1 i Sofia

Find og sammenlign gode tilbud på Car 1 udlejningsbiler i Sofia

Sofia, Bulgarien
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Sofia, Bulgarien
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Sofia Car 1 lokationer

Herunder kan du finde information om alle Car 1 biludlejningssteder i Sofia, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer

Information om Car 1 udlejningsbiler i Sofia

Car 1 ønsker at deres kunder og personale i Sofia skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Car 1 indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Sofia. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

I øjeblikket Car 1 har 1 lokation i Lufthavn: Sofia Intl:
Airport.

Den mest populære type af bil at leje fra Car 1 i Sofia i juli er Lille mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 426 kr. per dag for Lille mellemklasse udlejningsbiler i juli, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 426 kr. per dag.

Der er 5 biludlejningslokationer i Sofia som Car 1 ejer. Deres Airport, Sofia lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 92% af de brugere der lejede en bil fraCar 1 i Sofia valgt at hente den på Airport.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Sofia

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Car 1? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Sofia biludlejningsfirmaer