Udlejningsbiler fra Car 1 i Sofia

Find og sammenlign gode tilbud på Car 1 udlejningsbiler i Sofia

Sofia, Bulgarien
12. dec. — 19. dec.
Sofia, Bulgarien
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Sofia Car 1 lokationer

Herunder kan du finde information om alle Car 1 biludlejningssteder i Sofia, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Car 1

5 kontorer

Information om Car 1 udlejningsbiler i Sofia

Har Car 1 en lokation i Sofia Intl Lufthavn?

I øjeblikket Car 1 har 1 lokation i Sofia Intl Lufthavn:
Airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Car 1 når man er i Sofia i januar?

Den mest populære type af bil at leje fra Car 1 i Sofia i januar er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 87 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 87 kr. per dag.

Hvor mange Car 1 biludlejningslokationer er der i Sofia?

Der er 5 biludlejningslokationer i Sofia som Car 1 ejer. Deres Airport, Sofia lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 90% af de brugere der lejede en bil fraCar 1 i Sofia valgt at hente den på Airport.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sofia?

Priser for biler i Sofia opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sofia?

Fra december 2023 er der 163 udbydere at vælge mellem for biler i Sofia.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sofia?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Sofia. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sofia?

For at leje en bil i Sofia, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sofia på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.