Udlejningsbiler fra Budget i Sofia

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Sofia

Sofia, Bulgarien
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Sofia, Bulgarien
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Sofia Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Sofia, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

4 kontorer

Information om Budget udlejningsbiler i Sofia

Budget udlejningslokationer i Sofia er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Budget er engageret i at bremse smitten i Sofia:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Budget har 2 lokationer i Lufthavn: Sofia Intl som er beliggende på Terminal 2 og Arrivals Hall.

Ja, Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Sofia. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Budget på et af deres udlejningssteder i Sofia. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Budget opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Sofia. Den mest populære biludlejningslokation Budget har i Sofia er placeret på Arrivals Hall.I løbet af de sidste 12 måneder har 62% af vores brugere, der søgte efter Budget udlejningsbiler i Sofia endt med at leje deres bil fra Arrivals Hall lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Sofia

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Sofia biludlejningsfirmaer