Udlejningsbiler fra Hertz i Hannover

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Hannover

Hannover, Tyskland
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Hannover, Tyskland
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Hannover Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Hannover, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

8,0

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

8,0

Value

6,7

Information om Hertz udlejningsbiler i Hannover

Hertz har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Hannoverfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Hertz har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

I december, kan du forvente at betale 144 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Hertz i Hannover. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Hannover fra Hertz var 138 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Hertz billeje i Hannover i gennemsnit 1.010 kr. i december. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Hannover. Du vil finde Hertz beliggende på Langenhagen Airport.

Ja, Hertz i Hannover tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Der er 4 biludlejningslokationer i Hannover som Hertz ejer. Deres Langenhagen Airport, Hannover lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 80% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Hannover valgt at hente den på Langenhagen Airport.