Billeje i Lufthavn: Cardiff Wales

Leder du efter billig biludlejning i Lufthavn: Cardiff Wales? Søg her!

Cardiff, Storbritannien - Cardiff Wales (CWL)
30. mar. — 2. apr.
Samme aflevering
Cardiff, Storbritannien - Cardiff Wales (CWL)
tor. 30.3
Middag
søn. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Oplysninger om billeje i Lufthavn: Cardiff Wales

Du skal være mindst 23 år gammel for at benytte biludlejning i Cardiff Lufthavn. Bemærk, at de fleste udlejere opkræver et ekstra gebyr for chauffører, der er under 25 eller over 70 år gamle. Er du under 30 år gammel, vil du typisk også have færre biler at vælge i mellem hos udlejningsbureauet. Herudover skal du huske dit danske kørekort, dit pas, samt et kreditkort. Hvis du har bestilt din bil hjemmefra, skal du huske det kreditkort, som du benyttede til at bestille bilen. Det kan også være en god ide at bestille en forsikring hjemmefra eller tjekke med dit forsikringsselskab, så du slipper for at købe en tillægsforsikring hos udlejningsbureauet. Husk, at man i Wales og resten af Storbritannien kører man i venstre side af vejen, modsat Danmark og det meste af Europa. Vær derfor forsigtig, når du bevæger dig ud i trafikken.

Biludlejningsbureauerne i Cardiff Lufthavn tilbyder flere valgfrie muligheder for at opgradere din billeje. Hvis du har specielle ønsker, så forhør dig om mulighederne før du lejer, eller se bureauets hjemmeside. Hos enkelte er det muligt at leje mobilt Wi-Fi, hvor datamængden typisk vil være begrænset. Hos alle udbydere er det muligt at leje baby- og børnesæder. Det er også muligt at benytte mere end én chauffør. Der opkræves dog gebyr, og alle chauffører skal godkendes, når lejebilen afhentes.


0

Biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Cardiff Wales

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Cardiff Wales

Europcar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

10,0

Easirent

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

4,0

Sunnycars

2 kontorer

Alamo

1 kontor

Avis

1 kontor

Budget

1 kontor

Enterprise

1 kontor

Firefly

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Cardiff

Herunder vises de mest populære hoteller i Cardiff

Billeje i Lufthavn: Cardiff Wales

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lufthavn: Cardiff Wales, så du er klar til næste rejse

De bedste tilbud på billeje i Lufthavn: Cardiff Wales kan fås, når du booker samme dag, som du ankommer, når priserne ligger på 119 kr./dag i gennemsnit. Baseret på sidste års data kan du forvente at betale 305 kr./dag i gennemsnit, hvis du lejer bil i en weekend. Lejepriserne på hverdag ligger i gennemsnit på 136 kr./dag. Selvom du kan finde tilbud på billeje hele året rundt i Lufthavn: Cardiff Wales, er januar normalt det bedste måned at leje i, hvor priserne i gennemsnit ligger på 161 kr./dag.

Det koster i gennemsnit 557 kr. om dagen at leje bil i Lufthavn: Cardiff Wales. Gennemsnitsprisen for en weekendleje er 1.290 kr.. Hvis du lejer bil i Lufthavn: Cardiff Wales for en måned, ligger prisen i gennemsnit på 5.754 kr.. Du kan måske finde bedre priser på billeje, men det vil afhænge af den biltype, du vil leje, samt det tidspunkt på året, hvor du rejser.


Leje af bil i andre byer i Storbritannien


Se flere lejebiler i Cardiff

Find billige udlejningsbiler i Cardiff

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: Cardiff Wales


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Lufthavn: Cardiff Wales, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Lufthavn: Cardiff Wales ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Lufthavn: Cardiff Wales med gratis afbestillig.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Lufthavn: Cardiff Wales på momondo.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Lufthavn: Cardiff Wales på momondo.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Lufthavn: Cardiff Wales med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.