Billeje i Wales

Leder du efter billig biludlejning i Wales? Så søg her!

Cardiff, Wales, Storbritannien
3. feb. — 10. feb.
Samme aflevering
Cardiff, Wales, Storbritannien
fre. 3.2
Middag
fre. 10.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Oplysninger om billeje i Wales

Først og fremmest skal du være opmærksom på, at der køres i venstre side i Wales som i resten af Storbritannien. Det er ulovligt at ryge i bilen, hvis der sidder børn under 18 år i bilen, og politiet kan udstede en bøde, som skal betales på stedet. Hvis du ikke kan betale, kan bilen blive konfiskeret. Det gælder imidlertid kun for udenlandske biler, men ikke for udlejningsbiler. Det er nemt at finde billige lejebiler. Du kan finde biludlejning og biludlejningsplaceringer i lufthavne eller i de fleste storbyer. Der er vigepligt for trafikken fra højre, medmindre der er skiltet andet. Som hovedregel har trafikken på hovedvejen og i rundkørsler forkørselsret, igen medmindre at der er anden skiltning. Der er lavet regler for parkering og standsning for at sikre, at der foregår en flydende trafik. Reglerne er skrevet længere nede.

I Wales har man for at opnå en mere flydende trafik opfundet noget, de kalder "Clearways". Her kan der være forbud for at parkere og sågar stanse bilen. Der vil være hvide skilte med rød kant og et rødt diagonalkryds. Der vil stå "clearway" og en tidsangivelse for, hvornår påbuddet er gældende. Du skal være opmærksom på, at farten og fartbegrænsninger oplyses i mph. og ikke i km/t. Har du planer om at køre fra Wales til London, skal du også være opmærksom på, at der er betalingsveje i området omkring London. . Hvis du har overtrådt færselsreglerne og får en bøde, skal den betales med det samme. Er det ikke muligt, kan politiet beslaglægge din bil. Du skal også være opmærksom på, at du ikke må bruge hornet om natten og ikke i byområder.

Biludlejning kræver som udgangspunkt, at du kan fremvise et gyldigt førerbevis. Derudover skal du vise dit pas, og du skal have et internationalt kørekort. Du skal også vise dokumentation for, hvor du bor i Danmark. Det er en god ide at tage ekstra dokumenter med, herunder lejeaftalen, så du kan undersøge, om der er forskelle på de betingelser, du har lejet under og dem, du skriver under på, når du modtager bilen.


0

Biludlejningsfirmaer i Wales

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Wales

Firefly

3 kontorer

Sunnycars

2 kontorer

Enterprise

1 kontor

Europcar

1 kontor

Free2Move

1 kontor

Hertz

1 kontor

keddy by Europcar

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Wales

Herunder vises de mest populære hoteller i Wales

Billeje i Wales

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Wales, så du er klar til næste rejse.

Blandt momondo-brugere er det mest populært at leje bil i Wales i 7 dage. For en 7-dages leje er gennemsnitsprisen 173 kr., selvom priserne kan variere afhængigt af biltype samt den by, du opholder dig i. Hvis du vil leje bil i en uge koster det som regel 1.211 kr. i gennemsnit, og for en weekendleje skal du forvente at skulle betale i alt 618 kr. i gennemsnit. Månedslang billeje i Wales koster generelt omkring 10.217 kr. i alt afhængigt af datoerne.


Biludlejning i populære byer i Wales

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Wales

Biludlejning i populære lufthavne i Wales

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Wales

Se flere lejebiler i Storbritannien

Find billige udlejningsbiler i Storbritannien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Wales


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Wales ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Wales ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Wales med gratis afbestillig.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Wales.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Wales.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Wales på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.