Billige fly fra Billund til Newcastle upon Tyne fra 5.494 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 5.10
ons. 12.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Information om Billund-Newcastle upon Tyne fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra Billund til Newcastle upon Tyne, og kan man flyve direkte?

Hurtigste flyvetid

23t. 00min.

Direkte fly

Ingen

Lufthavne i Newcastle upon Tyne

1 lufthavn
Det hurtigste fly fra Billund til Newcastle upon Tyne tager 23t. 00min.
Der er ingen direkte fly fra Billund til Newcastle upon Tyne. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelse er Lufthavn: Billund - Lufthavn: Newcastle upon Tyne.
Der er 1 lufthavn i nærheden af Newcastle upon Tyne: Newcastle upon Tyne (NCL)

Sådan finder du billige fly fra Billund til Newcastle upon Tyne

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Newcastle upon Tyne?

maj. Det billigste tidspunkt på året at flyve fra Billund til Newcastle upon Tyne er maj. Det dyreste tidspunkt er juli.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra Billund til Newcastle upon Tyne?

torsdag. Den billigste dag er typisk torsdag. Den dyreste dag er typisk tirsdag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra Billund til Newcastle upon Tyne?

om aftenen. Fly fra Billund til Newcastle upon Tyne er ca. 66% dyrere om formiddagen end om aftenen

Hvilket flyselskab er billigst til Newcastle upon Tyne fra Billund?

Ryanair. KLM, Lufthansa, og Ryanair er de mest populære selskaber, der flyver fra Billund til Newcastle upon Tyne

Hvilken flyrute er billigst fra Billund til Newcastle upon Tyne?

Billund - Newcastle upon Tyne. Flyv fra Billund til Newcastle upon Tyne for at få de bedste flypriser mellem Billund og Newcastle upon Tyne

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra Billund til Newcastle upon Tyne?

51 dage før. Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra Billund til Newcastle upon Tyne er ca. 51 dage før afgang

Bedste flyselskaber, der flyver fra Billund til Newcastle upon Tyne

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra Billund til Newcastle upon Tyne med momondo
FlyselskabVurderingGratis afbestillingPris
RyanairPrisFra 528 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,0
7,0

Boarding

6,8

Comfort

7,6

Besætning

6,2

Underholdning

6,5

Mad

Anmeldelser

Godt til prisen og kort flyvning

1 / 10
Søg efter fly fra Ryanair
LufthansaPrisFra 962 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,2
7,3

Boarding

7,3

Comfort

7,8

Besætning

6,7

Underholdning

6,7

Mad

Anmeldelser

Baggagen i Frankfurt ankom så sent, at jeg mistede mit næste fly og måtte overnatte 2 dage i byen indtil den næste fly til destinationen!

1 / 3
Søg efter fly fra Lufthansa
KLMPrisFra 1.830 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,6
Søg efter fly fra KLM

  • Er der flyselskaber på ruten fra Billund til Newcastle upon Tyne, som tilbyder fleksibel afbestilling på grund af COVID-19?

    På grund af den globale indvirkning fra COVID-19 har nogle af de flyselskaber, som vi samarbejder med på ruten fra Billund til Newcastle upon Tyne, f.eks. KLM, Lufthansa og Ryanair, muligvis iværksat fleksible afbestillingsregler. Brug vores site til at søge efter alle de flyselskaber, der kan tilbyde dig denne fleksibilitet.

  • Hvor langt er der fra Billund til Newcastle upon Tyne med fly?

    Billund og Newcastle upon Tyne er 682,3 km fra hinanden.Hvad er fordelene ved de forskellige lufthavne i Billund og Newcastle Upon Tyne?

Billund Lufthavn sætter dig sømløst i forbindelse med resten af Jylland. Lufthavnen tilbyder et velassorteret udvalg af butikker samt fire spisesteder, hvor du kan finde mad og drikke til turen. Det er også muligt at slappe af i deres lækre lounge og benytte lufthavnens gratis Wi-Fi under dit besøg. Billund Lufthavn er relativt lille, hvilket gør den overskuelig og nem at finde rundt i. Den er derfor perfekt til det korte layover eller dagsturen frem og tilbage. Billund centrum ligger en kort tur fra lufthavnen, og fra Billund Banegård bliver du sat i forbindelse med togafgange til resten af Danmark og Tyskland. Newcastle Upon Tyne er en stor og international lufthavn, der forbinder Newcastle med resten af verden, hvor du også finder flere daglige afgange til resten af England. Når du ankommer til lufthavnen, kan du benytte deres gratis Wi-Fi og spise et lækkert måltid på en af de mange restauranter. Du finder også masser af forbindelser til resten af England med tog eller bus.


Hvad er den bedste vej til og fra lufthavnene i Billund til Newcastle Upon Tyne?

Når du skal til og fra Billund Lufthavn, har du et stort udvalg af transportmuligheder. Det er muligt at tage en lufthavnsbus. Den afgår to timer før dagens første flyafgang og en time efter dagens sidste ankomst. Du finder lufthavnsbussen udenfor terminalen. Hvis du vil med den kollektive trafik, kan du nemt benytte den for at komme fra lufthavnen til centrum. Busserne holder også uden for terminalen, og her finder du også busser til Esbjerg, Odense, Skanderborg, Vejle, Aarhus og Give. Busselskaber som Midtrafik, FlixBus og Sydtrafik forbinder dig med resten af Danmark. Det er selvfølgelig også muligt at praje eller booke en taxa samt leje en bil i lufthavnens ankomsthal. I Newcastle Lufthavn kan du komme til centrum af Newcastle med metro, bus, tog og taxa. Metroen forbinder dig med 60 stationer i Newcastle, Sunderland, Gateshead, North Tyneside og South Tyneside. Du finder stationen i forbindelse med ankomsthallen, og flere gange i timen afgår den i retning mod Newcastle centrum. Stationerne Haymarket, Monument og Central Station er de mest centrale i byen. Buslinjerne X77, X78 og X79 tager dig alle fra lufthavnen til Eldon Square i midten af byen. Buslinje 74 kører mellem lufthavnen og Newcastle samt Ponteland, Cowgate og Hexham Station. Udenfor ankomsthallen finder du også taxaer, og lige på anden side at bagageudleveringen har du mulighed for at leje bil.

Hvilke byer kan du komme til fra Newcastle Upon Tyne?

Newcastle Upon Tyne grænser op til Nordsøen på den nordøstlige del af Englands kyst. Byen byder derfor på flere muligheder for at besøge resten af landet samt færgeforbindelser til Holland. Hvis du lejer en bil, kan du nemt komme rundt på den smukke østkyst. Besøg Northumberland for smuk natur, Durham for storslået arkitektur eller Blyth for brede strande. Fra Newcastle Lufthavn finder du dagligt afgange til hele verden. Den er især stærkt forbundet med europæiske storbyer som Amsterdam og Paris. De har desuden op til 16 ugentlige afgange til flere forskellige byer i Portugal. Om du skal videre til en ny destination, eller du vil på yderligere opdagelse i de engelske storbyer, så kommer du nemt fra A til B fra Newcastle Lufthavn.


Alternative fly Billund-Newcastle upon Tyne

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra København til London
Hurtigste flyvetid1t. 50min.
Laveste pris206 kr.
Fly fra Billund til London
Hurtigste flyvetid1t. 35min.
Laveste pris168 kr.
Fly fra København til Manchester
Hurtigste flyvetid1t. 54min.
Laveste pris244 kr.
Fly fra Aarhus til London
Hurtigste flyvetid1t. 35min.
Laveste pris206 kr.
Fly fra København til Birmingham
Hurtigste flyvetid1t. 55min.
Laveste pris779 kr.
Fly fra Aalborg til London
Hurtigste flyvetid1t. 40min.
Laveste pris76 kr.
Fly fra Billund til Manchester
Hurtigste flyvetid1t. 50min.
Laveste pris199 kr.
Fly fra København til Bristol
Hurtigste flyvetid2t. 05min.
Laveste pris573 kr.

Fly, der minder om Billund til Newcastle upon Tyne

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra Billund til Newcastle upon Tyne

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Newcastle upon Tyne fra Billund, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Newcastle upon Tyne, så du sparer tid og penge.

Ja. Alle fly til Newcastle upon Tyne fra Billund på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly mellem Billund og Newcastle upon Tyne ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Newcastle upon Tyne fra Billund. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.