Hoteller i York

Find de bedste tilbud på 1.425 hoteller i York, England

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i York

Der er mange skønne hoteller i York. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Det bedste tidspunkt at booke hotel i York

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i York
Lavsæson
januar
Højsæson
juli

Det billigste tidspunkt

19%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

20%

forventet prisstigning

Pris
696 kr. - 1.066 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

789 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

821 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i York er: 1-2 stjerne, 5 dage før. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
414 kr. - 571 kr.
3 stjerne
671 kr. - 734 kr.
4-5 stjerne
915 kr. - 1.072 kr.

Rejsetips til York

Vores bedste tips til York

Hvad koster et hotel i York?

Luksus, helt simpelt eller noget midt imellem? York er en storby med over en kvart million indbyggere og byder på overnatningsmuligheder fra A til Z. Prisen for en overnatning spænder vidt, lige fra ca. 40 GBP (ca. 350 DKK) fra de simple Bed & Breakfast til mange tusinde kroner for overdådige herskabshoteller.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i York?

Yorks størrelse gør den attraktiv hele året rundt takket være de mange kulturelle tilbud i byen. Vejret minder til dels om det danske, dog med mere regn og flere gråvejrsdage, hvilket trods alt gør sommeren til den mest populære sæson. Når du vælger at bo på hotel i York i højsæsonen, så forsøg at booke i god tid.

Kan man rejse til York på budget?

Priserne i York er generelt billigere i Danmark, da man kan få et godt måltid mad og en øl eller et glas vin til ca. 8 GBP (ca. 70 DKK). Der er desuden yderligere at spare ved at rejse i vintermånederne, hvor det kan blive ret koldt. Derudover er det stort set altid muligt at finde en billig overnatning på et vandrehjem eller et hotel uden for centrum.

De bedste transportmidler i York

Det meste foregår i Yorks gamle bydel, hvor du kan gå fra den ene ende til den anden på ca. 20 minutter. En anden mulighed er at bruge byens effektive netværk af busser. Du kan eksempelvis investere i en såkaldt All York Day Ticket til en pris på ca. 4,90 GBP (ca. 43 DKK), der gælder til alle busserne i byen.

Skal man medbringe adapter til York?

Det er nødvendigt at medbringe en adapter til York, da man i England bruger stiktype G.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i York?

I York er det ofte standard at give ca. 10 % i drikkepenge til taxachauffører og tjenere. Husk dog at tjekke om tjeneren allerede har lagt et gebyr oveni restaurantregningen. Piccoloer og stuepiger giver man normalt ca. 1 GBP (ca. 9 DKK) pr. nat.

Er det sikkert at rejse til York?

Du kan roligt nyde overnatninger på hotel i York, da byen er sikker at opholde sig i.


Hvor skal man bo i York?

Når rejsen går til York, er der rigeligt med hotelområder at vælge imellem i denne nordengelske storby. Pubkulturen lever i bedste velgående, så hvis du er til gang i gaderne og en festlig stemning om aftenen, så bo på hotel i York omkring Little Stonegate, Swinegate eller Kings Square. Der er også rig mulighed for at handle ind, hvad enten det drejer sig om tøj, sko, parfumer eller smykker i denne fantastisk hyggelige middelalderby, som samtidig har alt det, du forventer af en storby. Hotellerne tæt på butikker og spisesteder ligger især koncentreret omkring Coppergate og Colliergate, hvor du både får stillet sulten og indkøbslysten. York byder ikke kun på pubs, men også på natklubber hvor du ikke behøver at gå hjem efter midnat, men kan blive og danse indtil den lyse morgen. Hoteller i York tæt på byens natteliv findes især ved George Hudson Street og Micklegate.


Om York

Det er ekstra spændende at rejse til York, for byen har – ligesom resten af England – rødder fra vikingetiden og tiden under dansk dominans. Det er noget, som stadig kan opleves på autentisk og humoristisk vis, hvad enten du besøger Jorvik Viking Centre eller en af de lokale pubber, hvor der serveres øl i horn! York er dog mere end humle og barske vikinger, for byens mange te-huse er også et besøg værd til afternoon tea, når benene skal hvile efter en dag med seværdigheder. Rejser du med børn, så gå en tur hele vejen rundt langs byens gamle ringmur og tag op i tårnet på York Minster, der er Englands største middelalderkirke. York by er delt i to af floden Ouse, så en bådtur er også på sin plads. (Priser tjekket: 28/02/2019).


Rejseinformation: York

Hvor længe bor vores brugere i York?

3 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger York.

Hvad koster et hotel i York?

I gennemsnit koster værelser omkring 742 kr. pr. nat, når man booker et hotel i York; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i York?

Værelsespriser for hoteller i York kan være helt op til 19% lavere i januar, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i York?

lørdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i York. Den dyreste er typisk fredag.

Hvad koster et hotel i York?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i York er 411 kr. pr. nat. Du kan spare 332 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i York.

Hvis vi tager højde for vejret i York, hvilke seværdigheder er så populære i juni?

Der forventes generelt kun lidt regn (40 mm) og en gennemsnitstemperatur på 14 °C, så rejsende, der bor på et hotel i York kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.