Find billige flybilletter til Sonora

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til byer i Sonora

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Sonora fra Danmark
Ciudad Obregón
Ciudad Obregón

Brugbar information om dit fly til Sonora

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Sonora

Fly til Sonora varierer afhængigt af måned, flyselsskab, hvornår du booker, hvor du rejser fra og mange andre faktorer, men i gennemsnit kan momondo-brugere forvente at bruge omkring 10.977 kr./pr. person. Den absolut billigste flyrejse til Sonora er 1.791 kr./pr. person.

Temperaturene i Sonora ligger mellem 20 °C og 31 °C alt afhængig af årstiden. Den varmeste måned i Sonora er juli, og den koldeste måned i Sonora er januar. Hvis man gerne vil rejse i en mere tør måned, kan man med fordel overveje maj, april, eller juni, hvor der falder mindre regn sammenlignet med resten af året.

Prisen for at flyve til Sonora varierer på grund af forskellige faktorer, men du kan forvente at finde priser så lave som 7.654 kr. eller så høje som 47.981 kr.. Baseret på de seneste data om flypriser har vi fundet ud af, at en billet til Sonora for 23.271 kr. eller mindre er et godt tilbud, mens 23.347 kr. er den gennemsnitlige pris.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Sonora

Find fly til disse populære byer i Sonora fra din nærmeste lufthavn.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sonora


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Sonora.

Fly til Sonora med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Sonora vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Sonora, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Sonora spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.