Lej en bil i Jerevan, Armenien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Jerevan, Armenien

Jerevan, Armenien
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Jerevan, Armenien
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Jerevan

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Jerevan, Armenien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,9

Comfort

7,5

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,1

Valuta for pengerne

6,7
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,9

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,9

Valuta for pengerne

7,9
9 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Jerevan, Armenien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Jerevans biludlejningsdisk

Biludlejning i Jerevan

I oktober har vi foretaget 172 søgninger på biludlejning i Jerevan for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Jerevan for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Avis, og Budget er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Jerevan som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Jerevan. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Jerevan har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Rentmotors når du besøger Jerevan. Med gennemsnitspriser på 227 kr./dag tilgængelige gennem deres 9 udlejningskontorer, er Rentmotors et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Jerevan, Armenien biludlejning?

Udlejningsbiler i Jerevan fra populære udlejningssteder såsom Alamo, Avis og Budget tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i Jerevan, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Jerevan i november måned?

Leje af en SUV til din rejse til Jerevan i november gør dig godt forberedt på vejret. En SUV er den perfekte biltype at køre i Jerevan, der generelt har omkring 22 mm nedbør og en gennemsnitlig temperatur på 0 °C i november. En SUV er ideel til vejrforhold med sne og is pga. firehjulstrækket. Leje af en SUV i Jerevan koster 270 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Jerevan, Armenien?

Rejsende, som lejer en bil i Jerevan, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Jerevan ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 90 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Jerevan?

Til gennemsnitligt 193 kr./dag (og helt ned til 85 kr./dag) er udlejning af en Hyundai Accent in Jerevan det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Ford Focus in Jerevan for 206 kr./dag i gennemsnit (111 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Volvo XC90 in Jerevan?

Europcar har en Volvo XC90 (og andre lignende køretøjer i kategorien Luksus) til udlejning in Jerevan. Dukan forvente at kunne leje en Volvo XC90 in Jerevan fra Europcar for 37.385 kr./dag i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Jerevan, Armenien i oktober?

Normalt er vejret i Jerevan i oktober måned 14 °C og den forventede nedbør er 26 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Jerevan i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Jerevan. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Jerevan plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Class Compact SUV og Ford Focus.

Minder vejret i Jerevan om vejret i resten af Yerevan?

Klimaet i Yerevan i oktober er normalt 14 °C med en forventet nedbør på 26 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Jerevan til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Jerevan

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Jerevan

Kom i gang med at planlægge din rejse til Jerevan