Udlejningsbiler fra Rentmotors i Jerevan

Find og sammenlign gode tilbud på Rentmotors udlejningsbiler i Jerevan

Jerevan, Armenien
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Jerevan, Armenien
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Jerevan Rentmotors lokationer

Herunder kan du finde information om alle Rentmotors biludlejningssteder i Jerevan, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Rentmotors

9 kontorer

Information om Rentmotors udlejningsbiler i Jerevan

Rentmotors ønsker at deres kunder og personale i Jerevan skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Rentmotors indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Jerevan. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Rentmotors har 1 lokation i Lufthavn: Yerevan. Du vil finde Rentmotors beliggende på Yerevan airport.

Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Rentmotors mens de besøgte Jerevan i januar. Baseret på Rentmotors biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 213 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 188 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Rentmotors, så burde du overveje at leje en Economy, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Jerevan. At leje en Economy fra Rentmotors koster i gennemsnit 213 kr. per dag, hvilket er 11% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 50% af vores brugere valgt at leje en Economy fra Rentmotors for at spare penge på deres rejse til Jerevan.

Rentmotors opererer på nuværende tidspunkt fra 9 lokationer i Jerevan. Den mest populære biludlejningslokation Rentmotors har i Jerevan er placeret på Yerevan airport.I løbet af de sidste 12 måneder har 71% af vores brugere, der søgte efter Rentmotors udlejningsbiler i Jerevan endt med at leje deres bil fra Yerevan airport lokationen.