Find billige fly til Akaba

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Akaba

Få indsigter om din flyrejse til Akaba, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Akaba?

Hvis du ikke kan rejse til Akaba i januar, så rejs fra Danmark i februar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.694 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Akaba på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Akaba er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Akaba på en onsdag kan finde billetter helt ned til 1.992 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en torsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.806 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Akaba.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Akaba?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Akaba på er om aftenen. Fly fra Danmark til Akaba på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.548 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 4.242 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Akaba?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Akaba fra Danmark er 11 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 3.186 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Akaba

Find de billigste fly til disse Akaba-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Akaba

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Akaba

København (CPH) til Akaba (AQJ)

Fly til Akaba ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Akaba King Hussein Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.186 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL AKABA FRA KØBENHAVNjanuar65% billigereAt flyve fra København til Akaba ​​koster i gennemsnit blot 1.105 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL AKABA FRA KØBENHAVNoktober50% dyrereDet koster cirka 4.794 kr. at flyve til Akaba ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL AKABA FRA KØBENHAVNapril391% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Akaba fra København i april end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Akaba

At komme til Jordan via Akaba Lufthavn (AQJ) er desværre en lidt længere og mere omstændig tur med rutefly. Den gennemsnitlige tur har mellem to og tre mellemlandinger, og de hurtigste forbindelser fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup tager mellem 15 og 20 timer. Fra Billund Lufthavn (BLL) har du en længere rejsetid, da din tur fra det jyske får en ekstra mellemlanding i København. Det samme gør sig gældende, når du køber flybilletter til Akaba fra Aalborg (AAL). Da turen er lang, er den en oplagt mulighed for et længere stop i Amman eller et kortere visit til de europæiske byer, hvor en eller to af mellemlandingerne ofte foregår. Dette kan være Amsterdam Schiphol (AMS), Prag Václav Havel Prague (PRG) eller London-Stansted (STN). En søgning her på momondo gør det nemt for dig at undersøge mulige flytilbud til Akaba, samt planlægge længere stop undervejs.

Desværre er der ingen direkte flyvninger med rutefly til Akaba fra danske lufthavne. Du finder heller ingen direkte flyvninger til Akaba fra Tyskland eller Sverige, da turen typisk har to til tre mellemlandinger. De fleste ruter går via europæiske lufthavne og videre til Amman Queen Alia Intl. (AMM), hvorfra rejsen går direkte med fly mod Akaba. Da det ikke er muligt at finde direkte flyvninger, er det som nævnt ovenfor en oplagt mulighed for at forlænge turen med et stop i en europæisk storby eller besøge det historiske Amman.


Andre kabineklasser på fly til Akaba

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Akaba

Hvilke flyselskaber flyver til Akaba?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Akaba

Hvilke flyselskaber flyver til Akaba?

For fly fra Danmark til Akaba, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Norwegian Air International, Turkish Airlines, Royal Jordanian og Ryanair. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Turkish Airlines-fly til Akaba

1 Turkish Airlines-fly flyver til Akaba i gennemsnit om ugen. Det flyver fra Amman Queen Alia Intl til Akaba, der er den mest populære rute, som Turkish Airlines har til Akaba. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Turkish Airlines-fly til Akaba, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 2.527 kr. og afgik fra København Kastrup. Turkish Airlines er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,0/10 af 158 af vores brugere.

Ryanair-fly til Akaba

Ryanair (7,0/10, 1.007 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Akaba med tilbud fra helt ned til 662 kr. retur fra København Kastrup. Med 1 Ryanair-fly til Akaba om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Akaba

Neden for finder du alle lufthavne i Akaba samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Akaba fra lufthavnen?

Flyvninger til Akaba tager ofte ekstra tid, hvorfor det kan være ekstra rart at hoppe direkte ind i en lufthavnsbus og videre til hotellet. Flere store hoteller i Akaba tilbyder afhentning i lufthavnen. Dette skal dog bookes direkte med hotellet. Typisk vil du finde lufthavns- og shuttlebusser lige uden for ankomsthallen. Mange vælger også at leje en bil i Akaba Lufthavn. Du finder biludlejningscenteret i direkte forbindelse med ankomsthallen. Flyselskaber som Norwegian, Royal Wings, Laudamotion og Ryanair tilbyder transport til og fra lufthavnen. Dette bookes i lufthavnen eller online inden ankomst. Hvis du ønsker at praje en taxa, sker dette uden for ankomsthallen. Der er ingen offentlige busser eller toge mellem Akaba lufthavn og centrum.


Visumkrav for Akaba

Inden din ankomst i Jordan skal du søge om visum gennem Jordans konsulat i Danmark. Det er muligt at benytte et nødpas ved indrejse, så længe du er i besiddelse af et visum ved ankomsten. Dit pas skal være gyldigt i seks måneder ud over opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Akaba


De bedste oplevelser og seværdigheder i Akaba

Akaba er en by, der tiltrækker både solentusiaster og historienørder. Byen er kendt for sine lange sandstrande, koralrev og selvfølgelig Det Røde Hav. Byen har mange attraktioner fra gamle ruiner til overvældende arkitektur. Ikke langt fra kysten finder du Mamluk Slot, der er en af de mest berømte steder. Slottet blev bygget i 1600-tallet, og er senere blevet udødeliggjort i flere store Hollywood-film. Akaba er indgangen til den berømte ørken Wadi Rum i det sydlige Jordan. Dette naturlige vidunder består af stenformationer, der ikke ses andre steder i verden. Solnedgangene her er i høj kurs hos både lokale og besøgende og nydes bedst som gæst hos nogle af ørkenens beduiner. Ingen flyrejse til Akaba er fuldendt uden et besøg til deres berømte Souks. En gåtur gennem disse farverige og velduftende markeder er en oplevelse i sig selv, og vil du have noget unikt med hjem fra din rejse, er det her du finder det. Skal dagen nydes ved stranden? Så finder du parallelt med den berømte King Hussein Gade Al-Al-Hafayer Strand. Her kan du nyde solen, udsigten over det blå hav og spise lækkerier på strandens mange caféer.


Find billige flybilletter til andre byer i Jordan

Jordan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Akaba.

Ja. Alle fly til Akaba på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Akaba, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Akaba. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.