Find billige flybilletter til Akaba

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 30.10
lør. 6.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Akaba.
Se nuværende rejserestriktioner for Jordan

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Akaba

Find de billigste fly til disse Akaba-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Akaba

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Akaba

København (CPH) til Akaba (AQJ)

Fly til Akaba ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Akaba King Hussein Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 2.352 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL AKABA FRA KØBENHAVNjanuar37% billigereAt flyve fra København til Akaba ​​koster i gennemsnit blot 1.475 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL AKABA FRA KØBENHAVNapril39% dyrereDet koster cirka 3.264 kr. at flyve til Akaba ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL AKABA FRA KØBENHAVNfebruar769% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Akaba fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Akaba?

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Akaba?

  Hvis du ikke kan rejse til Akaba i januar, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.488 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Akaba?

  Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Akaba fra Danmark er 47 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.352 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Akaba på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Akaba er på en torsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Akaba på en torsdag kan finde billetter helt ned til 1.020 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en onsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.161 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Akaba.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Akaba?

  Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Akaba på er om aftenen. Fly fra Danmark til Akaba på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.199 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.933 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.


Kan jeg flyve til Akaba King Hussein Intl fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Akaba King Hussein Intl

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Akaba King Hussein Intl.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til Akaba King Hussein Intl.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Akaba King Hussein Intl.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Akaba King Hussein Intl?

Hjemrejse til Danmark fra Akaba King Hussein Intl

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Akaba King Hussein Intl skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Akaba King Hussein Intl er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Akaba nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Akaba?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Akaba
 • Hvilke flyselskaber flyver til Akaba?

  For fly fra Danmark til Akaba, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Norwegian Air International, Royal Jordanian, Turkish Airlines og Ryanair. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Akaba


Find billige flybilletter til andre byer i Jordan

Jordan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?