Udlejningsbiler fra Europcar i Sarajevo

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Sarajevo

Sarajevo, Bosnien-Herzegovina
8. dec. — 15. dec.
Samme aflevering
Sarajevo, Bosnien-Herzegovina
tor. 8.12
Middag
tor. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Europcar biludlejningstilbud i Sarajevo, Federation of Bosnia and Herzegovina

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

208 kr. - 405 kr.

Alle biltyper

222 kr. - 1.152 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Europcar i Sarajevo, Federation of Bosnia and Herzegovina er i april når priserne er 208 kr. per dag i gennemsnit. 208 kr. per dag er 19% lavere end den gennemsnitlige årspris på 258 kr. for en Europcar Lille udlejningsbil i Sarajevo. Mens april nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Europcar i Sarajevo, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Sarajevo, Federation of Bosnia and Herzegovina er i marts når priserne er 266 kr. per dag i gennemsnit. 266 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 661 kr. for en Europcar Mellemstor udlejningsbil i Sarajevo. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Sarajevo, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Europcar i Sarajevo, Federation of Bosnia and Herzegovina er i november når priserne er 531 kr. per dag i gennemsnit. 531 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 905 kr. for en Europcar Stor udlejningsbil i Sarajevo. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Europcar i Sarajevo, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Stor udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Europcar i Sarajevo, Federation of Bosnia and Herzegovina er i maj når priserne er 634 kr. per dag i gennemsnit. 634 kr. per dag er 23% lavere end den gennemsnitlige årspris på 821 kr. for en Europcar SUV udlejningsbil i Sarajevo. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Europcar i Sarajevo, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.


Sarajevo Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Sarajevo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Information om Europcar udlejningsbiler i Sarajevo

Europcar har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Sarajevofpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Europcar har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Europcar i Lufthavn: Sarajevo Butmir (Sarajevo Airport).

Ja, Europcar i Sarajevo tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Europcar, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Europcar.

Med en gennemsnitspris på 716 kr./dag, udlejning af SUV biler fra Europcar i Sarajevo i januar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Europcar udlejningsbiler i Sarajevo helt ned til 622 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for SUV udlejningsbiler sidste januar.

Den billigste type udlejningsbil fra Europcar i Sarajevo er Mini (48 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 10% af vores brugere, som lejede en bil fra Europcar, valgt en Mini grundet besparelsen. En Mini er desuden 8% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Europcar i Sarajevo.

I Sarajevo har Europcar 12 lokationer. Sarajevo Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 63% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Sarajevo fra Europcar, Sarajevo Airport lokationen.