Udlejningsbiler fra Europcar i Sarajevo

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Sarajevo

Sarajevo, Bosnien-Herzegovina
3. okt. — 10. okt.
Samme aflevering
Sarajevo, Bosnien-Herzegovina
tir. 3.10
Middag
tir. 10.10
Middag
Chaufførens alder:

Europcar biludlejningstilbud i Sarajevo, Federation of Bosnia and Herzegovina

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

117 kr. - 302 kr.

Alle biltyper

117 kr. - 911 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Europcar i Sarajevo, Federation of Bosnia and Herzegovina er i december når priserne er 117 kr. per dag i gennemsnit. 117 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 228 kr. for en Europcar Lille udlejningsbil i Sarajevo. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Europcar i Sarajevo, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Sarajevo, Federation of Bosnia and Herzegovina er i marts når priserne er 260 kr. per dag i gennemsnit. 260 kr. per dag er 61% lavere end den gennemsnitlige årspris på 659 kr. for en Europcar Mellemstor udlejningsbil i Sarajevo. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Sarajevo, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Europcar i Sarajevo, Federation of Bosnia and Herzegovina er i november når priserne er 519 kr. per dag i gennemsnit. 519 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 904 kr. for en Europcar Stor udlejningsbil i Sarajevo. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Europcar i Sarajevo, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Europcar i Sarajevo, Federation of Bosnia and Herzegovina er i november når priserne er 662 kr. per dag i gennemsnit. 662 kr. per dag er 21% lavere end den gennemsnitlige årspris på 839 kr. for en Europcar SUV udlejningsbil i Sarajevo. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Europcar i Sarajevo, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Europcar

103 kr./dag

1 okt. – 30 okt.
Audi A3
Hyundai Accent
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Europcar

103 kr./dag

1 okt. – 30 okt.
Hyundai Accent
Toyota Corolla
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Europcar

133 kr./dag

30 nov. – 14 dec.
Toyota Corolla

Sarajevo Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Sarajevo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,6

Comfort

4,6

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,6

Value

4,6

Information om Europcar udlejningsbiler i Sarajevo

Har Europcar en lokation i Sarajevo Butmir Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Europcar i Sarajevo Butmir Lufthavn (Sarajevo Airport).

Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Sarajevo?

Ja, Europcar i Sarajevo tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Europcar, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Europcar.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Europcar når man er i Sarajevo i oktober?

Med en gennemsnitspris på 284 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Europcar i Sarajevo i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Europcar udlejningsbiler i Sarajevo helt ned til 257 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste oktober.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Europcar i Sarajevo?

Den billigste type udlejningsbil fra Europcar i Sarajevo er Mini (215 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 6% af vores brugere, som lejede en bil fra Europcar, valgt en Mini grundet besparelsen. En Mini er desuden 9% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Europcar i Sarajevo.

Hvor mange Europcar biludlejningslokationer er der i Sarajevo?

I Sarajevo har Europcar 12 lokationer. Sarajevo Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 70% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Sarajevo fra Europcar, Sarajevo Airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sarajevo?

Priser for biler i Sarajevo opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sarajevo?

Antallet af udbydere for biler i Sarajevo er 94 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sarajevo?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Sarajevo. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sarajevo?

Alle førere, der lejer en bil i Sarajevo, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sarajevo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.