Udlejningsbiler fra Hertz i Barcelona

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Barcelona

Barcelona, Spanien
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Barcelona, Spanien
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Barcelona, Catalonien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

196 kr. - 523 kr.

Alle biltyper

212 kr. - 1.508 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Barcelona, Catalonien er i september når priserne er 196 kr. per dag i gennemsnit. 196 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 344 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Barcelona. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Barcelona, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Barcelona, Catalonien er i november når priserne er 195 kr. per dag i gennemsnit. 195 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 380 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Barcelona. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Barcelona, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Barcelona, Catalonien er i november når priserne er 242 kr. per dag i gennemsnit. 242 kr. per dag er 79% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.175 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Barcelona. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Barcelona, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Barcelona, Catalonien er i november når priserne er 195 kr. per dag i gennemsnit. 195 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 393 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Barcelona. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Barcelona, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Hertz i Barcelona, Catalonien er i november når priserne er 242 kr. per dag i gennemsnit. 242 kr. per dag er 79% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.175 kr. for en Hertz Luksus udlejningsbil i Barcelona. Mens november nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Hertz i Barcelona, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Luksus udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

366 kr./dag

30 juni – 7 juli
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

399 kr./dag

30 juni – 7 juli
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

448 kr./dag

30 juni – 7 juli
Chevrolet Sonic Sedan

Barcelona Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Barcelona, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,0

Comfort

3,5

Samlet

2,5

Afhentning/aflevering

2,0

Value

3,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Barcelona

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Hertz udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Barcelona kunder og personale føler sig sikre, har Hertz også vedtaget disse ekstra politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

406 kr. per dag i Barcelona er den billigste pris for en udlejningsbil fra Hertz i juli. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Hertz er tættere på 630 kr. per dag i juli, eller 4.413 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste juli, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Lufthavn: Barcelona (Terminal 1 And 2).

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i Barcelona. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

Premium udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Hertz i Barcelona i juli måned. I gennemsnit koster Premium udlejningsbiler fra Hertz 390 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 159 kr. per dag i juli.

At leje en Premium er den billigste type af bil tilgængelig fra Hertz i Barcelona. AT leje en Premium fra Hertz koster 390 kr./dag i gennemsnit (15% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 24% af vores brugere valgt at leje en Premium for at spare penge på deres udlejningsbil i Barcelona.

Der er 6 biludlejningslokationer i Barcelona som Hertz ejer. Deres Terminal 1 And 2, Barcelona lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 39% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Barcelona valgt at hente den på Terminal 1 And 2.


Hertz biler i andre byer i Spanien