Udlejningsbiler fra Hertz i Barcelona

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Barcelona

Barcelona, Spanien
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Barcelona, Spanien
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Barcelona, Catalonien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

180 kr. - 665 kr.

Alle biltyper

222 kr. - 2.240 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Barcelona, Catalonien er i september når priserne er 180 kr. per dag i gennemsnit. 180 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 341 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Barcelona. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Barcelona, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Barcelona, Catalonien er i februar når priserne er 145 kr. per dag i gennemsnit. 145 kr. per dag er 64% lavere end den gennemsnitlige årspris på 398 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Barcelona. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Barcelona, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Barcelona, Catalonien er i november når priserne er 242 kr. per dag i gennemsnit. 242 kr. per dag er 82% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.372 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Barcelona. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Barcelona, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Barcelona, Catalonien er i november når priserne er 194 kr. per dag i gennemsnit. 194 kr. per dag er 62% lavere end den gennemsnitlige årspris på 512 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Barcelona. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Barcelona, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Hertz i Barcelona, Catalonien er i november når priserne er 242 kr. per dag i gennemsnit. 242 kr. per dag er 83% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.412 kr. for en Hertz Luksus udlejningsbil i Barcelona. Mens november nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Hertz i Barcelona, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Luksus udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

149 kr./dag

17 okt. – 23 okt.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

157 kr./dag

17 okt. – 23 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

168 kr./dag

17 okt. – 23 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Barcelona Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Barcelona, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,2

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Barcelona

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Barcelona koste i oktober?

134 kr. per dag i Barcelona er den billigste pris for en udlejningsbil fra Hertz i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Hertz er tættere på 220 kr. per dag i oktober, eller 1.540 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har Hertz en lokation i Barcelona Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Barcelona Lufthavn (Terminal 1 And 2).

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Barcelona?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i Barcelona. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Barcelona i oktober?

Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Hertz i Barcelona i oktober måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra Hertz 241 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 134 kr. per dag i oktober.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Barcelona?

At leje en Economy er den billigste type af bil tilgængelig fra Hertz i Barcelona. AT leje en Economy fra Hertz koster 241 kr./dag i gennemsnit (58% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 30% af vores brugere valgt at leje en Economy for at spare penge på deres udlejningsbil i Barcelona.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Barcelona?

Der er 4 biludlejningslokationer i Barcelona som Hertz ejer. Deres Terminal 1 And 2, Barcelona lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 88% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Barcelona valgt at hente den på Terminal 1 And 2.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Barcelona?

Priser for biler i Barcelona opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Barcelona?

Der er 157 udbydere for biler i Barcelona fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Barcelona?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Barcelona. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Barcelona?

For at leje en bil i Barcelona, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hertz biler i andre byer i Spanien


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Barcelona på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.