Udlejningsbiler fra Budget i Barcelona

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Barcelona

Barcelona, Spanien
2. okt. — 9. okt.
Samme aflevering
Barcelona, Spanien
man. 2.10
Middag
man. 9.10
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Barcelona, Catalonien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

170 kr. - 434 kr.

Alle biltyper

171 kr. - 1.358 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Barcelona, Catalonien er i oktober når priserne er 170 kr. per dag i gennemsnit. 170 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 245 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Barcelona. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Barcelona, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Barcelona, Catalonien er i maj når priserne er 100 kr. per dag i gennemsnit. 100 kr. per dag er 74% lavere end den gennemsnitlige årspris på 379 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Barcelona. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Barcelona, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Barcelona, Catalonien er i juli når priserne er 188 kr. per dag i gennemsnit. 188 kr. per dag er 78% lavere end den gennemsnitlige årspris på 868 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Barcelona. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Barcelona, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Barcelona, Catalonien er i februar når priserne er 158 kr. per dag i gennemsnit. 158 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 298 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Barcelona. Mens februar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Barcelona, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

140 kr./dag

21 okt. – 28 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Skoda Roomster
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

154 kr./dag

21 okt. – 28 okt.
Skoda Roomster
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

165 kr./dag

21 okt. – 28 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Barcelona Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Barcelona, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,1

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

6,9

Value

7,5

Information om Budget udlejningsbiler i Barcelona

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Barcelona koste i oktober?

129 kr. per dag i Barcelona er den billigste pris for en udlejningsbil fra Budget i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Budget er tættere på 160 kr. per dag i oktober, eller 1.120 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har Budget en lokation i Barcelona Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Budget i Barcelona Lufthavn (Bcn T1 & T2 Pick Up Dropoff).

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Barcelona?

Ja, Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Barcelona. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Budget på et af deres udlejningssteder i Barcelona. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Barcelona i oktober?

Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Budget mens de besøgte Barcelona i oktober. Baseret på Budget biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 207 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 136 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Barcelona?

Til en gennemsnitspris på 131 kr. per dag, er en Mini udlejningsbil fra Budget i Barcelona det billigste valg. 8% af vores brugere som lejede en bil i Barcelona fra Budget valgte at reservere en Mini i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 131 kr. per dag for en Mini er nemlig også 2% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Budget har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Barcelona?

Der er 4 Budget biludlejningslokationer i Barcelona. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Barcelona beliggende på Bcn T1 & T2 Pick Up Dropoff. 73% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Barcelona lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Barcelona?

Priser for biler i Barcelona opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Barcelona?

Der er 157 udbydere for biler i Barcelona fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Barcelona?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Barcelona. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Barcelona?

For at leje en bil i Barcelona, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Budget biler i andre byer i Spanien


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Barcelona på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.