Udlejningsbiler fra Budget i Barcelona

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Barcelona

Barcelona, Spanien
3. okt. — 10. okt.
Samme aflevering
Barcelona, Spanien
man. 3.10
Middag
man. 10.10
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Barcelona, Catalonien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

103 kr. - 715 kr.

Alle biltyper

222 kr. - 1.581 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Barcelona, Catalonien er i november når priserne er 103 kr. per dag i gennemsnit. 103 kr. per dag er 70% lavere end den gennemsnitlige årspris på 346 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Barcelona. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Barcelona, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Barcelona, Catalonien er i maj når priserne er 109 kr. per dag i gennemsnit. 109 kr. per dag er 69% lavere end den gennemsnitlige årspris på 357 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Barcelona. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Barcelona, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Barcelona, Catalonien er i juli når priserne er 206 kr. per dag i gennemsnit. 206 kr. per dag er 78% lavere end den gennemsnitlige årspris på 951 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Barcelona. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Barcelona, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Barcelona, Catalonien er i maj når priserne er 109 kr. per dag i gennemsnit. 109 kr. per dag er 73% lavere end den gennemsnitlige årspris på 402 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Barcelona. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Barcelona, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

193 kr./dag

14 okt. – 21 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

201 kr./dag

13 okt. – 20 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Skoda Roomster
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

221 kr./dag

13 okt. – 20 okt.
Skoda Roomster

Barcelona Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Barcelona, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,6

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

5,3

Value

6,6

Information om Budget udlejningsbiler i Barcelona

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Budget i Barcelona under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Budget har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

182 kr. per dag i Barcelona er den billigste pris for en udlejningsbil fra Budget i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Budget er tættere på 240 kr. per dag i oktober, eller 1.683 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Budget i Lufthavn: Barcelona (Bcn T1 & T2 Pick Up Dropoff).

Ja, Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Barcelona. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Budget på et af deres udlejningssteder i Barcelona. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Ifølge vores data er Lille mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Budget mens de besøgte Barcelona i oktober. Baseret på Budget biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Lille mellemklasse på 245 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 217 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Til en gennemsnitspris på 204 kr. per dag, er en Economy udlejningsbil fra Budget i Barcelona det billigste valg. 13% af vores brugere som lejede en bil i Barcelona fra Budget valgte at reservere en Economy i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 204 kr. per dag for en Economy er nemlig også 24% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Budget har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Der er 4 Budget biludlejningslokationer i Barcelona. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Barcelona beliggende på Corcega 293/295. 45% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Barcelona lejede fra denne lokation det seneste år.


Budget biler i andre byer i Spanien