Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Barcelona

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Barcelona

Barcelona, Spanien
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Barcelona, Spanien
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Enterprise Rent-A-Car biludlejningstilbud i Barcelona, Catalonien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

190 kr. - 431 kr.

Alle biltyper

290 kr. - 789 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Enterprise Rent-A-Car i Barcelona, Catalonien er i februar når priserne er 190 kr. per dag i gennemsnit. 190 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 298 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Lille udlejningsbil i Barcelona. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Enterprise Rent-A-Car i Barcelona, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Barcelona, Catalonien er i august når priserne er 132 kr. per dag i gennemsnit. 132 kr. per dag er 64% lavere end den gennemsnitlige årspris på 372 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Mellemstor udlejningsbil i Barcelona. Mens august nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Barcelona, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Barcelona, Catalonien er i februar når priserne er 321 kr. per dag i gennemsnit. 321 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 707 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Stor udlejningsbil i Barcelona. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Barcelona, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Enterprise Rent-A-Car i Barcelona, Catalonien er i februar når priserne er 267 kr. per dag i gennemsnit. 267 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 420 kr. for en Enterprise Rent-A-Car SUV udlejningsbil i Barcelona. Mens februar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Enterprise Rent-A-Car i Barcelona, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Enterprise Rent-A-Car i Barcelona, Catalonien er i oktober når priserne er 642 kr. per dag i gennemsnit. 642 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 965 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Varevogn udlejningsbil i Barcelona. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Enterprise Rent-A-Car i Barcelona, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Varevogn udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Enterprise Rent-A-Car i Barcelona, Catalonien er i februar når priserne er 376 kr. per dag i gennemsnit. 376 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 798 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Luksus udlejningsbil i Barcelona. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Enterprise Rent-A-Car i Barcelona, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Luksus udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Hyundai Accent
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

181 kr./dag

10 okt. – 17 okt.
Hyundai Accent
Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

189 kr./dag

18 okt. – 25 okt.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

189 kr./dag

18 okt. – 25 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Barcelona Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i Barcelona, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,2

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,6

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Barcelona

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Enterprise Rent-A-Car i Barcelona koste i oktober?

247 kr. per dag i Barcelona er den billigste pris for en udlejningsbil fra Enterprise Rent-A-Car i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Enterprise Rent-A-Car er tættere på 617 kr. per dag i oktober, eller 4.320 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har Enterprise Rent-A-Car en lokation i Barcelona Lufthavn?

Der er 1 lokation i Barcelona Lufthavn. De adresser for dette Enterprise Rent-A-Car biludlejningscenter er Aeropuerto Del Prat.

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i Barcelona?

Ja, Enterprise Rent-A-Car tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Barcelona. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Enterprise Rent-A-Car på et af deres udlejningssteder i Barcelona. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car når man er i Barcelona i oktober?

Overvej Erhvervskøretøj udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car hvis du har brug for en udlejningsbil i Barcelona i oktober. Når du lejer Erhvervskøretøj biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 173 kr. per dag og helt ned til 109 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraEnterprise Rent-A-Car—Erhvervskøretøj bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car i Barcelona?

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Enterprise Rent-A-Car, så burde du overveje at leje en Erhvervskøretøj, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Barcelona. At leje en Erhvervskøretøj fra Enterprise Rent-A-Car koster i gennemsnit 173 kr. per dag, hvilket er 31% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 33% af vores brugere valgt at leje en Erhvervskøretøj fra Enterprise Rent-A-Car for at spare penge på deres rejse til Barcelona.

Hvor mange Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Barcelona?

Enterprise Rent-A-Car har 5 biludlejningslokationer i Barcelona. Deres Estacion De Ave Sants lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 53% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Barcelona, valgt at leje deres bil fra Enterprise Rent-A-Car lokationen på Estacion De Ave Sants.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Barcelona?

Priser for biler i Barcelona opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Barcelona?

Der er 157 udbydere for biler i Barcelona fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Barcelona?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Barcelona. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Barcelona?

For at leje en bil i Barcelona, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Enterprise Rent-A-Car biler i andre byer i Spanien


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Barcelona på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.