Udlejningsbiler fra Enterprise i Barcelona

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Barcelona

Barcelona, Spanien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Barcelona, Spanien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Enterprise biludlejningstilbud i Barcelona, Catalonien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

326 kr. - 640 kr.

Alle biltyper

345 kr. - 848 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Enterprise i Barcelona, Catalonien er i april når priserne er 326 kr. per dag i gennemsnit. 326 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 471 kr. for en Enterprise Lille udlejningsbil i Barcelona. Mens april nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Enterprise i Barcelona, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i Barcelona, Catalonien er i april når priserne er 175 kr. per dag i gennemsnit. 175 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 398 kr. for en Enterprise Mellemstor udlejningsbil i Barcelona. Mens april nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i Barcelona, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Enterprise i Barcelona, Catalonien er i november når priserne er 418 kr. per dag i gennemsnit. 418 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 951 kr. for en Enterprise Stor udlejningsbil i Barcelona. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Enterprise i Barcelona, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Hyundai Accent
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Enterprise

294 kr./dag

19 aug. – 26 aug.
Hyundai Accent
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Enterprise

312 kr./dag

18 aug. – 25 aug.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Enterprise

318 kr./dag

19 aug. – 26 aug.
Chevrolet Sonic Sedan

Barcelona Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Barcelona, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,8

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

7,2

Value

6,0

Information om Enterprise udlejningsbiler i Barcelona

Enterprise udlejningslokationer i Barcelona er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Enterprise er engageret i at bremse smitten i Barcelona:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

205 kr. per dag i Barcelona er den billigste pris for en udlejningsbil fra Enterprise i september. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Enterprise er tættere på 500 kr. per dag i september, eller 3.502 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste september, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Barcelona. De adresser for dette Enterprise biludlejningscenter er Aeropuerto Del Prat.

Ja, Enterprise tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Barcelona. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Enterprise på et af deres udlejningssteder i Barcelona. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Overvej Economy udlejningsbiler fra Enterprise hvis du har brug for en udlejningsbil i Barcelona i september. Når du lejer Economy biler i september, kan du forvente gennemsnitspriser på 538 kr. per dag og helt ned til 465 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraEnterprise—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Enterprise, så burde du overveje at leje en Lille mellemklasse, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Barcelona. At leje en Lille mellemklasse fra Enterprise koster i gennemsnit 413 kr. per dag, hvilket er 50% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 17% af vores brugere valgt at leje en Lille mellemklasse fra Enterprise for at spare penge på deres rejse til Barcelona.

Enterprise har 5 biludlejningslokationer i Barcelona. Deres Estacion De Ave Sants lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 60% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Enterprise i Barcelona, valgt at leje deres bil fra Enterprise lokationen på Estacion De Ave Sants.


Enterprise biler i andre byer i Spanien

Find Enterprise tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Spanien, som Malaga og Madrid