Udlejningsbiler fra keddy by Europcar i Barcelona

Find og sammenlign gode tilbud på keddy by Europcar udlejningsbiler i Barcelona

Barcelona, Spanien
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Barcelona, Spanien
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

keddy by Europcar biludlejningstilbud i Barcelona, Catalonien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

162 kr. - 503 kr.

Alle biltyper

235 kr. - 1.008 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra keddy by Europcar i Barcelona, Catalonien er i oktober når priserne er 162 kr. per dag i gennemsnit. 162 kr. per dag er 48% lavere end den gennemsnitlige årspris på 314 kr. for en keddy by Europcar Lille udlejningsbil i Barcelona. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra keddy by Europcar i Barcelona, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra keddy by Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra keddy by Europcar i Barcelona, Catalonien er i oktober når priserne er 280 kr. per dag i gennemsnit. 280 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 595 kr. for en keddy by Europcar Stor udlejningsbil i Barcelona. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra keddy by Europcar i Barcelona, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra keddy by Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra keddy by Europcar i Barcelona, Catalonien er i oktober når priserne er 243 kr. per dag i gennemsnit. 243 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 504 kr. for en keddy by Europcar SUV udlejningsbil i Barcelona. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra keddy by Europcar i Barcelona, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra keddy by Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
keddy by Europcar

129 kr./dag

10 okt. – 17 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
keddy by Europcar

136 kr./dag

10 okt. – 17 okt.
Toyota Corolla
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
keddy by Europcar

144 kr./dag

10 okt. – 17 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Barcelona keddy by Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle keddy by Europcar biludlejningssteder i Barcelona, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

keddy by Europcar

7 kontorer

Information om keddy by Europcar udlejningsbiler i Barcelona

Har keddy by Europcar en lokation i Barcelona Lufthavn?

keddy by Europcar har 1 lokation i Barcelona Lufthavn. Du vil finde keddy by Europcar beliggende på Aeropuerto El Prat.

Hvad er den mest populære bil at leje fra keddy by Europcar når man er i Barcelona i oktober?

Luksus udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra keddy by Europcar i Barcelona i oktober måned. I gennemsnit koster Luksus udlejningsbiler fra keddy by Europcar 437 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 421 kr. per dag i oktober.

Hvor mange keddy by Europcar biludlejningslokationer er der i Barcelona?

I Barcelona har keddy by Europcar 7 lokationer. Plaza Paises Catalanes er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 53% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Barcelona fra keddy by Europcar, Plaza Paises Catalanes lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Barcelona?

Priser for biler i Barcelona opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Barcelona?

Der er 157 udbydere for biler i Barcelona fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Barcelona?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Barcelona. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Barcelona?

For at leje en bil i Barcelona, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


keddy by Europcar biler i andre byer i Spanien


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Barcelona på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.