Udlejningsbiler fra FLIZZR i Barcelona

Find og sammenlign gode tilbud på FLIZZR udlejningsbiler i Barcelona

Barcelona, Spanien
3. dec. — 10. dec.
Barcelona, Spanien
søn. 3.12
Middag
søn. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Barcelona FLIZZR lokationer

Herunder kan du finde information om alle FLIZZR biludlejningssteder i Barcelona, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

FLIZZR

8 kontorer

Information om FLIZZR udlejningsbiler i Barcelona

Har FLIZZR en lokation i Barcelona Lufthavn?

Ja, FLIZZR har 1 lokation i Barcelona Lufthavn som som er beliggende på Aeropuerto El Prat *no Truck Return* Key Box At Parkig.

Hvad er den mest populære bil at leje fra FLIZZR når man er i Barcelona i december?

Overvej Economy udlejningsbiler fra FLIZZR hvis du har brug for en udlejningsbil i Barcelona i december. Når du lejer Economy biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 674 kr. per dag og helt ned til 564 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraFLIZZR—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange FLIZZR biludlejningslokationer er der i Barcelona?

FLIZZR har 8 biludlejningslokationer i Barcelona. Deres Passeig de Gracia 126 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 35% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra FLIZZR i Barcelona, valgt at leje deres bil fra FLIZZR lokationen på Passeig de Gracia 126.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Barcelona?

Priser for biler i Barcelona opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Barcelona?

Der er 159 udbydere for biler i Barcelona fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Barcelona?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Barcelona. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Barcelona?

For at leje en bil i Barcelona, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Barcelona på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.