Udlejningsbiler fra Autounion Car Rental i Kalamata

Find og sammenlign gode tilbud på Autounion Car Rental udlejningsbiler i Kalamata

Kalamata, PP, Grækenland
11. dec. — 18. dec.
Samme aflevering
Kalamata, PP, Grækenland
søn. 11.12
Middag
søn. 18.12
Middag
Chaufførens alder:

Kalamata Autounion Car Rental lokationer

Herunder kan du finde information om alle Autounion Car Rental biludlejningssteder i Kalamata, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Autounion Car Rental

5 kontorer

Information om Autounion Car Rental udlejningsbiler i Kalamata

Autounion Car Rental ønsker at deres kunder og personale i Kalamata skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Autounion Car Rental indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Kalamata. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, Autounion Car Rental har 1 lokation i Lufthavn: Kalamata som som er beliggende på Kalamata Airport.

Lille mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Autounion Car Rental i Kalamata i januar måned. I gennemsnit koster Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Autounion Car Rental 1.136 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 1.136 kr. per dag i januar.

At leje en Economy er den billigste type af bil tilgængelig fra Autounion Car Rental i Kalamata. AT leje en Economy fra Autounion Car Rental koster 84 kr./dag i gennemsnit (1% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 50% af vores brugere valgt at leje en Economy for at spare penge på deres udlejningsbil i Kalamata.

Der er 5 Autounion Car Rental biludlejningslokationer i Kalamata. Ifølge vores brugere er den mest populære Autounion Car Rental lokation i Kalamata beliggende på Kalamata Airport. 97% af vores brugere som har lejet bil fra Autounion Car Rental i Kalamata lejede fra denne lokation det seneste år.


Autounion Car Rental biler i andre byer i Grækenland

Find Autounion Car Rental tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Grækenland, som Rhodos, Athen, og Naxos