Udlejningsbiler fra Autounion Car Rental i Naxos

Find og sammenlign gode tilbud på Autounion Car Rental udlejningsbiler i Naxos

Naxos, Naxos and Lesser Cyclades, Grækenland
15. dec. — 22. dec.
Naxos, Naxos and Lesser Cyclades, Grækenland
fre. 15.12
Middag
fre. 22.12
Middag
Chaufførens alder:

Naxos Autounion Car Rental lokationer

Herunder kan du finde information om alle Autounion Car Rental biludlejningssteder i Naxos, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Autounion Car Rental

4 kontorer

Information om Autounion Car Rental udlejningsbiler i Naxos

Har Autounion Car Rental en lokation i Naxos Lufthavn?

Der er 1 lokation i Naxos Lufthavn. De adresser for dette Autounion Car Rental biludlejningscenter er Naxos Airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Autounion Car Rental når man er i Naxos i januar?

Den mest populære type af bil at leje fra Autounion Car Rental i Naxos i januar er Stor mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 1.118 kr. per dag for Stor mellemklasse udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 1.118 kr. per dag.

Hvor mange Autounion Car Rental biludlejningslokationer er der i Naxos?

Autounion Car Rental opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Naxos. Den mest populære biludlejningslokation Autounion Car Rental har i Naxos er placeret på Ioannou Paparigopoulou, Naxos.I løbet af de sidste 12 måneder har 40% af vores brugere, der søgte efter Autounion Car Rental udlejningsbiler i Naxos endt med at leje deres bil fra Ioannou Paparigopoulou, Naxos lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Naxos?

Priser for biler i Naxos opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Naxos?

Antallet af udbydere for biler i Naxos er 84 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Naxos?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Naxos. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Naxos?

For at leje en bil i Naxos, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Naxos på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.