Udlejningsbiler fra AbbyCar Car Rentals i Chania

Find og sammenlign gode tilbud på AbbyCar Car Rentals udlejningsbiler i Chania

Chania, Chania, Grækenland
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Chania, Chania, Grækenland
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

AbbyCar Car Rentals biludlejningstilbud i Chania, Kreta

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

34 kr. - 499 kr.

Alle biltyper

34 kr. - 559 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra AbbyCar Car Rentals i Chania, Kreta er i januar når priserne er 34 kr. per dag i gennemsnit. 34 kr. per dag er 82% lavere end den gennemsnitlige årspris på 189 kr. for en AbbyCar Car Rentals Lille udlejningsbil i Chania. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra AbbyCar Car Rentals i Chania, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra AbbyCar Car Rentals alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
AbbyCar Car Rentals

258 kr./dag

7 juli – 14 juli
Citroen C2
Opel Agila
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
AbbyCar Car Rentals

268 kr./dag

25 sep. – 2 okt.
Opel Agila
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
AbbyCar Car Rentals

303 kr./dag

6 juli – 13 juli
Chevrolet Sonic Sedan

Chania AbbyCar Car Rentals lokationer

Herunder kan du finde information om alle AbbyCar Car Rentals biludlejningssteder i Chania, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om AbbyCar Car Rentals udlejningsbiler i Chania

AbbyCar Car Rentals ønsker at deres kunder og personale i Chania skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har AbbyCar Car Rentals indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Chania. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Chania i juli fra AbbyCar Car Rentals vil koste 313 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 183 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra AbbyCar Car Rentals i en uge i Chania, kan du forvente priser omkring 2.188 kr. i juli måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Ja. De 1 lokation som AbbyCar Car Rentals har i Lufthavn: Chania Souda kan findes på Chania Airport.

Overvej Economy udlejningsbiler fra AbbyCar Car Rentals hvis du har brug for en udlejningsbil i Chania i juli. Når du lejer Economy biler i juli, kan du forvente gennemsnitspriser på 318 kr. per dag og helt ned til 213 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraAbbyCar Car Rentals—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Den billigste type bil AbbyCar Car Rentals tilbyder i Chania er Mini til 331 kr. i gennemsnit per dag. 331 kr. per dag er 44% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos AbbyCar Car Rentals, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 33% af momondo-brugere som har lejet en bil i Chania fra AbbyCar Car Rentals valgte Mini, ofte grundet besparelsen.

Chania Airport er den mest populære AbbyCar Car Rentals biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Chania. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 100% af dem der valgte en udlejningsbil fra AbbyCar Car Rentals valgt at leje fra Chania Airport lokationen.


AbbyCar Car Rentals biler i andre byer i Grækenland


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Chania

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos AbbyCar Car Rentals? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Chania biludlejningsfirmaer