Udlejningsbiler fra AbbyCar Car Rentals i Chania

Find og sammenlign gode tilbud på AbbyCar Car Rentals udlejningsbiler i Chania

Chania, Chania, Grækenland
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Chania, Chania, Grækenland
fre. 29.9
Middag
fre. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

AbbyCar Car Rentals biludlejningstilbud i Chania, Kreta

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

34 kr. - 256 kr.

Alle biltyper

34 kr. - 340 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra AbbyCar Car Rentals i Chania, Kreta er i januar når priserne er 34 kr. per dag i gennemsnit. 34 kr. per dag er 71% lavere end den gennemsnitlige årspris på 117 kr. for en AbbyCar Car Rentals Lille udlejningsbil i Chania. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra AbbyCar Car Rentals i Chania, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra AbbyCar Car Rentals alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra AbbyCar Car Rentals i Chania, Kreta er i april når priserne er 125 kr. per dag i gennemsnit. 125 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 277 kr. for en AbbyCar Car Rentals Mellemstor udlejningsbil i Chania. Mens april nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra AbbyCar Car Rentals i Chania, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra AbbyCar Car Rentals alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
AbbyCar Car Rentals

42 kr./dag

4 nov. – 11 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Hyundai Accent
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
AbbyCar Car Rentals

67 kr./dag

14 okt. – 21 okt.
Hyundai Accent
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
AbbyCar Car Rentals

73 kr./dag

14 okt. – 21 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Chania AbbyCar Car Rentals lokationer

Herunder kan du finde information om alle AbbyCar Car Rentals biludlejningssteder i Chania, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

AbbyCar Car Rentals

4 kontorer

Information om AbbyCar Car Rentals udlejningsbiler i Chania

Hvor meget vil en udlejningsbil fra AbbyCar Car Rentals i Chania koste i oktober?

Billeje i Chania i oktober fra AbbyCar Car Rentals vil koste 168 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 80 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra AbbyCar Car Rentals i en uge i Chania, kan du forvente priser omkring 1.177 kr. i oktober måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Har AbbyCar Car Rentals en lokation i Chania Souda Lufthavn?

Ja. De 2 lokationer som AbbyCar Car Rentals har i Chania Souda Lufthavn kan findes på Chania Airport og E.O Aerodromiou-Soudas.

Hvad er den mest populære bil at leje fra AbbyCar Car Rentals når man er i Chania i oktober?

Overvej Mini udlejningsbiler fra AbbyCar Car Rentals hvis du har brug for en udlejningsbil i Chania i oktober. Når du lejer Mini biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 172 kr. per dag og helt ned til 88 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraAbbyCar Car Rentals—Mini bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra AbbyCar Car Rentals i Chania?

Den billigste type bil AbbyCar Car Rentals tilbyder i Chania er Mini til 172 kr. i gennemsnit per dag. 172 kr. per dag er 42% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos AbbyCar Car Rentals, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 59% af momondo-brugere som har lejet en bil i Chania fra AbbyCar Car Rentals valgte Mini, ofte grundet besparelsen.

Hvor mange AbbyCar Car Rentals biludlejningslokationer er der i Chania?

Chania Airport er den mest populære AbbyCar Car Rentals biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Chania. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 71% af dem der valgte en udlejningsbil fra AbbyCar Car Rentals valgt at leje fra Chania Airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Chania?

Priser for biler i Chania opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Chania?

Fra september 2023 er der 128 udbydere at vælge mellem for biler i Chania.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Chania?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Chania. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Chania?

For at leje en bil i Chania, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


AbbyCar Car Rentals biler i andre byer i Grækenland


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Chania

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos AbbyCar Car Rentals? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Chania biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Chania på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.