Udlejningsbiler fra Autocandia i Chania

Find og sammenlign gode tilbud på Autocandia udlejningsbiler i Chania

Chania, Chania, Grækenland
7. dec. — 14. dec.
Chania, Chania, Grækenland
tor. 7.12
Middag
tor. 14.12
Middag
Chaufførens alder:

Autocandia biludlejningstilbud i Chania, Kreta

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

63 kr. - 344 kr.

Alle biltyper

63 kr. - 375 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Autocandia i Chania, Kreta er i marts når priserne er 63 kr. per dag i gennemsnit. 63 kr. per dag er 65% lavere end den gennemsnitlige årspris på 179 kr. for en Autocandia Lille udlejningsbil i Chania. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Autocandia i Chania, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Autocandia alt efter hvilken dag du booker.


Chania Autocandia lokationer

Herunder kan du finde information om alle Autocandia biludlejningssteder i Chania, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Autocandia

6 kontorer

Information om Autocandia udlejningsbiler i Chania

Har Autocandia en lokation i Chania Souda Lufthavn?

Autocandia har 1 lokation i Chania Souda Lufthavn. Du vil finde Autocandia beliggende på Crete Chania.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Autocandia når man er i Chania i december?

Med en gennemsnitspris på 79 kr./dag, udlejning af Mini biler fra Autocandia i Chania i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Autocandia udlejningsbiler i Chania helt ned til 79 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Mini udlejningsbiler sidste december.

Hvor mange Autocandia biludlejningslokationer er der i Chania?

Crete Chania er den mest populære Autocandia biludlejningslokation ud af de 6 lokationer de har i Chania. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 99% af dem der valgte en udlejningsbil fra Autocandia valgt at leje fra Crete Chania lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Chania?

Priser for biler i Chania opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Chania?

Fra november 2023 er der 128 udbydere at vælge mellem for biler i Chania.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Chania?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Chania. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Chania?

For at leje en bil i Chania, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Chania på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.